Şirket Bilgisayarları için internet kotası kullanım bilgisi?

zafery88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
iş yerimizde yaklaşık 30 Adet masaüstü bilgisayar var.
sorunumuz şu şirketteki bilgisayarlarda işyerindeyken radyo - video (youtube) - internetten dosya download ediyolar.buda bizim internet hızımızı baya bir düşürüyor. bazen o kadar çok düşüyo ki koptuğu bile oluyor....benim internetin yüzde kaçını kim hangi bilgisayar kullanıyor? gibi öğrenebileceğim bir programa ihtiyacım var? yani bilgisayarda ne yaptıgı benim için önemli degil sadece interneti kim ne kadar çok kullanıyor? şimdiden herkese teşekkürler

bazı araştırmalar yaptım ama aradığımı bulamadım. işte radmin (server - client) gibi bilgisayarı takip eden programları söylediler ama bana takip programı lazım degil..interneti ne kadar kullandıgı öğrenmem lazım....

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Her bilgisayar için kota ölçen bir program yükleyin belli aralıklarda her bilgisayarın ne kadar kota harcadığını denetleyin...

onenineone

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de var. Bende çok aradım ama bu şekilde bir yazılım bulamadım. Bir şekilde bulursanız burada paylarşırsanız sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar,
iş yerimizde yaklaşık 30 Adet masaüstü bilgisayar var.
sorunumuz şu şirketteki bilgisayarlarda işyerindeyken radyo - video (youtube) - internetten dosya download ediyolar.buda bizim internet hızımızı baya bir düşürüyor. bazen o kadar çok düşüyo ki koptuğu bile oluyor....benim internetin yüzde kaçını kim hangi bilgisayar kullanıyor? gibi öğrenebileceğim bir programa ihtiyacım var? yani bilgisayarda ne yaptıgı benim için önemli degil sadece interneti kim ne kadar çok kullanıyor? şimdiden herkese teşekkürler

bazı araştırmalar yaptım ama aradığımı bulamadım. işte radmin (server - client) gibi bilgisayarı takip eden programları söylediler ama bana takip programı lazım degil..interneti ne kadar kullandıgı öğrenmem lazım....

zafery88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her bilgisayar için kota ölçen bir program yükleyin belli aralıklarda her bilgisayarın ne kadar kota harcadığını denetleyin...

bunun switch çıkışından ölçen bir programı yok mudur?

Teşekkürler

hakanertas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı proramdan bana da lazım , bilen biri çıksa iyi olurdu...

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
SmartCode VNC Manager videolu anlatım.......
<font color="Silver">[video=youtube;k97Qx1yD_Kc]http://www.youtube.com/watch?v=k97Qx1yD_Kc[/video]

--- Mesaj Güncellendi ---

aynı proramdan bana da lazım , bilen biri çıksa iyi olurdu...

SmartCode VNC Manager, güçlü henüz uzaktan yönetim, ağ yönetim ve izleme yazılımı kullanımı kolaydır. Bu inşa sunar, VNC, RDP, Citrix ICA, Microsoft Hyper-V, Microsoft Virtual Server 2005, RAdmin, SSH, Telnet, Team Viewer, HP Remote Graphics, DameWare Mini Remote, LogMeIn ve Windows Uzaktan Yardım için destek.

Ve aynı zamanda 30'dan fazla uzaktan yönetim araçları içerir
programı burdan indir deneme sürümü http://www.s-code.com/