Siriye Ciddi Bir Güncelleme Lazım Arabada Kullanamıyorum

Reaksiyon puanı
4,725
Arkadaşlar arabada siri kullanılmıyor hey siri diyorum bekliyor problem oluştu vs diyor annemi babamı kardeşimi falancayı ara diyorum 1 dakika 1 saniye ilgileniyorum diyor sonrasında hata oluştu vs diyor koca apple hala siriyi güncelleyip düzeltemedi, siriyi kullanmak işkence oldu hele hele arabada kullanmak tam işkence.

Reaksiyon puanı
288
Arkadaşlar arabada siri kullanılmıyor hey siri diyorum bekliyor problem oluştu vs diyor annemi babamı kardeşimi falancayı ara diyorum 1 dakika 1 saniye ilgileniyorum diyor sonrasında hata oluştu vs diyor koca apple hala siriyi güncelleyip düzeltemedi, siriyi kullanmak işkence oldu hele hele arabada kullanmak tam işkence.
Evet hocam bence dövün belki düzelir. :D

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
İnternetle alakası yok. Gerçekten de bu sıralar siride bir sıkıntı var.
İnternetten olsa 100 mpbs internetimde birini ara dedimde bir hata oluştu demezdi.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
İnternetle alakası yok. Gerçekten de bu sıralar siride bir sıkıntı var.
İnternetten olsa 100 mpbs internetimde birini ara dedimde bir hata oluştu demezdi.
Benim 24 MPBS internetimde çalışıyor
C3E5351D-5579-4FA2-AC41-966A1A00E5BA.png

?

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
iTunes dan hard restore atın. Dfu moda alıp.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Benim 24 MPBS internetimde çalışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 149506
?
Çalışmasına çalışıyor, birini ara deyince üzerinde çalışıyorum, bekleyin, bir saniye diyip sonra bir hata oluştu diyor ya da arayamıyor. Sürekli kimin kim olduğunu soruyor, kişilerde kendi profilime ekledim kimin kim olduğunu ama anlamıyor.

Reaksiyon puanı
4,725
Çalışmasına çalışıyor, birini ara deyince üzerinde çalışıyorum, bekleyin, bir saniye diyip sonra bir hata oluştu diyor ya da arayamıyor. Sürekli kimin kim olduğunu soruyor, kişilerde kendi profilime ekledim kimin kim olduğunu ama anlamıyor.
Hocam başka konu açmayım sana danışayım, şimdi geçenlerde ben telefonu pc ye bağlayıp yedeklemeyi geri yükledim ama telefonun şakülü kaydı, veri kaybımda oldu ve telefon o gün bu gündür garipleşti, bir ara doğruya doğru uygunsuz sitelere girdim, senden ricam telefonu pc ye bağlayıp nasıl sim i ilk takmış icloudu ilk girmiş gibi yapabilirim telefon şuan çok dengesiz eski haline nasıl döndürebilirim?

sadece whatsap verileri sms ve notlarımı kaybetmeyim yeter ama telefon genel manada sıfırlansın istiyorum eğer bu verilerde mutlak gidecekse sorun değil hepsi gitsin sadece notlarımı pc kaydedeyim yeter, ama telefon sıfırlansın

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
iTunes ile yedek al ve sonra cihazı sıfırla.
Sıfırlandıktan sonra yedeği geri yüke.