_Zaur_
Dekan
Ne olur profile kendi resmini at bakıyım keko nasıl oluyor?bazıları parasına bakar reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
biri benimi çağırdı ?
Ne olur profile kendi resmini at bakıyım keko nasıl oluyor?bazıları parasına bakar reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
biri benimi çağırdı ?
zaten koymuştum reisNe olur profile kendi resmini at bakıyım keko nasıl oluyor?ahshhsa
Para ve çene başka bir açıklaması olamaz.Maddi durumu süper olmayıpda bulanda kızla güzel muhabbet edip düşürüyor.Bazen orda burda görüyorum. Gayet sıradan, çirkin (itici bir çirkinlikten bahsediyorum) bir tipi olmasına rağmen güzel bir kızla sevgili olan, evlenen adamlar var.
Hiç Ali Ağaoğlu hikayesine bağlamayın, zengin olmayanların da olabiliyor
Büyük ihtimal aynı tip bende olsa tipsizim diye reddedilirdim. Şans işi sanırım. Yada güzel kız bolluğu var, çirkinine de denk gelebiliyor.
Abi senin dünya baya karışık ya. Keko olduğunu anladım şimdi.zaten koymuştum reis
Bizim şansımız var mı sence panpa? (Para kazanmayı da bilmiyorum, bi kızla konuşmayı da) Ben kendimi "hiç olmayacak" ihtimaline karşı hazırladım, ölene kadar olmamasını bekliyorum.Para ve çene başka bir açıklaması olamaz.Maddi durumu süper olmayıpda bulanda kızla güzel muhabbet edip düşürüyor.
Dizilerde hepsi güzel yakışıklı oluyor.Dizi veya filmlerde oluyor genelde.![]()
Aga orta seviye tipli ve ortanın üstü karakterli bir insan olarak (en azından ben böyle olduğumu düşünüyorum) benim ilişkimin olmamasının adil olmadığını düşünüyorum ve bu durumdan rahatsızım. :/Neyden rahatsızsın?
Farkı nedir?Sevgiliden önemli şey ne biliyor musunuz..
Kız arkadaş.
Aynen öyle.benim hep kız kankam oldu sevgilim olmadı olmasınada gerek yok
ne güzel onlar sana layık değilmiş demek kiAga orta seviye tipli ve ortanın üstü karakterli bir insan olarak (en azından ben böyle olduğumu düşünüyorum) benim ilişkimin olmamasının adil olmadığını düşünüyorum ve bu durumdan rahatsızım. :/
Kızlarla iç içe misin?Aga orta seviye tipli ve ortanın üstü karakterli bir insan olarak (en azından ben böyle olduğumu düşünüyorum) benim ilişkimin olmamasının adil olmadığını düşünüyorum ve bu durumdan rahatsızım. :/
Çoğunluk sıradan.Dizilerde hepsi güzel yakışıklı oluyor.
Kız arkadaş ve sevgili aynı anlamda kullanılıyor genelde ama biri arkadaş biri sevgili.Farkı nedir?
E ama onunla öpüşülmez ki.Kız arkadaş ve sevgili aynı anlamda kullanılıyor genelde ama biri arkadaş biri sevgili.
En basitinden arkadaşından bir gün ayrılmak zorunda kalırsan bu seni sevgilinden ayrılman kadar üzmez.