alpotter
Profesör
- Katılım
- 9 Nisan 2020
- Mesajlar
- 4,051
- Reaksiyon puanı
- 4,115
- Puanları
- 293
Sevgiliden önemli şey ne biliyor musunuz..
Kız arkadaş.
Kız arkadaş.
Aga orta seviye tipli ve ortanın üstü karakterli bir insan olarak (en azından ben böyle olduğumu düşünüyorum) benim ilişkimin olmamasının adil olmadığını düşünüyorum ve bu durumdan rahatsızım. :/Neyden rahatsızsın?
Farkı nedir?Sevgiliden önemli şey ne biliyor musunuz..
Kız arkadaş.
Aynen öyle.benim hep kız kankam oldu sevgilim olmadı olmasınada gerek yok
ne güzel onlar sana layık değilmiş demek kiAga orta seviye tipli ve ortanın üstü karakterli bir insan olarak (en azından ben böyle olduğumu düşünüyorum) benim ilişkimin olmamasının adil olmadığını düşünüyorum ve bu durumdan rahatsızım. :/
Kızlarla iç içe misin?Aga orta seviye tipli ve ortanın üstü karakterli bir insan olarak (en azından ben böyle olduğumu düşünüyorum) benim ilişkimin olmamasının adil olmadığını düşünüyorum ve bu durumdan rahatsızım. :/
Çoğunluk sıradan.Dizilerde hepsi güzel yakışıklı oluyor.
Kız arkadaş ve sevgili aynı anlamda kullanılıyor genelde ama biri arkadaş biri sevgili.Farkı nedir?
E ama onunla öpüşülmez ki.Kız arkadaş ve sevgili aynı anlamda kullanılıyor genelde ama biri arkadaş biri sevgili.
En basitinden arkadaşından bir gün ayrılmak zorunda kalırsan bu seni sevgilinden ayrılman kadar üzmez.
Kız bulman için Paran olması lazım,güzel giyinmen lazım,birde ağzının laf yapması lazım.Bunları yapmazsan kız bulamazsın.Aynaya bakıpda ben tipsizim deme.Günümüzde Kızların çoğu tipe bakmıyor.Bizim şansımız var mı sence panpa? (Para kazanmayı da bilmiyorum, bi kızla konuşmayı da) Ben kendimi "hiç olmayacak" ihtimaline karşı hazırladım, ölene kadar olmamasını bekliyorum.
Hocam sizin amaç başka anlaşılanE ama onunla öpüşülmez ki.
Aga bir kızla 2-2,5 yıl arkadaş oldum. Bu arkadaşlığın son 1,5 yılı içinde ondan hoşlanmıştım ve açılmıştım ve reddetti ve arkadaş olarak uzun bir süre devam ettik. (Bunu nasıl halletti bilmiyorum ben olsam arkadaş kalamazdım herhalde) Daha sonra okuldan mezun olduk, ayrı okullara gittik ve şimdi arkadaş da değiliz. Sonuçta ben hoşlandım ilişki oluşturayım demiyorum doğru kişiyi buldum ve hoşlandım ilişkiye başlayayım diyorum. Bugüne kadar bulduğum tek kişi oydu, şimdi ise yok. Artık ne zaman bana göre birini bulurum bilmiyorum. Yani kızlarla iç içe olsam sadece onların benden hoşlanmasını ve ya benim onlara karşı hoşlanmamı sağlayabilirim ama doğru kişinin oluşmasını sağlayamam. Önemli olan kızlarla iç içe olmak değil bence doğru kızla iç içe olmak. Artık nasıl hallederim bilmiyorum. :/Kızlarla iç içe misin?
Belki benim kızlarla iç içe olmadığım için yoktur, kızlarla iç içe nasıl olunur ki gerçi?
öpüşmek boş iş el tokalaşmak daha güzel hissettiriyor
Kız bulman için Paran olması lazım,güzel giyinmen lazım,birde ağzının laf yapması lazım.Bunları yapmazsan kız bulamazsın.Aynaya bakıpda ben tipsizim deme.Günümüzde Kızların çoğu tipe bakmıyor.
Gözlemlerime göre, maddiyat durumu, özgüven patlaması , çakallık, çekici dış görünüş ve romantik jestlere dikkat eden erkekler bir kızı hemen kapıp gidebiliyor.Bazen orda burda görüyorum. Gayet sıradan, çirkin (itici bir çirkinlikten bahsediyorum) bir tipi olmasına rağmen güzel bir kızla sevgili olan, evlenen adamlar var.
Hiç Ali Ağaoğlu hikayesine bağlamayın, zengin olmayanların da olabiliyor
Büyük ihtimal aynı tip bende olsa tipsizim diye reddedilirdim. Şans işi sanırım. Yada güzel kız bolluğu var, çirkinine de denk gelebiliyor.
Naber güzelim diye yaklaşan birisini gördün mü? Ben Asosyal olduğum için millet ne yapıyor ne ediyor fazla anlamam da, bi çoğunuz şu şöyle yapıyor, bu böyle yapıyor deyince ilginç geliyor.Gözlemlerime göre, maddiyat durumu, özgüven patlaması , çakallık, çekici dış görünüş ve romantik jestlere dikkat eden erkekler bir kızı hemen kapıp gidebiliyor.
Bu durumun iç güzelliğiyle veya sempatik olmakla alakası yoktur.
Biz bir kıza efendi gibi yaklaşırken, onlar "naber güzelim" diye yaklaşınca ve bazı kızlar da bu yaklaşımı normal görünce hayretler içersinde kalıyorum.
Bu işlerden anlayan birini bulman lazım.Bu akraban olabilir,komşun olabilir,mahalleden bir arkadaşın olabilir.Seni birinin yönlendirmesi lazım.Sen şu anda bu durumunla bulamazsın.![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Param olmadığı için kıyafet nedir bilmem, parfüm nedir bilmem. Bunlar nasıl alınır onu da anlamam. Hadi para kazanalım diyelim, bu sefer de her haftan çalışmakla geçmeyecek mi, nasıl olacak bu iş?
Valla çevrem 0Bu işlerden anlayan birini bulman lazım.Bu akraban olabilir,komşun olabilir,mahalleden bir arkadaşın olabilir.Seni birinin yönlendirmesi lazım.Sen şu anda bu durumunla bulamazsın.
Sevgili istemiyorum diyen tipleri ben de anlamıyorum. (Aman istemesinler, rekabetin azalması işimize gelir)(Yasiniza bagli olarak)
Iliski biyolojik olarakta gerekiyor.
Gerek yok diyipte biyolojik yapinizi elinizle bozmamanizi onermem ??
Kızlar kendini güldüren erkekler den hoşlanır kelimesine inanmazdım ama üniversite de gördüm ki kesinlikle doğru. Günümüzde zaten evlilik yaşı bayağı ilerledi 25 yaşından önce evlenen cok az kızlar da üniversite hayatını bırakıp evlenecek değil 2 yıl 4 yıl çirkin yakışıklı fark etmez ben eğlenceme bakayım diyerek sevgili yapıyorlar. Bundan dolayı tipine dahi bakmıyorlar direk mizah, espiri seviyesine bakıyorlar. Her sevgili olan da birbirine aşık olmuyor zaten tamamen eğlence. Aşık olduğu birini bırakmaz zaten insan günümüzde çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor insanlar... Evlilik de ise tipsiz dediğin biri ile evlenmesi gerçek aşkın ta kendisi bence
Ben endüstri meslek mezunuyum. Hiç tanımadığın kadar tipte insanlar tanıdım.Naber güzelim diye yaklaşan birisini gördün mü? Ben Asosyal olduğum için millet ne yapıyor ne ediyor fazla anlamam da, bi çoğunuz şu şöyle yapıyor, bu böyle yapıyor deyince ilginç geliyor.
Sanki evde gizli bir odanız varmış, odanın etrafı küçük kamera televizyonlarıyla doluymuş, oradan istediğin birisinin hayatını, gün boyunca yaptığı şeyleri izliyormuşsunuz gibi geçiyor hep aklımdan.
Ben de meslek lisesine gittim de, milletin başından geçen olayları takip etmiyorum. Bi elaman kız tavlıyorsa bundan senin nasıl haberin oluyor kiBen endüstri meslek mezunuyum. Hiç tanımadığın kadar tipte insanlar tanıdım.
Birebir görmüş kadar oldum.
Ah keşke Mr. Robot gibi milleti gözlemleyip kendime göre eş bulabilseydim.![]()
Kızların kendini güldürebilen erkeklerden hoşlandığını nerden anladın? Anket falan mı yaptın?Kızlar kendini güldüren erkekler den hoşlanır kelimesine inanmazdım ama üniversite de gördüm ki kesinlikle doğru. Günümüzde zaten evlilik yaşı bayağı ilerledi 25 yaşından önce evlenen cok az kızlar da üniversite hayatını bırakıp evlenecek değil 2 yıl 4 yıl çirkin yakışıklı fark etmez ben eğlenceme bakayım diyerek sevgili yapıyorlar. Bundan dolayı tipine dahi bakmıyorlar direk mizah, espiri seviyesine bakıyorlar. Her sevgili olan da birbirine aşık olmuyor zaten tamamen eğlence. Aşık olduğu birini bırakmaz zaten insan günümüzde çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor insanlar...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haberim olmasına gerek yok ki her zaman laf konusu oluyor. .DBen de meslek lisesine gittim de, milletin başından geçen olayları takip etmiyorum. Bi elaman kız tavlıyorsa bundan senin nasıl haberin oluyor ki![]()
Ben öyle tiplerle arkadaş falan olmazdım, itici gelirler. Sevgilisi olan adamın benim yanımda işi olmamalı. Arkadaşım olacaksa benden ezik olması daha iyi olur.Haberim olmasına gerek yok ki her zaman laf konusu oluyor. .D
Nasıl Tipe bakmıyorKız bulman için Paran olması lazım,güzel giyinmen lazım,birde ağzının laf yapması lazım.Bunları yapmazsan kız bulamazsın.Aynaya bakıpda ben tipsizim deme.Günümüzde Kızların çoğu tipe bakmıyor.