Sınırsız bütçe tavsiye

Ferit Alperen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Liseden mezun olmak üzereyim. Malum lys ygs derken telefon piyasasından bayağı bir uzak kaldım. Hiçbir şekilde donma kasma yapmayacak bir telefon arıyorum. Meizu gibi çin markaları da olabilir. Ios ve ms düşünmüyorum.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Bu telefonu öneriyorum. Fiyatı 7 milyon dolar. Sınırsız bütçe yazdığın için sorun olacağını sanmıyorum.

İsviçreli saat üreticisi Ulysse Nardin, Chairman modeli ile Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na girdi. Kristal safirden yapılma 3.2inçlik dokunmatik ekrana sahip olan telefon, 8MP kamera ve 32GB dahili hafızaya sahip. Android Gingerbread ile çalışan cihaz tamamen el yapımı 300 farklı parçadan oluşuyor.

1dDaaG.jpg

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bu telefonu öneriyorum. Fiyatı 7 milyon dolar. Sınırsız bütçe yazdığın için sorun olacağını sanmıyorum.

1dDaaG.jpg
Gerçekten fiyatına değecek çok güzel bir telefon. 10 tane ev alacağınıza bunu alın kabında yaşarsınız.

Ferit Alperen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

1dDaaG.jpg
[

1dDaaG.jpg
Önerin için çok teşekkür ederim dostum. Emin ol aklımda sürekli bir alternatif olarak düşüneceğim. Tuşlu safir bir android telefon daha ne isterim ki.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
s7 edge veya htc 10 hemen alman gerekiyorsa beklerim diyorsan note 7