Sigarayı bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
oh oh benden çok düşman oldun :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
banlı arkadaşımız yine gelmiş. yine banlandı.
alıntılardan ötürü silindi arkadaşlar sizin yazılarınızda.

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ÖSS den sonra ben de bırakacam kısmet olursa :D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
18 Yaşımdayım ağzıma bir kere sürdüm o sürdüğüm son sürdüğüm oldu.Türkiye'de uyuşturucu yasak ama sigara serbest ben sigarayada uyuşturucu diyorum ve yasaklanması gerekiyor.Tabi içenler kızacaklar ama bu böyle.İkiside bağımlılık yapıyor ikiside süründürüyor ikiside ÖLDÜRÜYOR.Bırakan arkadaşları tebrik ediyorum karşı koyması zor bir isteğe karşı koyuyorlar:yes:
Sigara içenler kendinize acımıyorsanız paranıza acıyın :mellow: babam eve hergün (Yaklaşık 30 yıldır içiyor)elinde iki paket sügarayle geliyor iki sigara günde 6 TL Ayda 180 TL Yılda 2.160 TL iki yılda 4.320 TL 10 Yılda 21.600 TL 20 Yılda 43.200 TL 40 Yılda 86.400 TL ve böyle katlanarak gidiyor.Bu kadar parayı yaşamınız boyunca dumana veriyorsunuz.Türk milleti kendini parasından çok sevmez kendinizi düşünmüyorsanız en azından çocuğunuzun geleceğini düşünerek onun için biriktirebilirsiniz.Hem böylece hayatınız kısalmazdı bu sayede torunlarınızı belkide torunlarınızın çocuklarını bile görebilirdiniz belki.:mellow:

İçimdekileri döktüm birden :rolleyes:

ilahi ya senin baban demek kırk yıl tüttürse anca bi' ev sahibi olabiliyormuş

zaten sigarayı bırakanları da sadece şu sebepten hiç anlamam lanet şeye hergün 5-15 lira yatırıyordum diyorlar ama aradan bir ay geçtikten sonra bıraksalar bile sigarayı bıraktıkları için kazandıkları ccebine kâr kalan para yine cepte durmuyor öyle de böyle de çatur çutur harcanıyor işe biraz pragmatist bakıyorlar

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ne güzel bişey kıskanmamak elde değil

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ÖSS den sonra ben de bırakacam kısmet olursa :D

bende senin gibiydim össden sonra dedim,üniversite bitsin dedim,işe gireyim bırakırım dedim,askerlik bitsin bırkayım dedim...

galiba sonunda ölünce bırakırız...deriz..:turned:

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
bende senin gibiydim össden sonra dedim,üniversite bitsin dedim,işe gireyim bırakırım dedim,askerlik bitsin bırkayım dedim...

galiba sonunda ölünce bırakırız...deriz..:turned:

Hayır usta, Ölünce bırakmak zorundasın zaten :D
İşte o zaman ciddi ciddi bıraktım diyebilirsin ;) :)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bırakın ya gerçekten, senin adına çok sevindim. İrade meselesi. Sakın 1 kere içeyim, sonra içmem deme, içiliyor.. :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
banlı zaat yaa gelmiş benim masumane konuma bile yapışmış :(

((( bile sigarayı bıraktıkları için kazandıkları ccebine kâr kalan para yine cepte durmuyor öyle de böyle de çatur çutur harcanıyor işe biraz pragmatist bakıyorlar)))

Kandırmışlar seni bence :D sigaradan kalan parayla kendimize jaguar alacak değiliz hoş!!!
Sigara gibi bir illete para vermektense daha yararlı şeyler yapabiliyoruz benim şuana kadar sigara harcayacak olduğum para 80 TL param cüzdanımda duruyor ;)

Rica ediyorum bu başlık altında karşıt görüşlerinizi paylaşmayın biz bırakmak için çaba gösterip birbirimize destek oluyoruz karşıt görüş olan arkadaşlar düşüncelerini kendilerine saklasınlar !!!

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abimde sigarayı 1 haftadır bıraktı bana birkere bile vurmayan abimden artık dayak yememek için kaçıyorum.çok asabileşti herşeye patlıyor.Allah sigarayı bırakanların yardımcısı olsun..

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
abine söyle burda takılsın insanlar hayranlıktan bıraktı ya :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
pr!ncess ne güzel hala içmeme mücadelesi veriyorsun...
Ayrıca sigarayı bırak da ona verdiğin çar çur et hiç önemi yok..Yine çok büyük bir karda olursun...Ayrıca sigarayı bırakan anneme ve bu konuda bize destek olan doktora çok teşşekkür ediyorum...Diğerleri her neyse de en değerli varlığınızın sigara içmesi insana çok zor geliyor.

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim de dayım bıraktı eşiyle beraber 3 ay oldu. isteyince bırakılıyor. tebrikler.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kötü haber dün windows 7 kurarken cnm çok sıkıldı sonra bir sıgara yaktım...:rolleyes:

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
finix yardımcı olacaktır sana ;) :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
var süzen 92 filtre al ben onunla bıraktım:D nikotini süzüyor:D

Onu biliyorum :D
Ama pek işe yaramıyo heralde !
Zamanında, yani sigara içerken çalıyodum onlardan ama bi faydasını göremedim :D
Hırsızlığımızla kaldık :P :D

serin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben 50 yaşındayım 14 yaşından beri sigara içerdim ama şimdi 3 sene oldu bırakalı böyle rahat ve güzel bu arada bir felc ve by pass geçirdim ve kan sulandırıcı alacağım ömrümün sonuna kadar sonra bırakmak zor 1 sene kendimle mücadele ettim daha agızıma sigara koymadım mutluyum

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ben 50 yaşındayım 14 yaşından beri sigara içerdim ama şimdi 3 sene oldu bırakalı böyle rahat ve güzel bu arada bir felc ve by pass geçirdim ve kan sulandırıcı alacağım ömrümün sonuna kadar sonra bırakmak zor 1 sene kendimle mücadele ettim daha agızıma sigara koymadım mutluyum

Vaybe..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...