Sigarayı bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Ben 50 yaşındayım 14 yaşından beri sigara içerdim ama şimdi 3 sene oldu bırakalı böyle rahat ve güzel bu arada bir felc ve by pass geçirdim ve kan sulandırıcı alacağım ömrümün sonuna kadar sonra bırakmak zor 1 sene kendimle mücadele ettim daha agızıma sigara koymadım mutluyum

Geçmiş olsun, Allah sağlıklı ömür nasip etsin bundan sonra artık ne diyelim, tebrik ederim sigarayı bıraktığın için... birraaz geç de olsa başarı başarıdır :)

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
cenabı ALLAH'ın verdiği bu canı bu bedeni hoyrat kullanmayalım ne içki ne sigara ne alkol ne uyuşturucu bunlar akli baliğ bi insanın yapmaması gereken kötü alışkanlıklardır.ALLAH cümlemizi ölene kadar akıldan ve sabırdan ayırmasın ve bunları bırakmaya çalışanlarada ecir sabır nasip eylesin.(Başta benm laf söz dinlemeyen salak biraderime)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
cenabı ALLAH'ın verdiği bu canı bu bedeni hoyrat kullanmayalım ne içki ne sigara ne alkol ne uyuşturucu bunlar akli baliğ bi insanın yapmaması gereken kötü alışkanlıklardır.ALLAH cümlemizi ölene kadar akıldan ve sabırdan ayırmasın ve bunları bırakmaya çalışanlarada ecir sabır nasip eylesin.(Başta benm laf söz dinlemeyen salak biraderime)

(Başta benm laf söz dinlemeyen salak biraderime) koptum...:4:

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Kopmaa !!!!

Kim bağlicak seni sonra :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Kötüydü biliyorum ama dalga geçme ablayım hala :hammer::hammer::hammer::hammer::hammer:

:drool::drool:
Ablayla dalga geçilirmi yaa
Taş olurum sonra :D
Bi saygımız var tabii ki Ablacığım ayıp ediyosun :clap:

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Korkmuyo seviyo Çatlaaaaaaaaaaaa hıh sana böööööööööööö :P

fleshget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"sigara içmek öldürür" peki.. içmeyen de ölmüyor mu? tamam iki ölüm arasında fark olabilir.. ama değmez mi abi be :Ç

bence değer.. hem ne demiş izmirli grup anemi:

"dumansız sigaranın, köpüksüz biranın, sensiz bu hayatın, ta ..... ......."

şaka maka ilk mesaj da şutlanacaz gibi görünüyor ama olsun :Ç

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
"sigara içmek öldürür" peki.. içmeyen de ölmüyor mu? tamam iki ölüm arasında fark olabilir.. ama değmez mi abi be :Ç

bence değer.. hem ne demiş izmirli grup anemi:

"dumansız sigaranın, köpüksüz biranın, sensiz bu hayatın, ta ..... ......."

şaka maka ilk mesaj da şutlanacaz gibi görünüyor ama olsun :Ç

Puhaha haklısın...:4:

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Noluyo len burda :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
abi sigara içmek istediğin zaman sakın içme gel buraya saçmala :D bak arkadaşlarda yardımcı oluyor zaten :D

rizgar21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çevremdekilerin hepsi sigara içmelerine hiç içmedim yaşim da 30 bence en iyisi başlamamak başlayanlar ise sigara karşi iyi bir direnç güstermeliler allah yardimciları olsun diyelim... hem sağlik hemde maliyete zarara düşüyorlar

birkanates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tebrikler cok iyi yapmissin ... 15 sene ictikten sonra biraktim , tam 8 ay gecti ilk 6 ay cok zor allah sabir versin hatta beynin vucudundan 2 metre ayri gibi hareket ediyor ama daha sonra geciyor hersey daha guzel oluyor sigarasiz , yiyeceklerin tadi , koku , en önemliside saglik , tek yapman gereken sigaradan ve icenlerden biraz uzak kalman ve gururla ben biraktim diyebilmen , unutma sigaranin hic bir faydasi yok daha cok zarari var ben bunu anlayarak biraktim... ha bu arada maddi yonden hesap size kalmis gunluk 2 paketten o para ile cok iyi seyler alabildim :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...