- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 49
oh oh benden çok düşman oldun 

oh oh benden çok düşman oldun![]()
18 yaşımdayım bir kere bile ağzıma sürmedim.
18 Yaşımdayım ağzıma bir kere sürdüm o sürdüğüm son sürdüğüm oldu.Türkiye'de uyuşturucu yasak ama sigara serbest ben sigarayada uyuşturucu diyorum ve yasaklanması gerekiyor.Tabi içenler kızacaklar ama bu böyle.İkiside bağımlılık yapıyor ikiside süründürüyor ikiside ÖLDÜRÜYOR.Bırakan arkadaşları tebrik ediyorum karşı koyması zor bir isteğe karşı koyuyorlar:yes:
Sigara içenler kendinize acımıyorsanız paranıza acıyın :mellow: babam eve hergün (Yaklaşık 30 yıldır içiyor)elinde iki paket sügarayle geliyor iki sigara günde 6 TL Ayda 180 TL Yılda 2.160 TL iki yılda 4.320 TL 10 Yılda 21.600 TL 20 Yılda 43.200 TL 40 Yılda 86.400 TL ve böyle katlanarak gidiyor.Bu kadar parayı yaşamınız boyunca dumana veriyorsunuz.Türk milleti kendini parasından çok sevmez kendinizi düşünmüyorsanız en azından çocuğunuzun geleceğini düşünerek onun için biriktirebilirsiniz.Hem böylece hayatınız kısalmazdı bu sayede torunlarınızı belkide torunlarınızın çocuklarını bile görebilirdiniz belki.:mellow:
İçimdekileri döktüm birden![]()
ÖSS den sonra ben de bırakacam kısmet olursa![]()
bende senin gibiydim össden sonra dedim,üniversite bitsin dedim,işe gireyim bırakırım dedim,askerlik bitsin bırkayım dedim...
galiba sonunda ölünce bırakırız...deriz..:turned:
Kötü haber dün windows 7 kurarken cnm çok sıkıldı sonra bir sıgara yaktım...![]()
O zaman bi dahakine Linux kur :mrgreen:
Linüx kuracağıma 10 paket sıgara içerim daha iyi![]()
Sen yine de bi dene![]()
var süzen 92 filtre al ben onunla bıraktımnikotini süzüyor
![]()
Onu biliyorum
Ama pek işe yaramıyo heralde !
Zamanında, yani sigara içerken çalıyodum onlardan ama bi faydasını göremedim
Hırsızlığımızla kaldık![]()
![]()
Ben 50 yaşındayım 14 yaşından beri sigara içerdim ama şimdi 3 sene oldu bırakalı böyle rahat ve güzel bu arada bir felc ve by pass geçirdim ve kan sulandırıcı alacağım ömrümün sonuna kadar sonra bırakmak zor 1 sene kendimle mücadele ettim daha agızıma sigara koymadım mutluyum