- Reaksiyon puanı
- 10,567
Heryerde ne kadar uygulanabilir tartışılır. Bizim buralarda maske takmayan var. Sigara yasagini takacaklarini sanmam
Sigara yasağindan da trilyor milyorlar kazanır devlet haklısinhökümete para lazım
kasa bomboş tamtakır
yasak olacak ki delen bulunsun
13 yaşimda babamdan bir firt istediğimi hatırlarım.Tamam anladım. ? Bende işte annem içiyor ve hep bırak diyoruz ama bırakmıyor. Ondan biraz sinirliyim.
Bence doğru bir uygulama.İnsanların sigaradan uzaklaşması hem maddi olarak hemde sağlık olarak(özellikle sağlık açısından) önemli.Türkiye gündeminde olan açık hava ortamlarında sigara yasağının da getirilmesi ardından ne gibi bir çalışma yapılacak. Yada bunun tam olarak ülkemize ne gibi bir sonucu olacaktır?
Lütfen sizlerde ne gibi etkileri olacağı konusunda görüşleriniz varsa bizimle paylaşın.
Bende anlamıyorum. O kadar içme diye söylüyorum ama dinlemiyor. ?13 yaşimda babamdan bir firt istediğimi hatırlarım.
Çektiğim an boguldum gözlerim yaşardı
Nasıl içiyorlar bunu
Konuyu çoğunu okudum tiktok kapansın mi kapanmasin meselesi gibi olmuş.. destekleyenler çok ama içenlerde çok ???? illa kafami eror yatıracaksınız yani ???
Keyfi? Biz içmene karışıyor muyuz?İçen bunu keyfi olarak içiyor.
Mantıklı, keşke yapılsa. Ölüm sayısı hızlıca düşer. İsyan başlayacak bu sefer.O zaman ülkeye içkide sokulmasın ? İçki satışı yasaklansın , kısıtlansın. Meyhaneler vs kapatılsın ?
Biliyorsan neden içiyorsun? Sadece kendi hayatını değil, başkalarının hayatını da zehirliyorsun.içen aptal mı bu kadar bunu bilmeyecek. Biliyor ama içiyor sana ne?
Zaten sürekli zam geliyordu, konsol ile sigarayı bir tutman da komik olmuş. Sigara hayatını zehirliyor yani keyfi içilemez!? Konsol zevk için alınıyor?''Umarım oyun konsollarına gelen gümrük vergisi %100 e çıkar nasıl olsa almayacağım , banane'' Hiç güzel olmadı değil mi ?
Boş ver hiç uğraşma onla. Kendisi tam bir sigara zehir seven ve savunucu. Profilinden yok say yap ve geç. Hiç değmez. Boşuna zaman kaybı. Böyle insanları hiç sevmem ben.Keyfi? Biz içmene karışıyor muyuz?
Mantıklı, keşke yapılsa. Ölüm sayısı hızlıca düşer. İsyan başlayacak bu sefer.
Biliyorsan neden içiyorsun? Sadece kendi hayatını değil, başkalarının hayatını da zehirliyorsun.
Zaten sürekli zam geliyordu, konsol ile sigarayı bir tutman da komik olmuş. Sigara hayatını zehirliyor yani keyfi içilemez!? Konsol zevk için alınıyor?
Unutmuşum hocam Yok sayılanlar listem giderek kabarıyor ???Boş ver hiç uğraşma onla. Kendisi tam bir sigara zehir seven ve savunucu. Profilinden yok say yap ve geç. Hiç değmez. Boşuna zaman kaybı. Böyle insanları hiç sevmem ben.
hoş değilgeberesiceler.
kullanıcı olarak on numara diyorum. alan yapsınlar diyeceğim ama bu seferde birbirlerine bulaş ihtimali var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hoş değil
Seni ilgilendirmez ki ? Kendine veriyor zarar. Sürekli olarak içicilerin peşinde, pasif içiciysen ayrı.Onların, yaptıkları hoşmu?
Seni ilgilendirmez ki ? Kendine veriyor zarar. Sürekli olarak içicilerin peşinde, pasif içiciysen ayrı.
Şuan bir pandemi var kendi açılarından 13 kat tehlikede olmalı kendilerinin bileceği iş.
Lakin ben yürüyerek asla sigara içmedim bu dönemde. Hep birinden kapma ihtimalim, hemde dumandan bulaştırma riskim olduğu için bana bulaştıysa bile.
Kimseye geberesice demek sizin hakkınıza değil. Tıpkı onların dumanla size taşıması gibi.