Şifrelenmiş Sınav Soruları

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByEGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByEGT

Profesör
Katılım
26 Kasım 2009
Mesajlar
3,025
Reaksiyon puanı
15
Puanları
218
Mimarsinan mimarlık terk... Olmadı bıraktım :) 4 yılım geçti msgsu'de


Sadece sınavda çıkması değil mesele. Tam anlamıyla öğrenmek gerektiğine inanıyorum.

Sınavdan kurtulmak için sınava ne kadar gerekiyorsa o kadar bilmek lazım. Çalışırken bazı şeyler dikkatini çekiyor insanın. Daha sonra boş kalan vaktinde onları öğrenmek lazım. Yoksa ne sınava çalışmak için yeterli zaman kalır, ne de stresten konuları tam olarak öğrenebilirsin.

konunun ilk sayfalarında soruyu,soruları veren kesin 100 aldı sınavdan :mrgreen:

Biri bizim üniversite için Otomasyon Hack programı yapmış. Herkesin notunu, numarasıyla görebiliyorsun. Tespit ederiz evelallah :)
 

nsgnc

Profesör
Katılım
6 Nisan 2008
Mesajlar
1,572
Reaksiyon puanı
10
Puanları
218
Bakalım hayırlısı artık :)

Yukarıdaki mimarlık okuyan arkadaş tam adamını buldu kıymetini bil demek için. Ben epey bedel ödedim. Kıymentini bilirim :)
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,902
Reaksiyon puanı
181
Puanları
1,243
isteyen rektör olsa da okurun ip bilgileri paylaşılmayacak :)

Yeri gelir öyle bir paylaşılır ki aklın durur. :)

Konuyu açan arkadaşımızın mesajlarından da anlaşıldığı üzere, bu "eğitim" yöntemi ters tepmiş ve sadece sınavlardan kurtulma amaçlı sınava çalışan ve öğrenmeyi geri plana iten bir öğrenci profili çıkmış ortaya. Daha kötüsü nedir biliyor musunuz? Bu suçtaki büyük pay öğrencinin değildir.

(Hoca en azından düşünmüş, bir takdiri hak ediyor, inşallah daha uygun yöntemlerle düşündüğü şeyi daha iyi uygular.)
 
Üst