yusufsan21
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 35
DonanimHaber olduğu sanılıyor.![]()
Ne biliyoruz belki birileri Donanımhaber'in adını karalamak istiyordur. Ne de olsa onlardan duyduk.
Ne biliyoruz belki birileri Donanımhaber'in adını karalamak istiyordur. Ne de olsa onlardan duyduk.
Olay Yerinde Kimler Vardı Listesiniz İstiyorum... Ben Uzaktan SDN'yi İzledim... Gitmemle O Lanet Olası Konuların Açılması Bir Oldu....
Ubuntu forum olabilir onun için söyledim.![]()
Ubuntu forum olabilir onun için söyledim.![]()
Spy! Forever dedik sana değil mi? Takılma bize da!!! Ubuntu değil ben kefilim.
Devamıda Var O Mesajın Atıl Kurt Tarzı Bir Emir Gelirse... Yes Sir!!! Ja Commander!!! Sol Şeritten Tam Gaz Giderim... Simsiyah Bir Ekran Kazanırlar...:scared::w00t::laugh::thumbup:
Buyrun dedektif bey.
Listesini istiyorum falan.![]()
....:mrgreen:benim daha guzel bir onerim var bu kinama burada kalmasin. Tum turkiye yi yarin tum gun pc kullanmama eylemine davet ediyorum
muhahahaha![]()
geldikleri yeri çökertip onlar kulanamasa ne dersinbenim daha guzel bir onerim var bu kinama burada kalmasin. Tum turkiye yi yarin tum gun pc kullanmama eylemine davet ediyorum
muhahahaha![]()
Yusuf nasıl bu kadar emin olabiliyorsun... Adamlar belki intikam peşindedirler....
Bu yapilan suctur. Bunu mahkemeye mutlaka tasiyacagiz arkadaslar. Berkin hocama da sonsuz tesekkurler. Moderasyon ekibinin konuya mudahale hizini da yeniden aramizda degerlendirecegiz. Boyle seyler oluyor maalesef. Paylasimlarinizi devam ettirerek en guzel cevabi vermis olursunuz. Desteginiz icin tesekkurler.
Uzaktan İzlemişte Olsam Şait Var Yani... Lazımsa Ö.m At Anında Gelirm...:crying:Bu yapilan suctur. Bunu mahkemeye mutlaka tasiyacagiz arkadaslar. Berkin hocama da sonsuz tesekkurler. Moderasyon ekibinin konuya mudahale hizini da yeniden aramizda degerlendirecegiz. Boyle seyler oluyor maalesef. Paylasimlarinizi devam ettirerek en guzel cevabi vermis olursunuz. Desteginiz icin tesekkurler.
Biz de sana ve ekibine teşekkür ediyoruz TroyBu yapilan suctur. Bunu mahkemeye mutlaka tasiyacagiz arkadaslar. Berkin hocama da sonsuz tesekkurler. Moderasyon ekibinin konuya mudahale hizini da yeniden aramizda degerlendirecegiz. Boyle seyler oluyor maalesef. Paylasimlarinizi devam ettirerek en guzel cevabi vermis olursunuz. Desteginiz icin tesekkurler.
Sanırım Doğru Kestane Çizildi Gibi... Ama Bu Forumda Troy Gibi Berkin Gibi Pesi Gibi Canavarlar Oldukça Biraz Onların Ağız Suyu Akar:drool:berkin abi saolasın hemen yetiştin forumun imdadına
hızır acil berkin 736(sdn) arayın gelsin
abiler o değilde forumun karizma çizildi ana sayfada tüm rezalet vardı bide utanmadan itiraflara güvenliğe falan açmışlar konuları neyse uzatmayalım abiler mahemeye verilse ne gibi ceza alırlar:
berkin abi saolasın hemen yetiştin forumun imdadına
abiler o değilde forumun karizma çizildi ana sayfada tüm rezalet vardı bide utanmadan itiraflara güvenliğe falan açmışlar konuları neyse uzatmayalım abiler mahemeye verilse ne gibi ceza alırlar:
berkin abi saolasın hemen yetiştin forumun imdadına
Biişim Suçları Şube Müdürlüğü bunun için var zaten.Bizim mahkemeler böyle şeylerden anlar mı ki? :closedeyes:
Bizim mahkemeler böyle şeylerden anlar mı ki? :closedeyes:
Troy'un bir videosu vardı bununla ilgili. Vergi vermek istiyorum demiş "ne iş yapıyorsun ki" diye sormuşlar.![]()