Neotiger
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 41
Bu Aralar Manyak Şeyler Var...
Selamlar,
Asayiş kısa bir çalışmadan sonra sağlanmış görevli aktif yöneticilere operasyon devredilmiştir.
Not: O konulardaki her türlü bilgi SDN'de duruyor. Merak etmeyin, silinmiş diye üzülmeyin.![]()
Niye ki o forumlar ahlak testi ile mi üye alıyor. Her türlü insan bulunabilir.
benin marakım burda çok uzun zaman geçiriyorum diyen arkadaşlar neredeydi iş bitti herkes doluştu
....
Zaten ilk yaptığımız büyük seviyesizlikti.
Yani dediğini gibi bizim onlara fırtına olmamız söz konusu olmamalı.
daha önce ne yapıldı yusuf ben çok şey kaçırmışım![]()
wardı da 3 kişiyemi cewapsız kaldık aynısını bizde onlara yapalımO forumu sevip de bu kadar seviyesiz olacak insan olacağını sanmıyorum. Çünkü sürekli takılıyorum.
Yok eğer birkaç kendini bilmez böyle saçma bir şey yapmışsa o Ubuntu forumu bağlamaz. Yani dediğini gibi bizim onlara fırtına olmamız söz konusu olmamalı.
Zaten ilk yaptığımız büyük seviyesizlikti.
Açtıkları her konuda 10-15 kişi vardı. Herkes burdaydı anlayacağın.
Bunların yaptığı sadece serserilik, macera arayışı. Bişi yaptıklarını sandılar, eğlendiler, gittiler. Koskoca Berkin Bey bile kalkıp konuya mesaj yazdı...Forum ayağa kalktı. Bi de ciddi bir saldırıyı düşün. Allah KorusunEn kısa sürede yanlış olmuş bence çok geç tepki verildi
Gelen saldırıda böyle olsun 2 konu silersiniz biterDDOS fln olmasın da
![]()
wardı da 3 kişiyemi cewapsız kaldık aynısını bizde onlara yapalım
Ilk yaptigimiz mi?
Ilk yapilan ne idi acaba bende bunu merak ettim]
kusura bakma tutamadım kendimi sen manipule de ne dersen de gerçi yeni üyeyim ama üyesi oldumuz biyerinde banane deyip geçmemeliyizBu ne yaa şimdi de herşey bitti bir de forum fanatizmi de mi başladı? Yok abi bizim kadar kolay manipule olup bölünebilecek toplum gerçekten tanımıyorum. Bu arada böyle densiz davranışları da kınıyorum. Eğitim şart! Ama malesef bu ülkede sadece öğretim var o bile yarım yamalakÜzücü bu tip olayları yaşamak ne diyeyim ki...
Buna fanatizm değil de sevgi diyelim biz...
Ne yani biz de onlar gibi seviyesiz mi olalım. Ayrıca kim olduklarını biliyor muyuz ki?
Ben yanlış kullandım. Forum olarak yapmadık bizden birkaç kanı kaynayan gencin yaptığı şeklinde düzeltiyorum.
Buna fanatizm değil de sevgi diyelim biz...
Yapanlar hangi forumdan..![]()
Neyse boşverin 3 5 dallamaydı defoldular gittiler işte...
Kesin bilinmiyor spy :hammer: