ShiftDelete.Net ve Uyelerine yapilan rezil saldiriyi KINAMA.

SDN ve Uyelerine yapilan saldiriyi kinayalim!

• Kullanılan toplam oy
    96
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Selamlar,

Asayiş kısa bir çalışmadan sonra sağlanmış görevli aktif yöneticilere operasyon devredilmiştir.

:)

Not: O konulardaki her türlü bilgi SDN'de duruyor. Merak etmeyin, silinmiş diye üzülmeyin. :D

Baktim elemanlar banlanmaya baslamis hediye almis gibi sevindim ya :w00t:
Sagolasin hocam, eline saglik.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

zukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benin marakım burda çok uzun zaman geçiriyorum diyen arkadaşlar neredeydi iş bitti herkes doluştu

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Meyve Veren Ağaç Taşlanır Bide Böyle Bakalım

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Niye ki o forumlar ahlak testi ile mi üye alıyor. Her türlü insan bulunabilir.

O forumu sevip de bu kadar seviyesiz olacak insan olacağını sanmıyorum. Çünkü sürekli takılıyorum.

Yok eğer birkaç kendini bilmez böyle saçma bir şey yapmışsa o Ubuntu forumu bağlamaz. Yani dediğini gibi bizim onlara fırtına olmamız söz konusu olmamalı.

Zaten ilk yaptığımız büyük seviyesizlikti.

benin marakım burda çok uzun zaman geçiriyorum diyen arkadaşlar neredeydi iş bitti herkes doluştu

Açtıkları her konuda 10-15 kişi vardı. Herkes burdaydı anlayacağın.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
daha önce ne yapıldı yusuf ben çok şey kaçırmışım :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Yani dediğini gibi bizim onlara fırtına olmamız söz konusu olmamalı.

Onlar bize fırtına olarak geri dönmüş olabilir demek istemiştim. Yoksa karşı saldırı falan yapılsın istemem. Saçma ve gereksiz olur.

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Tamamen psikolojik bir vaka bir eziklik duygusu içindedirler eğer yaptıkları bu çocukça hareketlere hackerlik deniliyorsa ben onlara farklı bir isim takmayı düşünüyorum kürtçede bir laf vardır bilen bilirde (heyKir) Umarım bu terbiyesizliği yapanlardan birisi kürtçe biliyordur da bu kelimenin onlar için ne anlam ifade ettiğini anlarlar. ah birde bu klavye delikanlılığı olmasa

zukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O forumu sevip de bu kadar seviyesiz olacak insan olacağını sanmıyorum. Çünkü sürekli takılıyorum.

Yok eğer birkaç kendini bilmez böyle saçma bir şey yapmışsa o Ubuntu forumu bağlamaz. Yani dediğini gibi bizim onlara fırtına olmamız söz konusu olmamalı.

Zaten ilk yaptığımız büyük seviyesizlikti.

Açtıkları her konuda 10-15 kişi vardı. Herkes burdaydı anlayacağın.
wardı da 3 kişiyemi cewapsız kaldık aynısını bizde onlara yapalım

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Aman İyiki Kaçırdınız... Yoksa Psikolojiniz Bozulurdu... 8(P) O Lanet Olası Üyeler Banlandı Diye Saldırı Yapıyorlar... Bu Saldırıyı Yapanın Kim Olduğunu Biliyorum... F İle Başlıyor Uçuşan Üyeler Kısmında Son Sırada

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
maalesef güzel olmadı özellikle kardeşleriimizin tuzağa düşmemeleri edeblerini muhafaza edişleri takdire şayandır.
aynı olay din kültürünün de başına gelmişti dikkatli olalım geçmiş olsun

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
En kısa sürede yanlış olmuş bence çok geç tepki verildi :)

Gelen saldırıda böyle olsun 2 konu silersiniz biter :) DDOS fln olmasın da :P
Bunların yaptığı sadece serserilik, macera arayışı. Bişi yaptıklarını sandılar, eğlendiler, gittiler. Koskoca Berkin Bey bile kalkıp konuya mesaj yazdı...Forum ayağa kalktı. Bi de ciddi bir saldırıyı düşün. Allah Korusun:(

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
wardı da 3 kişiyemi cewapsız kaldık aynısını bizde onlara yapalım

Ne yani biz de onlar gibi seviyesiz mi olalım. Ayrıca kim olduklarını biliyor muyuz ki?

Ilk yaptigimiz mi?
Ilk yapilan ne idi acaba bende bunu merak ettim]

Ben yanlış kullandım. Forum olarak yapmadık bizden birkaç kanı kaynayan gencin yaptığı şeklinde düzeltiyorum.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bu ne yaa şimdi de herşey bitti bir de forum fanatizmi de mi başladı? Yok abi bizim kadar kolay manipule olup bölünebilecek toplum gerçekten tanımıyorum. Bu arada böyle densiz davranışları da kınıyorum. Eğitim şart! Ama malesef bu ülkede sadece öğretim var o bile yarım yamalak :( Üzücü bu tip olayları yaşamak ne diyeyim ki...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Buna fanatizm değil de sevgi diyelim biz...

zukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu ne yaa şimdi de herşey bitti bir de forum fanatizmi de mi başladı? Yok abi bizim kadar kolay manipule olup bölünebilecek toplum gerçekten tanımıyorum. Bu arada böyle densiz davranışları da kınıyorum. Eğitim şart! Ama malesef bu ülkede sadece öğretim var o bile yarım yamalak :( Üzücü bu tip olayları yaşamak ne diyeyim ki...
kusura bakma tutamadım kendimi sen manipule de ne dersen de gerçi yeni üyeyim ama üyesi oldumuz biyerinde banane deyip geçmemeliyiz

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Neyse boşverin 3 5 dallamaydı defoldular gittiler işte...

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22

Forever ShiftDelete.Net ve SDN Forum.
Forever Berkin bozdoğan, Erhan Kahraman, Troy, Pessimist, Peter, Emubaltacı, Sivasspor, Rise...ve adını hatırlayamadığım tüm emeği geçenler.

I Love You All of them:wub:

zukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne yani biz de onlar gibi seviyesiz mi olalım. Ayrıca kim olduklarını biliyor muyuz ki?

Ben yanlış kullandım. Forum olarak yapmadık bizden birkaç kanı kaynayan gencin yaptığı şeklinde düzeltiyorum.

herkesin anlıcağı bi dil wardır bunlar onu anlar

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Yapanlar hangi forumdan..:)

BaBaA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Gerçekten haklısn SDN'ye katılalı 5 ay gibi bi süre oldu ama gerçkten sevgi oluşmaya başladığını söyleyebilirim... :thumbup1: :thumbup1: bu arada foruma yapılan saldırılara bende tanık oldum gerçekten kınıyorum..:hammer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...