ShiftDelete.Net ve Uyelerine yapilan rezil saldiriyi KINAMA.

SDN ve Uyelerine yapilan saldiriyi kinayalim!

• Kullanılan toplam oy
    96
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ne biliyoruz belki birileri Donanımhaber'in adını karalamak istiyordur. Ne de olsa onlardan duyduk.

Taktın sen bana. :D Şaka tabi.
Ben de kesin birşey yazmadım. Sanılıyor dedim. :)

Hem oradan olsa da DH'yi karalamış olmazlar. Buna benzer tipler her forumda var. Burada olabileceği/olduğu gibi.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
DH normalde Donanım Haber'in kısaltılması ama sanmıyorum oradan gelmiş olsunlar. İnsan bu kadar gerizekalı olamaz kanımca. Neyse yöneticiler bir irtibat kurarlar umarım onlarla.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Olay Yerinde Kimler Vardı Listesini İstiyorum... Ben Uzaktan SDN'yi İzledim... Gitmemle O Lanet Olası Konuların Açılması Bir Oldu.... (Başka Forumdakiler Saldırıyorsa Ben Varya Öyle Bir Saldırı Yaparım... Hacked By ...0sted Olurlar) Aaaa Uslu Dursunlar... Deşifre

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Mesajlarını takip ediyorum @7.42 :D

Yeri gelmişken yönetime bir önerim var. Alia hep burda ve forumla yakında ilgileniyor. Eğer moderatör olsaydı belki 5 konu açamazlar ilk konuda durdurululardı.

Çok uzun sürdü çünkü.

HaydarFuel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal dh tayfasından böyle bir olay çıkmaz zannetmiyorum, ssm buraya gelip bu işi yapacak değil. Giren çıkan belli değil son yıllarda dh forumlara, konu dışı gereksizler vb. takipçileri işsiz güçsüz tayfasıdır onlar. Counter attack yaşanmaz umarım diyorum ancak.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
benim daha guzel bir onerim var bu kinama burada kalmasin. Tum turkiye yi yarin tum gun pc kullanmama eylemine davet ediyorum
muhahahaha :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
:thumbup:

Buyrun dedektif bey. :D
Listesini istiyorum falan. :D
Devamıda Var O Mesajın Atıl Kurt Tarzı Bir Emir Gelirse... Yes Sir!!! Ja Commander!!! Sol Şeritten Tam Gaz Giderim... Simsiyah Bir Ekran Kazanırlar...:scared::w00t::laugh::):(:unsure: <------ Herşeyi İfade Eder

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bu yapilan suctur. Bunu mahkemeye mutlaka tasiyacagiz arkadaslar. Berkin hocama da sonsuz tesekkurler. Moderasyon ekibinin konuya mudahale hizini da yeniden aramizda degerlendirecegiz. Boyle seyler oluyor maalesef. Paylasimlarinizi devam ettirerek en guzel cevabi vermis olursunuz. Desteginiz icin tesekkurler.

^^exTReme^^

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
deneme 123 (mesaj sayım az olduğundan beni de onlardan sanıp banlamış olabilirler:) biraz ağır konuştum da :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yusuf nasıl bu kadar emin olabiliyorsun... Adamlar belki intikam peşindedirler....

Ne alakası var abi Allah aşkına. Sana diyorum ki orda seviyesizler yok.
İkincisi ve en önemlisi bizden biri sadece onlara lan dedi onlar buna karşılık kalkıp böyle mi yapacaklar.

Diğer bir sebebi orda eğlenceli hiç bir şey yok dolayısıyle oraya böyle kişiler takılmaz.

Diğer bir sebebi o meselenin üzerinden çok zaman geçti neden şimdi...

Bu yapilan suctur. Bunu mahkemeye mutlaka tasiyacagiz arkadaslar. Berkin hocama da sonsuz tesekkurler. Moderasyon ekibinin konuya mudahale hizini da yeniden aramizda degerlendirecegiz. Boyle seyler oluyor maalesef. Paylasimlarinizi devam ettirerek en guzel cevabi vermis olursunuz. Desteginiz icin tesekkurler.

Eyvallah Troy Bey! Hep destek tam destek!...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Öğle vakitlerinde saldıran şahıslar da olabilir. (Ne oldu diye sormayın lütfen :) )

@yusufsan21 sürekli flood (ne demekse) yapıyorsun, gözümden kaçmadı değil. :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Uzaktan İzlemişte Olsam Şait Var Yani... Lazımsa Ö.m At Anında Gelirm...:crying:

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Biz de sana ve ekibine teşekkür ediyoruz Troy

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
berkin abi saolasın hemen yetiştin forumun imdadına
hızır acil berkin 736(sdn) arayın gelsin:D:D

abiler o değilde forumun karizma çizildi ana sayfada tüm rezalet vardı bide utanmadan itiraflara güvenliğe falan açmışlar konuları neyse uzatmayalım abiler mahemeye verilse ne gibi ceza alırlar:

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41

abiler o değilde forumun karizma çizildi ana sayfada tüm rezalet vardı bide utanmadan itiraflara güvenliğe falan açmışlar konuları neyse uzatmayalım abiler mahemeye verilse ne gibi ceza alırlar:
Sanırım Doğru Kestane Çizildi Gibi... Ama Bu Forumda Troy Gibi Berkin Gibi Pesi Gibi Canavarlar Oldukça Biraz Onların Ağız Suyu Akar:drool:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35

Bizim mahkemeler böyle şeylerden anlar mı ki? :closedeyes:

Troy'un bir videosu vardı bununla ilgili. Vergi vermek istiyorum demiş "ne iş yapıyorsun ki" diye sormuşlar. :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510

Bi suç teşkil edeceğini sanmiyorum... Bidaha yapmayın derler geçerler işte...

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sabah gördüm o konuyu birde hiç bir sdn üyesi buraya mesaj yazmadığına göre kabulennmişler filan yazmışlar.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bizim mahkemeler böyle şeylerden anlar mı ki? :closedeyes:

Troy'un bir videosu vardı bununla ilgili. Vergi vermek istiyorum demiş "ne iş yapıyorsun ki" diye sormuşlar. :D

o olay çok hoştu troya burdan selamlar::D

yani o değilde ceza olarak 2-3 ay bilgisayara dokunma yasağı olursa içim yanar iyi bi ceza olmadığı için:

ʞnɹoʞɟnsnʎ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun dogum gunumde bugun gec ugradın sıteye ıyıkı gormemısm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...