ShareX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jaex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=92029]Klex[/MENTION]

üstad bu programın pencerelerin resmini çekme özelliğini çok sevdim, saydamlığı gölgeyi falan da alması süper. Acaba bunu ayrı bi yazılım olarak çıkarabilir misin?

Jaex

Asistan
Reaksiyon puanı
13
@Klex

üstad bu programın pencerelerin resmini çekme özelliğini çok sevdim, saydamlığı gölgeyi falan da alması süper. Acaba bunu ayrı bi yazılım olarak çıkarabilir misin?

Neden bu özelliği ayrı bir program olarak istediğini anlıyamadım malesef. Şuanki halinden ne farkı olcak yani tray da duruyorken program.

FMMiri.png

Bu menuyu ekledim ana pencereye ve tray menusune böylece kolaylıkla upload özelliğini kapatabilirsin sırf dosya olarak kaydetmek istiyorsan.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Neden bu özelliği ayrı bir program olarak istediğini anlıyamadım malesef. Şuanki halinden ne farkı olcak yani tray da duruyorken program.

FMMiri.png

Bu menuyu ekledim ana pencereye ve tray menusune böylece kolaylıkla upload özelliğini kapatabilirsin sırf dosya olarak kaydetmek istiyorsan.

Evet internete atmadan direk kaydetmek için istedim. Güncelleme geldiğinde yüklerim.

ero35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programda türkçe dil seçeneği yok desteklese süper olurdu ....

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
hah türk yapımı ama dili ingilizce :D kadıköy burayaaa

oooo harika valla bayıldım. [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] allah senden razı olsun :D [MENTION=92029]Klex[/MENTION] 'ten de tabii :)