• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

ShareX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jaex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[MENTION=92029]Klex[/MENTION]

üstad bu programın pencerelerin resmini çekme özelliğini çok sevdim, saydamlığı gölgeyi falan da alması süper. Acaba bunu ayrı bi yazılım olarak çıkarabilir misin?

@Klex

üstad bu programın pencerelerin resmini çekme özelliğini çok sevdim, saydamlığı gölgeyi falan da alması süper. Acaba bunu ayrı bi yazılım olarak çıkarabilir misin?

Neden bu özelliği ayrı bir program olarak istediğini anlıyamadım malesef. Şuanki halinden ne farkı olcak yani tray da duruyorken program.

FMMiri.png

Bu menuyu ekledim ana pencereye ve tray menusune böylece kolaylıkla upload özelliğini kapatabilirsin sırf dosya olarak kaydetmek istiyorsan.

Neden bu özelliği ayrı bir program olarak istediğini anlıyamadım malesef. Şuanki halinden ne farkı olcak yani tray da duruyorken program.

FMMiri.png

Bu menuyu ekledim ana pencereye ve tray menusune böylece kolaylıkla upload özelliğini kapatabilirsin sırf dosya olarak kaydetmek istiyorsan.

Evet internete atmadan direk kaydetmek için istedim. Güncelleme geldiğinde yüklerim.

Programda türkçe dil seçeneği yok desteklese süper olurdu ....

hah türk yapımı ama dili ingilizce :D kadıköy burayaaa

oooo harika valla bayıldım. [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] allah senden razı olsun :D [MENTION=92029]Klex[/MENTION] 'ten de tabii :)