Şeytan aldı götürdü

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Her pazar sabahı olduğu gibi annem oğlum saat 12 oldu kalk kahvaltı yapıcaz diye kaldırdı yataktan. Elimi yüzümü yıkadım ve cep telefonumu aramaya başladım. Aradım aradım bulamadım. Bizim ufaklığa çaldır bakalım dedim. Arıyodu abi meşgule düştü dedi :huh: Noluyo l** ara bakam bidaha dedim aradı ve abi telefon kapalı dedi:ohmy:

Düşünüyom şimdi eve hırsız mı girdi acaba diye.Tamam hırsız girse evde 3 -4 tane bilgisayar var onları almadıda neden sadece benim telefonu yürüttü diyom bi yandanda . Yatarken adım gibi eminim telefonu koymuştum komidinin yanına. Sonra Ananem geldi ne arıyon dedi telefonu dedim. Sonra şaşık bakışkarım arasında buzluktan telefonu çıkartıp verdi :huh:.Buzlukta poşetlerin arasında buldum bunu sabah dedi . Sen koydun diye bişi demedim dedi :laugh: Bir bildiği vardır ondan koydun diye düşündüm dedi.
Telefon buz tutmuştu. Şarjı bitmiş kapanmış :D

Ama asıl soru buzlukta telefonun ne işi var :huh: Ya her zaman elimde olur telefon genelde hadi buzdolabından bişi alırken falan bıraktım desem iki kapalı buzdolabı alttaki bölümde falan olsa şaşırmam orada unutmuşum derimde buzluk olunca tam bi şoktu. Buzluğu buzdolabını aldığımızdan beri bi kere bile açmadım.

Uykunda yürüyon mu sen diyo ANanem. Zaten sabahın köründe uyudum. Uykumda yürücek vaktim yoktu ki . Şeytan aldı götürdü desem niye buzdolabını koydu. Şeytanda şaşırdı

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
İlginç valla :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ya kardeşin bi şaka yapmış
yada uyurgezersin :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Ahahaha :D Buzlukta ne işi var len :4: İyi tuvalete falan girmemişsin bari olacakları düşünemiyorum :mrgreen:

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Yok ya kardeşim yapsa söylerdi sonunda. Valla buzdolabında olması büyük şans trpak :D

Bide aldım telefonu elime kardeşim soruyo abi soğuk mu diye he dedim yok yanıyo ağustos gibi .(gülüşmeler) Senin telefonunun buzdolabından çıkması değilde benim soğuk mu demem mi komik diye serzenişi çok iyidi yalnız:D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Bu olayın üzerine "Paranormal Aktiviteler" filmini izle, iyi gider.