Seviyorum..

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Aslında anlatması güç ama içimde de kalmasını istemiyorum. paylaşıp fikir almak en iyisi..

Küçüktüm 7. sınıfa giderken mahalleye yeni bir aile taşınmıştı. ve ailenin kızı... gördüğüm ilk anda aşık olmuştum belliydi fakat çok çekingen biri olduğumu düşünürsek 2 ay içime attım aşkımı.. sonrasında yine cesaret edemedim ama aramız arkadaş olarak iyiydi sürekli akşamları mahallede birlikte otururduk.. odun herifin tekiydim ve kuzenimden yardım istedim, onunla konuşup onu sevdiğimi söylemesini istedim.. tabii kuzenim beni kırmadı ve söyledi.. pencereden izliyordum..

Ertesi gün evlerine gittim saat akşam 9. sadece bana kapıda sarıldı! şaşırmıştım.. daha sonra odasına geçip saatlerce oturduk, sadece oturduk fazla söze gerek yoktu.. vee korktuğum daha doğrusu herkesin olmamasını iistediği bir şey oldu.. babası madende göçük altında kalıp vefat etti.. :(

Kötüydü çok kötü, teselli edemiyordum kim edebilir ki..

zaman geçti bi şekilde aramız hâlâ iyiydi mutluyduk.. tabi onun ne kadar iyi psikolojide olabileceğini siz tahmin edin.. daha sonra bir şok daha yaşadım, kalbinde ritim bozukluğu olduğunu öğrendim.. artık okula gelmiyordu.. zamanı hastanelerde geçirdi, mecbur kaldı.. aramız açılmıştı çünkü mahallede kimse gerçekten hasta olduğuna inanmıyordu.. numara yapıyor dediler, dedikodu yaptılar.. bende ilişkimizi kimse öğrenmeden ayrılmak istediğimi söyledim.. neden söyledim bilmiyorum :(

mutsuzdum, pişmandım.. onu her gördüğümde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu..

2 sene geçti, düzelmişti.. hastalığını bi şekilde atlatmıştı.. artık mahallede konuşulan bir kelime dahi kalmamıştı, herkes yanılmıştı! o günler çok güzeldi görüşemiyorduk ama onun iyi olduğunu bilmek mutlu ediyordu beni.. sınavlara girildi sonuçlar açıklandı.. ve Ankara'da turizm otelcilik kazanmıştım çok sevinmiştim başlarda.. (evimiz ankara'nın ilçelerinden birinde bir beldede idi) Ankara'ya ablamın yanına gittiğimde okul için, her şeyi özlemiştim.. ona haksızlık ettiğimi fark ettim çünkü artık o bana çok uzaktı.. vakit geçti başka erkekler gördüm hayatında.. mutlu gördüm onu, belkide sadece öyle görünüyordu.!!

vazgeçmiştim.. iki sene daha attım içime.. ve yalnızlığa dayanamayarak başka bir kıza çıkma teklifi ettim. sevmeyerek.. ki o kız da eski mahalledendi.. anlıyacağınız bi mahallenin kızlarına takılı kalmıştım :) ee'si çıkmaya başladık tam 10 ay oldu şuan itibariyle.. mutlu sayılırım sevgilimi çok görmüyorum.. gördüğüm zamanda zaten pek konuşamıyoruz bende fazla üstelemiyorum..

İTİRAF EDİYORUM!! ben hala o eski kızı seviyorum.. ne olursa olsun! hepte seveceğim..
bazen diyorum tekrar başlamayı teklif etsem? sizce kabul eder mi?

onun bana her bakışında beni sevdiğini anlabiliyordum.. o ifadeyi hiç unutmam..,,

Adı Nihal'di...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Vay be millet neler yaşıyor arkadaş benim ise hayatıma daha hiç kimse girmedi gireceğini de sanmıyorum bazen 800 yılda yaşasam beni seven biri olmayacağına inanıyorum artık.Ben birkaç tane sevdim bir tanesini görmeden sadece internetten tanıyarak sevdim ancak o istemedi şimdi ise zar zor unuttum sevilmek nasıl bir duygu bilmiyorum sanırım bana hiç nasip olmayacak off of gene dertlendim arkadaş keşke ölsem :P

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Neden ayrıldığını anlamadım madem seviyordun. Acaba hastalığı sebebiyle korktun mu? Yani belki hayatının geri kalanını onunla geçireceğini ve hastalığından dolayı hep hastanelerde gezeceğinizi düşündün, bilemiyorum. Ama bildiğim tek şey var o da o zamanlar sevdiğinin zor gününde yanında olmalıydın. Artık geçmiş geçmişte kaldı. Önüne bakman gerek, hayat devam ediyor.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
vay be :) şansını dene bişey kaybetmezsin, çocukluk aşkları :D

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Vay be millet neler yaşıyor arkadaş benim ise hayatıma daha hiç kimse girmedi gireceğini de sanmıyorum bazen 800 yılda yaşasam beni seven biri olmayacağına inanıyorum artık.Ben birkaç tane sevdim bir tanesini görmeden sadece internetten tanıyarak sevdim ancak o istemedi şimdi ise zar zor unuttum sevilmek nasıl bir duygu bilmiyorum sanırım bana hiç nasip olmayacak off of gene dertlendim arkadaş keşke ölsem :P

beklemek sabrı öğretir derdi bi arkadaşım.. bence fazla kafana takma :) bir gün sende aşık olacaksın..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neden ayrıldığını anlamadım madem seviyordun. Acaba hastalığı sebebiyle korktun mu? Yani belki hayatının geri kalanını onunla geçireceğini ve hastalığından dolayı hep hastanelerde gezeceğinizi düşündün, bilemiyorum. Ama bildiğim tek şey var o da o zamanlar sevdiğinin zor gününde yanında olmalıydın. Artık geçmiş geçmişte kaldı. Önüne bakman gerek, hayat devam ediyor.

aslında hasta olduğunda mahallede konuşulanları ona söyleme gereği duydum.. söylediğimde ise bi acayip terlemişti beni, belkide sinirliydi bilemem ama ben daha fazla üzülmesini istemedim ve ayrılmak istedim.. aslında çok saçma bir şey yaptığımı şimdi fark ettim.. haklısın artık önümüzde güzel bir hayat var :) şimdi de Antalya'da çalışıyoruz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

vay be :) şansını dene bişey kaybetmezsin, çocukluk aşkları :D

aslında hâlâ cesaretsizin tekiyim şuan neler yaptığını bilmiyorum.. belki tekrar görürsem söyleyecek cesareti bulabilirim.. ama en tatlısı da çocukken aşık olmak :)

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Aynada kendimi gördüm sankıysam

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Aynada kendimi gördüm sankıysam
Valla bu yüzden herşeyden vazgeçip dine yöneldim madem bizi seven yok bari allahın sevgisini kazanalım bu tarafta yüzümüz gülmez belki biz de öbür tarafta alırız artık mukafatımızı :) Pozitif bakmak lazım herşeye ...

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla bu yüzden herşeyden vazgeçip dine yöneldim madem bizi seven yok bari allahın sevgisini kazanalım bu tarafta yüzümüz gülmez belki biz de öbür tarafta alırız artık mukafatımızı :) Pozitif bakmak lazım herşeye ...

Katılıyorum :) Yalnızlığı bu kadar belli etmesek kendimi ezikledim :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hikayen çok "koştur koştur" olmuş, hikayede geçen süreyi vurgulu bir ana odakla ve o kısımla ilgili az biraz daha detay at, biraz acıtasyon göz yaşı ekle ama öncesinde romantik çıkarsız aşk serpiştir. belki bundan kısa metrajlı bir film çıkar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O değilde bu sdn yüzünden tüm "ilişki danışmanlar", yaşam koçları, "psikologlar" hatta "psikiyatrlar" işsiz kalacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam bende çok seviyorum ama... çok mutluyduk bi arkadaşı vardı onu hiç sevmiyordu aramızı açtı sonunda benden ayrıldı aradan 2 yıl geçti ama hala seviyorum en son numarasını değiştirmeden aradığımda küfür edip suratıma kapatmıştı telefonu ama hiçbir suçum yoktu onu üzmemek için elimden geleni yapıyordum ama arkadaşı aklına girdi onun. şimdi iste nerde napıyor hiç bilmiyorum

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
haklıydınız beyler nihalimi geri kazandım.. o da beni unutmamış meğersem ama bana çok kırgın.. biraz zaman alacak :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ask falan hikaye hevesini alınca biter gider .hevesini almak derken o mesele işte o işi bitirdinmi aşkın ömrü 2/3 sene

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
haklıydınız beyler nihalimi geri kazandım.. o da beni unutmamış meğersem ama bana çok kırgın.. biraz zaman alacak :)

Neye kırgınsın güzel kardeşim ? Seviyorum demişsin, bi sayfa yazı yazmışsın, o kadar anlatmışsın, şimdi tekrar bi araya geldiniz diye mutlu olacağına trip mi atacaksın kıza ?

Seviyorsan eğer git konuş derler ya, çok doğru, gururdu karizmaydı yok utanırım yok sıkılırım geçiceksin bunları, seviyorsan eğer gururunu ayaklarının altına almasını bileceksin, bu hayata bi kere geliyorsun, sevdiğini şimdi söylemeyeceksin de ne zaman söyleyeceksin ? :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Kız ona kırgın. Daha dikkatli okumayı dene mesajları.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu arada mesajı okumadım, sadece yapman gereken ne varsa yapmaktan çekinmemen gerektiğini ve asla pes etmemen gerektiğini anlatmak istedim.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Bu arada mesajı okumadım, sadece yapman gereken ne varsa yapmaktan çekinmemen gerektiğini ve asla pes etmemen gerektiğini anlatmak istedim.

Yorumlar için teşekkürler.. bu arada o kadar sene geçti ve evet aşklar asla kısa sürmez..

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vay be ask neymis la ben insallah yasarim bunu benim en son sevgilim soyle ben aslinda yavsagin biriymisim yine birine yavsarken iste arkadaslarimin istegi uzerine cikmaya basladik 4 ay surdu kiz normaldi giyimini kusamina dikkat eden iste yaz mevsimi geldi her gun sort giymeler fln saat 1 de gunaydin die msj ation saat 2 de ben uyucam dio bi gun arkadasimla bisiklet surmeye ciktim parkin kenarindan gecerken kizi gordum bi erkege sarilmis yuruo ben kendimi mal gibi hissetmeye basladim evde msj attim sen diye basladim neyse sovdum fln akliniza gelecek ne varsa ayrildim iste kizin abisi cikti neyse ztn sevmiodum dedim ama seviom la ben bu kizi sizce ne yapiyim ben seviom ama olmassada olur yani

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
herkes mecazi aşkın peşine düşer olmuş

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bende sen gibi utangacım. Bir kıza sevdiğimi söyleyemedim devreye başkalarını soktum. Arkadaş söyledi. Kız işte arkadaş görüyom falan filan :D ben başkasını seviyorum. Dedi başlarda biraz zor geldi ama şimdi unuttum gitti. :D Okul açılınca falan arkadaşlara aman s***ir et gitsin diyecem. Ulan bide ne diyo biliyor musunuz ? Neymiş tuşlu telefonları çağ dışı görüyormuş. Ulan senin daha yaşın kaç başın kaçta laf ediyon ? Neyse kız aklıma her gelişinde küfür etmek geliyor. :P Ama sakın etmiyoruz. :D
Bakalım surda 1 sene sonra liseye geçeceğiz. Lisede nolcak. :P

Şu kızın telefona lafı aklıma geldikçe sinirleniyorum. Elindeki telefonda S2 Mini (İşte bunlar hep Samsung Fan Girl'i) :P ;D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Vay be ask neymis la ben insallah yasarim bunu benim en son sevgilim soyle ben aslinda yavsagin biriymisim yine birine yavsarken iste arkadaslarimin istegi uzerine cikmaya basladik 4 ay surdu kiz normaldi giyimini kusamina dikkat eden iste yaz mevsimi geldi her gun sort giymeler fln saat 1 de gunaydin die msj ation saat 2 de ben uyucam dio bi gun arkadasimla bisiklet surmeye ciktim parkin kenarindan gecerken kizi gordum bi erkege sarilmis yuruo ben kendimi mal gibi hissetmeye basladim evde msj attim sen diye basladim neyse sovdum fln akliniza gelecek ne varsa ayrildim iste kizin abisi cikti neyse ztn sevmiodum dedim ama seviom la ben bu kizi sizce ne yapiyim ben seviom ama olmassada olur yani
Eğer "Olmasa da olur" diyorsan zaten sen o kızı hiç sevmemişsin.

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oda doğru simdi birine asik oldum tam anlamiyla tek goruste ask