Sevişirken bizi kim gördü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
firdevs deniz hanım ve beşir hepsi değişik açılardan gördü ama sevişme sahnesini gördükleri gibi birbirlerini görmediler 3 biliyo ama birbirlerinin bildiklerinden haberdar bile değiller en mantıklısı bu sanırım
yanlız rtürk cezası ise yaramış tekne safasını yayınlmadılar :D:D

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bence biraz önyargılı davranıyorsunuz diziyi izlemeden ahkam kesen safi sinir insanlar çok şu yorumlarda elin cnbc-e deki gavuru kızı götürüyor neler neler yapıyor burada normal bir sevişme sahnesinde neler söylüyorsunuz

Onlar gavur dizisi olduğu için bir problem yok :4:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,137
Evin küçük kızı görüyor kitaba göre.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İğrenç Bi Dizi Bikere Başlarında Ya İzledim Ya İzlemedim

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
yahu çoğu kişi izlamiyorum diyo ama herne hikmetse ne olup bittiğindende haberlei var her açılan başlığın altındada isimleri var ne iş bu :D:D
gizli izleyici kitlesimisiniz:D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
bu diziye hiç bakmadım :D dizi oyuncularını dahi bilmem :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bence biraz önyargılı davranıyorsunuz diziyi izlemeden ahkam kesen safi sinir insanlar çok şu yorumlarda elin cnbc-e deki gavuru kızı götürüyor neler neler yapıyor burada normal bir sevişme sahnesinde neler söylüyorsunuz

not : ramazan ayı boyunca izlemiyorum ne aşkı memnuyu ne de o diğer dizileri

Bir arkadaş doğru demiş..Sonuçta onlar gavur dizisi..
Zaten Altyazılı olduklarından Genelde de Gençler izliyor ve izledikten sonra diyorlar ki "Ulan zaten bunlar da gavur..Bunların adetleri demek ki böyle.."

Ama bu aydın doğanın dizileri tüm halk tarafından izlenebilir ve ulaşılabilir diziler..İzleyen kendi içinde böyle olaylar olabileceğine ikna oluyor..

Neyse önyargı konusundaki görüşlerine bir nebze de olsa katılmıyor değilim..
Senin de haklı olduğun yerler var.
Ama şu da bir gerçek ki önyargımızın nedeni aydın doğan a olan nefretimiz...

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bir arkadaş doğru demiş..Sonuçta onlar gavur dizisi..
Zaten Altyazılı olduklarından Genelde de Gençler izliyor ve izledikten sonra diyorlar ki "Ulan zaten bunlar da gavur..Bunların adetleri demek ki böyle.."

Ama bu aydın doğanın dizileri tüm halk tarafından izlenebilir ve ulaşılabilir diziler..İzleyen kendi içinde böyle olaylar olabileceğine ikna oluyor..

Neyse önyargı konusundaki görüşlerine bir nebze de olsa katılmıyor değilim..
Senin de haklı olduğun yerler var.
Ama şu da bir gerçek ki önyargımızın nedeni aydın doğan a olan nefretimiz...

eropa siz dizilerde gavur türk diye ayrım yapıyorsanız insanlarda da ayrım yapın o zaman böyle bir kıyas olamaz kardeş

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
spybot koskoca halit ziyanın mezarına çimento döktün :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
spybot un gaflarını bi konuda toplamak lazım öldürüyo adamı :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
uleen spy yine yaptın yapacağını :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
vah aslan bey vah kurtlar vadisinde bütün ortadoğuyu yönetirdi şimdi adam burnunun dibinde boynuzlanıyor haberi yok :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
eropa siz dizilerde gavur türk diye ayrım yapıyorsanız insanlarda da ayrım yapın o zaman böyle bir kıyas olamaz kardeş

Hocam düşüncelerinde haklısın Küresel bir dünya ve elbette senin dediğin gibi insan ayrımı yapmamak gerekir.

Dış Ticaret Uzmanı olarak birçok yabancı kişiyle muhabbetim dostluğum oldu. Sözlerimde, insanların ayrımını kültürel yönden yapmak istemiştim. Yani sözlerim tamamen onların bakış açışları, sosyal durumları ve kültürleri ile ilgiliydi. Yoksa tabii ki de düşüncelerinde yerden göğe kadar haklısın. INSAN HERYERDE BIR. Ona ne şüphe.

Sözün kısası şu ki üstat, biz gerçekten onlar gibi olamayız. Misal, Sokak ortasında onlar kadar rahat olabilmemiz için bilinçaltımızla oynanması gerekiyor. İşte aydın doğan burda devreye giriyor diye düşünüyorum.

Ne diyelim izleyen izlesin güzel kardeşim..Elâlemin derdi bizi niye gersin..
InşAllah yakında görürler dehlülle zeblül ün neler çevirdiğini kimin gördüğünü..

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hocam düşüncelerinde haklısın Küresel bir dünya ve elbette senin dediğin gibi insan ayrımı yapmamak gerekir.

Dış Ticaret Uzmanı olarak birçok yabancı kişiyle muhabbetim dostluğum oldu. Sözlerimde, insanların ayrımını kültürel yönden yapmak istemiştim. Yani sözlerim tamamen onların bakış açışları, sosyal durumları ve kültürleri ile ilgiliydi. Yoksa tabii ki de düşüncelerinde yerden göğe kadar haklısın. INSAN HERYERDE BIR. Ona ne şüphe.

Sözün kısası şu ki üstat, biz gerçekten onlar gibi olamayız. Misal, Sokak ortasında onlar kadar rahat olabilmemiz için bilinçaltımızla oynanması gerekiyor. İşte aydın doğan burda devreye giriyor diye düşünüyorum.

Ne diyelim izleyen izlesin güzel kardeşim..Elâlemin derdi bizi niye gersin..
InşAllah yakında görürler dehlülle zeblül ün neler çevirdiğini kimin gördüğünü..

haklısın kardeş bende normalde karşıyım böyle şeylere ama 1-2 tane olmalı neden diyecek olursan türkiye çok farklı bir omurgaya sahip açığı ultra açığı dindarı bilmem nesi her kesime hitap edebilen çok sesli çok kültürlü ve de çok TERCİHLi bir sistem olmalı her yayın yapılabilmeli yasalar çerçevesinde

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Dizinin kitabı bile var her yere el atmışlar..:mrgreen:

ohooo spy ne aptın sen yaw
yaprak dökğmğnğnde kitabı var biliyomusun can dündar yazmış :D:D:D
neyse olur böyle şeyler iftarını aç sonrada pencereyi aç hava girsin içeri

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İnsanoğlu merak etmeyegörsün işte. Bütün diziler aynı mantıkla ilerliyor sonuçta.

onerism

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:4: zeki alasya yla metin akpınarın filmindeki bunlar nereye bakıyo diye bi resmi vardı aynısı