son.durak.27
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
bir meraktı gidiyor bu dizi cok sacma
bence biraz önyargılı davranıyorsunuz diziyi izlemeden ahkam kesen safi sinir insanlar çok şu yorumlarda elin cnbc-e deki gavuru kızı götürüyor neler neler yapıyor burada normal bir sevişme sahnesinde neler söylüyorsunuz
bence biraz önyargılı davranıyorsunuz diziyi izlemeden ahkam kesen safi sinir insanlar çok şu yorumlarda elin cnbc-e deki gavuru kızı götürüyor neler neler yapıyor burada normal bir sevişme sahnesinde neler söylüyorsunuz
not : ramazan ayı boyunca izlemiyorum ne aşkı memnuyu ne de o diğer dizileri
Evin küçük kızı görüyor kitaba göre.
Bir arkadaş doğru demiş..Sonuçta onlar gavur dizisi..
Zaten Altyazılı olduklarından Genelde de Gençler izliyor ve izledikten sonra diyorlar ki "Ulan zaten bunlar da gavur..Bunların adetleri demek ki böyle.."
Ama bu aydın doğanın dizileri tüm halk tarafından izlenebilir ve ulaşılabilir diziler..İzleyen kendi içinde böyle olaylar olabileceğine ikna oluyor..
Neyse önyargı konusundaki görüşlerine bir nebze de olsa katılmıyor değilim..
Senin de haklı olduğun yerler var.
Ama şu da bir gerçek ki önyargımızın nedeni aydın doğan a olan nefretimiz...
Dizinin kitabı yok kitabın dizisi varDizinin kitabı bile var her yere el atmışlar..:mrgreen:
spybot koskoca halit ziyanın mezarına çimento döktün![]()
Kitabi görmedim okumumadım duymadım![]()
kimse izlemiyorsa bu diziyi kim izliyor merak ediyorum?
eropa siz dizilerde gavur türk diye ayrım yapıyorsanız insanlarda da ayrım yapın o zaman böyle bir kıyas olamaz kardeş
uleen spy yine yaptın yapacağını![]()
Hocam düşüncelerinde haklısın Küresel bir dünya ve elbette senin dediğin gibi insan ayrımı yapmamak gerekir.
Dış Ticaret Uzmanı olarak birçok yabancı kişiyle muhabbetim dostluğum oldu. Sözlerimde, insanların ayrımını kültürel yönden yapmak istemiştim. Yani sözlerim tamamen onların bakış açışları, sosyal durumları ve kültürleri ile ilgiliydi. Yoksa tabii ki de düşüncelerinde yerden göğe kadar haklısın. INSAN HERYERDE BIR. Ona ne şüphe.
Sözün kısası şu ki üstat, biz gerçekten onlar gibi olamayız. Misal, Sokak ortasında onlar kadar rahat olabilmemiz için bilinçaltımızla oynanması gerekiyor. İşte aydın doğan burda devreye giriyor diye düşünüyorum.
Ne diyelim izleyen izlesin güzel kardeşim..Elâlemin derdi bizi niye gersin..
InşAllah yakında görürler dehlülle zeblül ün neler çevirdiğini kimin gördüğünü..
vah aslan bey vah kurtlar vadisinde bütün ortadoğuyu yönetirdi şimdi adam burnunun dibinde boynuzlanıyor haberi yok![]()
Dizinin kitabı bile var her yere el atmışlar..:mrgreen: