Sevdiğim Kızdan Fakirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aspet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Son düzenleyen moderatör:

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Hocam kerem dağları delmiş aşkı için ?
Romeo ölümü seçmiş juliet için ?
Ferhat da bir şey yapmış şirin için, tam hatırlayamadım şu an ?
Seni sevdim kanka aynı benim tip varya

Son düzenleyen moderatör:

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Biraderimm benim canım benim,
Bir laf vardır sen bilmiyorsun galiba;
"Babanı seçemezsin ama kayınpederini seçebilirsin."
Tek derdin bu olsun Allah aşkına ve illa erkeğin maaşı yüksek olacak arabayı erkek alacak diye bir kaide yok. Ataerkil toplumun getirdikleri yüzünden gençlerin sırtladığı problemlere bak yav, erkek yapacak erkek edecek, yemişim böyle erkekliği, keşke Kadın olarak doğsaymışım.
Güzelim bak sen parayı falan dert etme, sevecekse seni paran için sevmesin zaten, sen o kayınpederi kaçırma, arkandayım.
Bu dediklerim kulağına küpe olsun, başka bi zengin kayınpeder bulursan söyle ben bile konuşurum.

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Ben vasıfsızım hiçbir mesleğim yok. O ise elektrik elektronik mühendisi. İleride sorunlar olacağını düşünüyorum maddi denge olmadığı için. Bundan dolayı flörtleşmeye falan hiç girmesem mi diye düşündüm. Başlamadan bitsin diye. Sizce ne yapsam
kendisi bilmiyor mu

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Size hiçbir yanıt veremeden banlanmıştım. İçimde çok ukte kalmıştı. Bugün banım kalktı. Vay be neredeyse 2 sene geçmiş. Ve ben hala kız arkadaş yapamadım knklar
Konuyu okudum hatırladım :D o olay noldu peki? Bu arada konu hortlatmaktan uyarı yiyeceksin büyük ihtimalle

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Konuyu okudum hatırladım :D o olay noldu peki? Bu arada konu hortlatmaktan uyarı yiyeceksin büyük ihtimalle
Hocam valla en son ne oldu da konuşmayı kestik hatırlamıyorum. Zaten sanaldan ilişki yürümez ya. Arkadaşlık bile yürümez. Ben o kıza dedim ki bana soğuk davranıyorsun, yazmamı istemiyorsan soyle dedim. Yazmamı istemiyorsan söz veriyorum numaranı sileceğim senin dedim. Cevap vermedi. Cevap vermeyince de numarasını ve konuşmaları sildim ve kendisine bir daha ulaşmadım/ ulaşamadım. Hatırladığım son şey bu. Bu olaydan sonra kendisine tekrar ulaşmış konuşmuş olabiliriz ama net hatırlamıyorum

Ya da ben ona bir yalan söylemiştim ve bu yalanı telafi edemeyeceğim için konuşmayı kestim diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada işim yoktu ama para kazanıyordum hocam o zamanlar. Freelancer işler yapıyordum. Sürekli bir işinin olması farklı vır şey, arada sırada iyi paralar kazanmak farklı bir şey

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Hocam valla en son ne oldu da konuşmayı kestik hatırlamıyorum. Zaten sanaldan ilişki yürümez ya. Arkadaşlık bile yürümez. Ben o kıza dedim ki bana soğuk davranıyorsun, yazmamı istemiyorsan soyle dedim. Yazmamı istemiyorsan söz veriyorum numaranı sileceğim senin dedim. Cevap vermedi. Cevap vermeyince de numarasını ve konuşmaları sildim ve kendisine bir daha ulaşmadım/ ulaşamadım. Hatırladığım son şey bu. Bu olaydan sonra kendisine tekrar ulaşmış konuşmuş olabiliriz ama net hatırlamıyorum

Ya da ben ona bir yalan söylemiştim ve bu yalanı telafi edemeyeceğim için konuşmayı kestim diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada işim yoktu ama para kazanıyordum hocam o zamanlar. Freelancer işler yapıyordum. Sürekli bir işinin olması farklı vır şey, arada sırada iyi paralar kazanmak farklı bir şey
İyi yapmışsınız zamanında güldürmüştünüz bizi. Airpods olayını çok iyi hatırlıyorum :D

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
İyi yapmışsınız zamanında güldürmüştünüz bizi. Airpods olayını çok iyi hatırlıyorum :D
Neyse AirPods cebime kaldı ?
Şaka maka ben o bahsettiğim airpodsu sattım
Şu an AirPods pro 2 var bende.
Demek ki eski airpodsumu kullanmak bana da nasip değilmiş, kıza nasip olmadığı gibi

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Neyse AirPods cebime kaldı ?
Şaka maka ben o bahsettiğim airpodsu sattım
Şu an AirPods pro 2 var bende.
Demek ki eski airpodsumu kullanmak bana da nasip değilmiş, kıza nasip olmadığı gibi
Şimdi kendini yiyip bitirirdin airpodsum gitti diye ?

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Size hiçbir yanıt veremeden banlanmıştım. İçimde çok ukte kalmıştı. Bugün banım kalktı. Vay be neredeyse 2 sene geçmiş. Ve ben hala kız arkadaş yapamadım knklar
sen şükret airpodsu kurtardın

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Adam airpods u eskitiyor airpods pro 2 alıyor bir de fakirim diyor ?