Sevdiğim Kızdan Fakirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aspet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Ben vasıfsızım hiçbir mesleğim yok. O ise elektrik elektronik mühendisi. İleride sorunlar olacağını düşünüyorum maddi denge olmadığı için. Bundan dolayı flörtleşmeye falan hiç girmesem mi diye düşündüm. Başlamadan bitsin diye. Sizce ne yapsam

Reaksiyon puanı
1,766
Olursa olur olmazsa olmaz reis şansını dene
Sen de bu forumun aktif üyelerindensin daha yüksek bir rütbe mi var :)

Konuyla alakasız da vasıfsızım diyorsun bari kendini geliştir ingilizceni geliştir ingilizce varsa arapça veya rusça (arapça tavsiyemdir) onu da geçtim halk eğitim merkezleri eger istanbulda yaşıyorsan ismek kurslarına göz at her alanda eğitim veriyorlar

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Bi şansını dene bence
Sıkıntı hocam yaa kız sorun etmez belki ama benim için gerçek bir sorun. Hayatın gerçekleri. Araba lazım. Bir yere gittiğinde harcayabileceğin bol bol paran lazım. Haftada iyi kötü 500-1000 lira kazanıyorum. Kızın babası ise zengin muhtemelen. Kızın arabası var sanırım. Tatilden beachden falan çıkmıyor. Ne olacaktı ki beni arabayla gezdirecek miydi çocuk gibi.. aslında bu konuyu bile boşuna açtım. Her şey net, maddi dengesizliklerden dolayı oluru yok bu işin. Aslında kız bana iyi niyetli ama flört işlerine, hiç o topa girmem sanırım. Konuyu açmak bir hataydı. Ama o kadar ilgim var ki ona, bir olur yolunu bulmayı da her şeyden ama her şeyden çok isterim. Ondan dolayı açtım konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olursa olur olmazsa olmaz reis şansını dene
Sen de bu forumun aktif üyelerindensin daha yüksek bir rütbe mi var :)

Konuyla alakasız da vasıfsızım diyorsun bari kendini geliştir ingilizceni geliştir ingilizce varsa arapça veya rusça (arapça tavsiyemdir) onu da geçtim halk eğitim merkezleri eger istanbulda yaşıyorsan ismek kurslarına göz at her alanda eğitim veriyorlar
Teşekkür ederim hocam. İngilizcem aslında iyidir. Yabancılarla sanal ticaretler yapıyorum. Rahat bir şekilde sohbet edebiliyorum. Aslında üniversite de okuyorum birinci sınıfım da işte ben okulu bitirene kadar sağır sultan padişah olur. Kız şu an çalışıyor. Beni okutacak hali yok ?

Reaksiyon puanı
1,766
Sıkıntı hocam yaa kız sorun etmez belki ama benim için gerçek bir sorun. Hayatın gerçekleri. Araba lazım. Bir yere gittiğinde harcayabileceğin bol bol paran lazım. Haftada iyi kötü 500-1000 lira kazanıyorum. Kızın babası ise zengin muhtemelen. Kızın arabası var sanırım. Tatilden beachden falan çıkmıyor. Ne olacaktı ki beni arabayla gezdirecek miydi çocuk gibi.. aslında bu konuyu bile boşuna açtım. Her şey net, maddi dengesizliklerden dolayı oluru yok bu işin. Aslında kız bana iyi niyetli ama flört işlerine, hiç o topa girmem sanırım. Konuyu açmak bir hataydı. Ama o kadar ilgim var ki ona, bir olur yolunu bulmayı da her şeyden ama her şeyden çok isterim. Ondan dolayı açtım konuyu
Reis bu ne karamsarlık ya sen bizi dinle bi şansını dene :)

Teşekkür ederim hocam. İngilizcem aslında iyidir. Yabancılarla sanal ticaretler yapıyorum. Rahat bir şekilde sohbet edebiliyorum. Aslında üniversite de okuyorum birinci sınıfım da işte ben okulu bitirene kadar sağır sultan padişah olur. Kız şu an çalışıyor. Beni okutacak hali yok ?
He
O zaman ne yakınıp duruyorsun daha üni 1. Sınıfsın vasıfsız sayılmazsın :D

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Hocam şansımı denerim olmasına da olur sevgili evlilik falan işte o sıkıntı değil kız bana iyi niyetli yaklaşıyor. Ben parayı sıkıntı ediyorum işte asıl sorun o. Kızdan yana şansımı deneme aşamasını çoktan geçtim konuşuyoruz da ben bugün kafam bi dank etti ya hadi şimdi flörtleştik, 10 sene sonra evlendik atıyorum. O mühendislikte çalışacak 7 bin ₺ maaş ile. Ben ise okuduğum bölüm iyi bir bölüm olmadığı için mezun olunca iş bulamayacağım, gideceğim bi sanayide ya da herhangi bir yerde amelelik yapacağım aylık 2.800 maaş.

7 bin VS. 2800
Ben daha büyük bir sorun göremiyorum ?

He
O zaman ne yakınıp duruyorsun daha üni 1. Sınıfsın vasıfsız sayılmazsın :D
Şu hayatta bin tane olay örgüsü var ama bu işin bir tane oluru yok sanırım. Belki mantıklı farklı bir fikir çıkar diye konuyu açtım ama kimsenin yapabileceği bir şey yok sanırım. Zaten kızla flörtüz de demedim ya daha ne olacağı da belli değil ama işte

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
biraz sıkıntı o zaman

Hocam şansımı denerim olmasına da olur sevgili evlilik falan işte o sıkıntı değil kız bana iyi niyetli yaklaşıyor. Ben parayı sıkıntı ediyorum işte asıl sorun o. Kızdan yana şansımı deneme aşamasını çoktan geçtim konuşuyoruz da ben bugün kafam bi dank etti ya hadi şimdi flörtleştik, 10 sene sonra evlendik atıyorum. O mühendislikte çalışacak 7 bin ₺ maaş ile. Ben ise okuduğum bölüm iyi bir bölüm olmadığı için mezun olunca iş bulamayacağım, gideceğim bi sanayide ya da herhangi bir yerde amelelik yapacağım aylık 2.800 maaş.

7 bin VS. 2800
Ben daha büyük bir sorun göremiyorum ?

Şu hayatta bin tane olay örgüsü var ama bu işin bir tane oluru yok sanırım. Belki mantıklı farklı bir fikir çıkar diye konuyu açtım ama kimsenin yapabileceği bir şey yok sanırım. Zaten kızla flörtüz de demedim ya daha ne olacağı da belli değil ama işte
Peki kız seni yanında istiyormu?

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
biraz sıkıntı o zaman

Peki kız seni yanında istiyormu?
Bilmiyorum hocam şu an sadece arkadaşız. Ne bi tık üstü, ne bi tık altı. Benim hakkımda ne düşündüğünü de bilmiyorum ve gram fikrim de yok. Flört aşamasında değiliz. İşte hiç girmesem mi o toplara diye düşündüm

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Ben vasıfsızım hiçbir mesleğim yok. O ise elektrik elektronik mühendisi. İleride sorunlar olacağını düşünüyorum maddi denge olmadığı için. Bundan dolayı flörtleşmeye falan hiç girmesem mi diye düşündüm. Başlamadan bitsin diye. Sizce ne yapsam
Benden sana bir kız tavsiyesi eğer karşı taraf gerçekten seni seviyorsa inanki paranın bir önemi olmaz evet lazım oluyor para ama sevgi parayla alınmıyor bence sen kız arkadaşından böyle bir konu için ayrılma

Bilmiyorum hocam şu an sadece arkadaşız. Ne bi tık üstü, ne bi tık altı. Benim hakkımda ne düşündüğünü de bilmiyorum ve gram fikrim de yok. Flört aşamasında değiliz. İşte hiç girmesem mi o toplara diye düşündüm
Hım daha arkadaş asamasındasın bunu değerlendir kızın özeliklerini ögrenirsin seni seviyorsa zaten paranın önemi kalmaz

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Benden sana bir kız tavsiyesi eğer karşı taraf gerçekten seni seviyorsa inanki paranın bir önemi olmaz evet lazım oluyor para ama sevgi parayla alınmıyor bence sen kız arkadaşından böyle bir konu için ayrılma

Hım daha arkadaş asamasındasın bunu değerlendir kızın özeliklerini ögrenirsin seni seviyorsa zaten paranın önemi kalmaz
Hocam olay param yok diye bana bakmaması değil ki kimse anlamadı beni. İsterse bana deliler gibi aşık olsun. Param yokken ben kötü hissederim işte, sevgili olamam.
şöyle bir şey var afedersiniz ama günümüzde parasız hiçbir şey olmuyor. Aşk önemli tamam ama karın da doyurmuyor be hocam. Gurur diye bir şey var. Onun arabası var, benim ehliyetim dahi yok. Beni çocuk gibi gezdirecek arabayla. Birçok zaman cebimde para olmayacak, o ısmarlayacak örnek veriyorum. BENİ EN İYİ BEN BİLİRİM. Onu ne kadar sevdiğimi ben bilirim. Eğer onunla bir ilişkim olursa ona her şeyin en iyisi vermek isterim. Sefalet içinde mi yaşatayım ? Ya da mesela evlendikten sonra 7 bin maaş alacak, ben max 3 bin. Allah için bir düşünün hocam ya. Hayatın gerçekleri diye bir şey var. Birbirimize deli gibi aşık bile olsak bir şekilde bozulur o ilişki. Bozulmasa da ben gururumdan kendimi intihar ederim herhalde ? yarın evlendik diyelim çocuğumuz olsa o mu çıkarıp verecek çocuğumuza harçlığını ? Evet evin direği erkektir kalıbı tamamen yanlış. Eve herkesin para getirmesi gerekir . Ama ona ve çocuklarıma iyi bir hayat vermek, - bana göre - benim görevim.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
eğer maddiyata bakan biri ise zaten boşver bende 17 yaşındayım 1 senelik ilişkim var allah bozmazsa evlenmeye kadar yolu var ailelerimiz maddi olarak orta-üst seviyedeler fakat biz ailelerimize güvenmeyip okulumuzu en iyi şekilde okuyup amerikaya yaşamaya gitmeyi düşünüyoruz yani demem o ki beraber bişeyler yapabileceğin zorlukları aşamayacağın bir insansa zaten boşver

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Bi şansını dene bence
eğer maddiyata bakan biri ise zaten boşver bende 17 yaşındayım 1 senelik ilişkim var allah bozmazsa evlenmeye kadar yolu var ailelerimiz maddi olarak orta-üst seviyedeler fakat biz ailelerimize güvenmeyip okulumuzu en iyi şekilde okuyup amerikaya yaşamaya gitmeyi düşünüyoruz yani demem o ki beraber bişeyler yapabileceğin zorlukları aşamayacağın bir insansa zaten boşver

Edit: An itibariyle flörtleşiyoruz. Arkadaşlar kız da fakirmiş. 0 sıkıntı ? Biz kızla iki sene önceden tanışıyoruz ama şimdi samimi olduk. Zengin sanıyordum ama değilmiş. Bunun bir kanıtı olarak da replika AirPods kullanıyor. Ben de kendi orijinal AirPods' umu hediye ettim (etmese miydim diye bir düşündüm yalan yok)

Reaksiyon puanı
1,766
Edit: An itibariyle flörtleşiyoruz. Arkadaşlar kız da fakirmiş. 0 sıkıntı ? Biz kızla iki sene önceden tanışıyoruz ama şimdi samimi olduk. Zengin sanıyordum ama değilmiş. Bunun bir kanıtı olarak da replika AirPods kullanıyor. Ben de kendi orijinal AirPods' umu hediye ettim (etmese miydim diye bir düşündüm yalan yok)
Bizi bu savurganlığımız bitirecek :D
Hayırlı olsun reis
Kızın sdn hesabı olmadığından eminsin dimi sbğwşhwbuq

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
Hayırlı olsun reiz. Okurken duygulanmıştım sonu çok iyi oldu. Ama şimdi gaza gelip de varını yoğunu verme. O gazı iyi kontrol etmek gerek?

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
İyi ozaman mutluluklar

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Hayırlı olsun reiz. Okurken duygulanmıştım sonu çok iyi oldu. Ama şimdi gaza gelip de varını yoğunu verme. O gazı iyi kontrol etmek gerek?
Zaten kız şehir dışında. Biz flörtleşmeye başlayınca ben bi gaza geldim. Onun AirPods'unun çakma olduğunu öğrenince hemen kendiminkini hediye etmek istedim. En nihayetinde kabul etti. Dün akşam oldu bu olay. Ona dedim ki yarın kargoya vereyim kulaklığı dedim. Bugün de vazgeçtim kulaklığı hediye etmekten. Ama ona söyleyemedim. Kargoya verdim kulaklığı dedim bugün. Ama aslında vermedim. Bir çıkmaza girdim maalesef ki

İyi ozaman mutluluklar
Teşekkürler hocam

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Zaten kız şehir dışında. Biz flörtleşmeye başlayınca ben bi gaza geldim. Onun AirPods'unun çakma olduğunu öğrenince hemen kendiminkini hediye etmek istedim. En nihayetinde kabul etti. Dün akşam oldu bu olay. Ona dedim ki yarın kargoya vereyim kulaklığı dedim. Bugün de vazgeçtim kulaklığı hediye etmekten. Ama ona söyleyemedim. Kargoya verdim kulaklığı dedim bugün. Ama aslında vermedim. Bir çıkmaza girdim maalesef ki
Abi helal olsun arnavutça bir söz ile sana söyleyeceğim iyi mut yemişsin keşke yapmasaydın öyle bişey ahahaha bence sen git çeviriye bak hemen mut ne demekmiş anlarsın :tearsofjoy::tearsofjoy:

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,476
Evlenseniz bile maddi yetersizlikten dolayı boşanırsınız.

Alternatif Cevap:
Napim?

Son düzenleme:

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071

Teşekkürler hocam
????. İyiymiş sevdim. Yanlış kişiye kargolamışım ben bi ara alıcam yenisi de. Bi ara ne zaman gelir onu bilemicem

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848

Teşekkürler hocam

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Daha daha ne var ne yok sizin durumda?airpods işi noldu :D
Airpods u hala yollamadıysan bana yolla daha iyisini buluruz ;)
İyi ozaman mutluluklar

Saygıdeğer hocalarım sorunumu çözdüm. Kıza gerçeği söyledim. Gönderecektim ama vazgeçtim dedim. Baya anlayışla karşıladı. Sonuçta beni bir haftadır internetten tanıyorsun haklısın falan dedi. Anladım ki kız beni kullanmaya çalışmıyor. Samimi. İstanbul'a gidersem de görüşebileceğimizi söyledi. Kız aşırı güzel. Çok kez sesli konuştuk. 1 kez de görüntülü konuştuk. Ciddi ciddi flörtleşiyoruz.

Yalnız ben AirPods göndereceğim diye bir de kılıf da bakmış kendine trendyoldan. Bu kötü olmuş

540B7EF7-0D12-44D9-85BC-CBF2B34540AF.jpeg

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Saygıdeğer hocalarım sorunumu çözdüm. Kıza gerçeği söyledim. Gönderecektim ama vazgeçtim dedim. Bi de kılıf bakıyordum falan dedi dalgaya vurdu ama anlayışla karşıladı. Sonuçta beni bir haftadır internetten tanıyorsun haklısın falan dedi. Anladım ki kız beni kullanmaya çalışmıyor. Samimi. İstanbul'a gidersem de görüşebileceğimizi söyledi. Kız aşırı güzel. Çok kez sesli konuştuk. 1 kez de görüntülü konuştuk. Ciddi ciddi flörtleşiyoruz.

Yalnız ben AirPods göndereceğim diye bir de kılıf da bakmış kendine trendyoldan. Bu kötü olmuş

Ekli dosyayı görüntüle 159521
Kızın randomları çok kötü vazgeç bu sevdadan :oops: