Yardım Servi̇si̇n Bi̇le Çözemedi̇ği̇ Sorun!

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
peki bu anakart problemini ben nasıl çözebilirim ev ortamında. Bilgisayarcı veya servisemi yollamam lazım
Bir şey sormak istiyorum, 6 ay önce aldın, ve aldığından beri sorun var neden değişim istemedin. :D Soruş amacım şu, daha sonra yüklediğin bir şey mi yaptı. Eğer öyleyse temiz kurulum ile düzelebilir. :)

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Bencede fakat servise yolladığını ve sorun çıkmadığını göz önünde bulundurunca saçma geliyor yada servis hiç bişey yapmadı olduğu gibi geri gönderdi.
Belkide anakarti veya ssd yi esgectiler olamaz mi tekrar gondersin ve ozellikle soylesin ssd ve anakartada bakin diye

Parzivall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
62
Yav Acer alacaktım. Etrafınmdaki herkes neredeyse acer kötü, donanımda berbat öyle böyle. Aldım hp kendi firmasının servisi bile sorunu çözemiyor. Şaka gibi

Parzivall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
62
Bir şey sormak istiyorum, 6 ay önce aldın, ve aldığından beri sorun var neden değişim istemedin. :D Soruş amacım şu, daha sonra yüklediğin bir şey mi yaptı. Eğer öyleyse temiz kurulum ile düzelebilir. :)
Adamlara whatsap üzerinden MANAS DESTANI yazdım, artı birde yollarken a4 kağıdına sorunu en ince ayrıntısına kadar yazdım. Düşün yani noktalam işaretlerine bile uydum ama nafile. (Hayatımda yazdığım en uzun yazı bu arada) xd

lamer

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Daha önce bu sorun için ya da çok benzer bir sorun için, ssd veya anakartta sorun olduğuna dair bir yorum yapmıştım. Şimdi buradaki önerileri okudum ve ihtimaller baya bir daralmış ve ssd/anakart sorunu gibi gözüküyor yüksek ihtimalle. Bunu evde çözebilmen (bilgin yoksa) mümkün değil. Tek tek anakartın testleri yapılmalı, nererelerde iletim var, nerelerde yok veya hangi bölümler hasarlı. Aynı şekilde bu iş SSD için de gerekiyor. Ya garantiye verirken Ssd ve anakarti çin detaylı inceleme talep etmelisin ya da güvendiğin bir bilgisayarcıda baktırmalısın

Parzivall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
62
Belkide anakarti veya ssd yi esgectiler olamaz mi tekrar gondersin ve ozellikle soylesin ssd ve anakartada bakin diye
Ben geçen ilginç birşey yaşadım. Whatsapp üzerinden konuşurken adam benden bir test istedi whatsapp üzerinde bir program attı. 5 veya 6 kere birşeyler topladı ve adamlara yolladı. Sonra dam yazıyor termal macunda sorun yok, ssd sağlıklı filan filan . Bunu nasıl uzaktan anladılar hala anlamış değilim

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Bence servis yolu bidaha gözüktü. :( İçindeki verileri yedekleyip bilgisayardan sil eğer önemlli şeyler varsa. :) Yeniden vidaları aynı şekilde yap, kargolamadan önce video çek her tarafını laptop'un. Ve kargodan teslim aldığın zaman daha poşetini açmadan video kaydını aç, yine aynıysa ve sorun devam ediyorsa ne yapacağını billiyorsun. :)

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Ben geçen ilginç birşey yaşadım. Whatsapp üzerinden konuşurken adam benden bir test istedi whatsapp üzerinde bir program attı. 5 veya 6 kere birşeyler topladı ve adamlara yolladı. Sonra dam yazıyor termal macunda sorun yok, ssd sağlıklı filan filan . Bunu nasıl uzaktan anladılar hala anlamış değilim
O dedigin programlar ssd saglik durumunu vs. Gosteriyor sen anakarti soyle anakartta sorun vardir buyuk ihtimal onlar elle baksin

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Ve şöyle diyeyim, 1 yıl mı 2 yıl mı hatırlamıyorum ama, 3 kereden fazla garantiye giderse değişim hakkın var diye biliyorum. :)

ArZ|DELETE

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Bence servis yolu bidaha gözüktü. :( İçindeki verileri yedekleyip bilgisayardan sil eğer önemlli şeyler varsa. :) Yeniden vidaları aynı şekilde yap, kargolamadan önce video çek her tarafını laptop'un. Ve kargodan teslim aldığın zaman daha poşetini açmadan video kaydını aç, yine aynıysa ve sorun devam ediyorsa ne yapacağını billiyorsun. :)
Bencede
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya internetten açıp laptopun fotoğrafına bakıyorum hatayı göz önüne götürüyorum birde benim 8 yıllık laptopa bakıyorum ve öpüp anlıma koyuyorum.Son model bir bilgisiyarda ayrıca yeni bir bilgisiyarda böyle bir sorun çokk saçma

Parzivall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
62
Tamamdır o zaman servise yollayayım eğer sorun çözülmesse nasıl HP benim ayarlarımla oynuyorsa tüketici haklarına başvurarak bende onların ayarlarıyla oynayacağım.

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
SSD, testlerde sorunsuz gözüküyor.
Sıcaklıklar normal görünüyor.

Başka ne vardı? :D

Parzivall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
62
Sizi bilmem ama bence bu hp servisi bakmadı veya uğraşmadı. Kadın bana 5 kere soruyorki oynadığınız oyunlar orjinalmi 4 kere evet orjinal dedim sonra sinirlendim hayır toprak koç tan apk indirdim demim daha cevap vermedi.

Bu forumda acaba varmıdır HP çalışanı?

Durun size şey demeyide unuttum. Aynı pc yi aynı gün kuzenimde aldı ama nedense onda hiçbi sorun yokama bende donuyor. Şarj aletlerini değiştirdik yine bende donu onda donmadı.

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Sizi bilmem ama bence bu hp servisi bakmadı veya uğraşmadı. Kadın bana 5 kere soruyorki oynadığınız oyunlar orjinalmi 4 kere evet orjinal dedim sonra sinirlendim hayır toprak koç tan apk indirdim demim daha cevap vermedi.

Bu forumda acaba varmıdır HP çalışanı?
Biz yine de deneyelim bir şeyler son çare. :D Ekran kartı driverini DDU ile kaldırıp STABİL sürümü kurabilir misiniz. :)

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,230
Ben o zaman girmeyeyim bu topa mantıklı. Dayım anlar böyle işlerden o halleder.
Konuyu baştan beri okuyorum. Cidden servise bilgili bir insan yardımıyla başvurun ve hatalı diye gözüken parçalara illa ki bakmalarını isteyin ve işin arkasına düşün. Yani olmazsa hergün arayın bıktırın ama garanti hakkınızı kullanın.
Ya internetten açıp laptopun fotoğrafına bakıyorum hatayı göz önüne götürüyorum birde benim 8 yıllık laptopa bakıyorum ve öpüp anlıma koyuyorum.Son model bir bilgisiyarda ayrıca yeni bir bilgisiyarda böyle bir sorun çokk saçma
Evet 17 bin liralık bilgisayar daha 1 sene olmadan düzgün bir şekilde çalışmamış. Benim bilgisayarımda öyle, daha alalı 1 seneyi yeni geçti fakat mesela şuan termal macun değişiminden 2 ay geçtiği halde 70-80 derece oluyor normal kullanımda. Ekran kendiliğinden bozuldu ramazandan beri onunla uğraşıyorum vs. vs.

Parzivall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
62
Konuyu baştan beri okuyorum. Cidden servise bilgili bir insan yardımıyla başvurun ve hatalı diye gözüken parçalara illa ki bakmalarını isteyin ve işin arkasına düşün. Yani olmazsa hergün arayın bıktırın ama garanti hakkınızı kullanın.

Evet 17 bin liralık bilgisayar daha 1 sene olmadan düzgün bir şekilde çalışmamış. Benim bilgisayarımda öyle, daha alalı 1 seneyi yeni geçti fakat mesela şuan termal macun değişiminden 2 ay geçtiği halde 70-80 derece oluyor normal kullanımda. Ekran kendiliğinden bozuldu ramazandan beri onunla uğraşıyorum vs. vs.
Yüz yüze olsak başından ayrılamayacamda, istanbulda servis . Gönderecem yine sorun devam edecek 1 ay boşuna gidecek. 1 ayda kısa bir süre değil.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,230
Android oyun club ve windows 10. hmmm. adfjosdafdousj

Parzivall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
62

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-06-27 205021.png
    Ekran görüntüsü 2021-06-27 205021.png
    84.4 KB · Görüntüleme: 80