Bir şey sormak istiyorum, 6 ay önce aldın, ve aldığından beri sorun var neden değişim istemedin.peki bu anakart problemini ben nasıl çözebilirim ev ortamında. Bilgisayarcı veya servisemi yollamam lazım
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Bir şey sormak istiyorum, 6 ay önce aldın, ve aldığından beri sorun var neden değişim istemedin.peki bu anakart problemini ben nasıl çözebilirim ev ortamında. Bilgisayarcı veya servisemi yollamam lazım
Belkide anakarti veya ssd yi esgectiler olamaz mi tekrar gondersin ve ozellikle soylesin ssd ve anakartada bakin diyeBencede fakat servise yolladığını ve sorun çıkmadığını göz önünde bulundurunca saçma geliyor yada servis hiç bişey yapmadı olduğu gibi geri gönderdi.
Tabikiide olabilir fakat 1.kez göndermiş üstüne adamlarlan wp den yazışmış kanka olmuşlar kısacası 2.kez gönderebilirmikiBelkide anakarti veya ssd yi esgectiler olamaz mi tekrar gondersin ve ozellikle soylesin ssd ve anakartada bakin diye
Adamlara whatsap üzerinden MANAS DESTANI yazdım, artı birde yollarken a4 kağıdına sorunu en ince ayrıntısına kadar yazdım. Düşün yani noktalam işaretlerine bile uydum ama nafile. (Hayatımda yazdığım en uzun yazı bu arada) xdBir şey sormak istiyorum, 6 ay önce aldın, ve aldığından beri sorun var neden değişim istemedin.Soruş amacım şu, daha sonra yüklediğin bir şey mi yaptı. Eğer öyleyse temiz kurulum ile düzelebilir.
![]()
Gonderebilir niye gonderemesin nede olsa garantisi devam ediyorTabikiide olabilir fakat 1.kez göndermiş üstüne adamlarlan wp den yazışmış kanka olmuşlar kısacası 2.kez gönderebilirmiki
Ben geçen ilginç birşey yaşadım. Whatsapp üzerinden konuşurken adam benden bir test istedi whatsapp üzerinde bir program attı. 5 veya 6 kere birşeyler topladı ve adamlara yolladı. Sonra dam yazıyor termal macunda sorun yok, ssd sağlıklı filan filan . Bunu nasıl uzaktan anladılar hala anlamış değilimBelkide anakarti veya ssd yi esgectiler olamaz mi tekrar gondersin ve ozellikle soylesin ssd ve anakartada bakin diye
O dedigin programlar ssd saglik durumunu vs. Gosteriyor sen anakarti soyle anakartta sorun vardir buyuk ihtimal onlar elle baksinBen geçen ilginç birşey yaşadım. Whatsapp üzerinden konuşurken adam benden bir test istedi whatsapp üzerinde bir program attı. 5 veya 6 kere birşeyler topladı ve adamlara yolladı. Sonra dam yazıyor termal macunda sorun yok, ssd sağlıklı filan filan . Bunu nasıl uzaktan anladılar hala anlamış değilim
Ve şöyle diyeyim, 1 yıl mı 2 yıl mı hatırlamıyorum ama, 3 kereden fazla garantiye giderse değişim hakkın var diye biliyorum.Ben geçen ilginç birşey yaşadım. Whatsapp üzerinden konuşurken adam benden bir test istedi whatsapp üzerinde bir program attı. 5 veya 6 kere birşeyler topladı ve adamlara yolladı. Sonra dam yazıyor termal macunda sorun yok, ssd sağlıklı filan filan . Bunu nasıl uzaktan anladılar hala anlamış değilim
BencedeBence servis yolu bidaha gözüktü.İçindeki verileri yedekleyip bilgisayardan sil eğer önemlli şeyler varsa.
Yeniden vidaları aynı şekilde yap, kargolamadan önce video çek her tarafını laptop'un. Ve kargodan teslim aldığın zaman daha poşetini açmadan video kaydını aç, yine aynıysa ve sorun devam ediyorsa ne yapacağını billiyorsun.
![]()
ben hepsiburadadan aldım pc yi, zaten onlara danıştık. onlar yolladı. Orda stokta bittiği için trendyol koydum bendeTrendyola yazdınmı hiç
Ailen bu süreçte daha etkili olabilir.ben hepsiburadadan aldım pc yi, zaten onlara danıştık. onlar yolladı. Orda stokta bittiği için trendyol koydum bende
Elimizde olan bilgileri derleyip eksik olanları bulalım o zaman.@MertTT9 son konuma bir bakarmısın belki bilgin vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ailen bu süreçte daha etkili olabilir.
Elimizde adam akıllı bilgide yokki ne yola girsek önü tıkanıyorElimizde olan bilgileri derleyip eksik olanları bulalım o zaman.![]()
Vidaların yeri değişmemiştiSSD, testlerde sorunsuz gözüküyor.
Sıcaklıklar normal görünüyor.
Başka ne vardı?![]()
Biz yine de deneyelim bir şeyler son çare.Sizi bilmem ama bence bu hp servisi bakmadı veya uğraşmadı. Kadın bana 5 kere soruyorki oynadığınız oyunlar orjinalmi 4 kere evet orjinal dedim sonra sinirlendim hayır toprak koç tan apk indirdim demim daha cevap vermedi.
Bu forumda acaba varmıdır HP çalışanı?
Onu yaptım hatta ikisinide kaldırp öyle oyuna girdim yine donduBiz yine de deneyelim bir şeyler son çare.Ekran kartı driverini DDU ile kaldırıp STABİL sürümü kurabilir misiniz.
![]()
Konuyu baştan beri okuyorum. Cidden servise bilgili bir insan yardımıyla başvurun ve hatalı diye gözüken parçalara illa ki bakmalarını isteyin ve işin arkasına düşün. Yani olmazsa hergün arayın bıktırın ama garanti hakkınızı kullanın.Ben o zaman girmeyeyim bu topa mantıklı. Dayım anlar böyle işlerden o halleder.
Evet 17 bin liralık bilgisayar daha 1 sene olmadan düzgün bir şekilde çalışmamış. Benim bilgisayarımda öyle, daha alalı 1 seneyi yeni geçti fakat mesela şuan termal macun değişiminden 2 ay geçtiği halde 70-80 derece oluyor normal kullanımda. Ekran kendiliğinden bozuldu ramazandan beri onunla uğraşıyorum vs. vs.Ya internetten açıp laptopun fotoğrafına bakıyorum hatayı göz önüne götürüyorum birde benim 8 yıllık laptopa bakıyorum ve öpüp anlıma koyuyorum.Son model bir bilgisiyarda ayrıca yeni bir bilgisiyarda böyle bir sorun çokk saçma
Bilgisayar dengeli'de mi yüksek performans'ta mı?Onu yaptım hatta ikisinide kaldırp öyle oyuna girdim yine dondu
Yüz yüze olsak başından ayrılamayacamda, istanbulda servis . Gönderecem yine sorun devam edecek 1 ay boşuna gidecek. 1 ayda kısa bir süre değil.Konuyu baştan beri okuyorum. Cidden servise bilgili bir insan yardımıyla başvurun ve hatalı diye gözüken parçalara illa ki bakmalarını isteyin ve işin arkasına düşün. Yani olmazsa hergün arayın bıktırın ama garanti hakkınızı kullanın.
Evet 17 bin liralık bilgisayar daha 1 sene olmadan düzgün bir şekilde çalışmamış. Benim bilgisayarımda öyle, daha alalı 1 seneyi yeni geçti fakat mesela şuan termal macun değişiminden 2 ay geçtiği halde 70-80 derece oluyor normal kullanımda. Ekran kendiliğinden bozuldu ramazandan beri onunla uğraşıyorum vs. vs.
Android oyun club ve windows 10. hmmm. adfjosdafdousjSizi bilmem ama bence bu hp servisi bakmadı veya uğraşmadı. Kadın bana 5 kere soruyorki oynadığınız oyunlar orjinalmi 4 kere evet orjinal dedim sonra sinirlendim hayır toprak koç tan apk indirdim demim daha cevap vermedi.
nasıl yaptım hiç bir fikrim yok ama bi ara nihai performansa bile geçmiştimBilgisayar dengeli'de mi yüksek performans'ta mı?