Hoş geldin, tamamı renkli ve kalın yazmıyoruz. Forum kurallarını bir oku istersen.
Bu arada yeni açılan Programlama bölümümüze katkı sağlayacağını düşünüyor ve kolaylıklar diliyorum.
Hoş geldin, tamamı renkli ve kalın yazmıyoruz. Forum kurallarını bir oku istersen.
Bu arada yeni açılan Programlama bölümümüze katkı sağlayacağını düşünüyor ve kolaylıklar diliyorum.
Hoşgeldin forum kurallarını okumanda fayda var diye düşünüyorum. İyi forumlar![]()
Hoşgeldin forum kurallarini okursan memnun olurum
web tasarım bölümü okuyorummHoş geldin bende bilgisayar okuyorum son sınıf*hangi bölümde okuyorsun ? Web tasarım, veri tabanı, ağ ?*
bi nevi tesekkr ederim bu iletin için... cidden yanii birascıkk abartma olmuss ama olsun sorun değil. bir kişi söledikten sonra diğerlerinin ne haddinee anlamadım arkadaslar sonucta arkadasımızında dediqi qibi bende bir insanım ve bir kerecikdee anlıyablyrm :sArkadaşlar güzel hoş ama abartı değil mi? Bence bu forum kurallarını okuma işini fazlaca abartıyorsunuz, olmaması gerekiyor. Hani karşınızdaki bir insan, anlama kapasitesi var tek seferde anlamaz ikincisini yaparsınız. İlk sayfada üç beş tane uyarı olmamalı diye düşünüyorum. Bu iş fazlaca dikkatimi çekiyor. Umarım yerini bulur..
Hoş geldiniz.
Bilgisayar bölümünde okuyan bir kız olarak bölümünden memnun musun?
Nasıl, lisede iyi şeyler öğretebiliyorlar mı?
Ben birkaç liseye gittim de öğretmenler daha kendileri öğrenme aşamasındalar.
Tamam öğrenmenin sonu yok ama çok toylar be.
Aynı zamanda yenilikçi olanları da çok az.
Sizde nasıl kardeşim?
meraba arkadaşlar
Neden "g" yerine "q" yazıyorsun? Ne tür bir özentiliktir bu?
meraba arkadaşlar