Selam :)

dreamirma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabaa arkadaşlar ben fatoş lise son sınıf bilqisayar bölüm öğrenciyisim.. tavsiye üzerinee geldim bu siteye,daha yeniyimm buralardaa bana hoşgeldin diyecek birileriii yokk muu :rolleyes: :) :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Hoş geldin, tamamı renkli ve kalın yazmıyoruz. Forum kurallarını bir oku istersen.

Bu arada yeni açılan Programlama bölümümüze katkı sağlayacağını düşünüyor ve kolaylıklar diliyorum.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Hoşgeldin forum kurallarını okumanda fayda var diye düşünüyorum. İyi forumlar :)

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Hoş geldin aileye kalıcı ve paylaşımcı olman dileğiyle :flowers:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Hoşgeldin forum kurallarini okursan memnun olurum

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hoş geldiniz.

Bilgisayar bölümünde okuyan bir kız olarak bölümünden memnun musun?
Nasıl, lisede iyi şeyler öğretebiliyorlar mı?

Ben birkaç liseye gittim de öğretmenler daha kendileri öğrenme aşamasındalar.
Tamam öğrenmenin sonu yok ama çok toylar be.
Aynı zamanda yenilikçi olanları da çok az.

Sizde nasıl kardeşim?

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Hoş geldin, tamamı renkli ve kalın yazmıyoruz. Forum kurallarını bir oku istersen.

Bu arada yeni açılan Programlama bölümümüze katkı sağlayacağını düşünüyor ve kolaylıklar diliyorum.

Hoşgeldin forum kurallarını okumanda fayda var diye düşünüyorum. İyi forumlar :)

Hoşgeldin forum kurallarini okursan memnun olurum

Arkadaşlar güzel hoş ama abartı değil mi? Bence bu forum kurallarını okuma işini fazlaca abartıyorsunuz, olmaması gerekiyor. Hani karşınızdaki bir insan, anlama kapasitesi var tek seferde anlamaz ikincisini yaparsınız. İlk sayfada üç beş tane uyarı olmamalı diye düşünüyorum. Bu iş fazlaca dikkatimi çekiyor. Umarım yerini bulur..

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hoş geldin bende bilgisayar okuyorum son sınıf*:) hangi bölümde okuyorsun ? Web tasarım, veri tabanı, ağ ?*

dreamirma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoş geldin bende bilgisayar okuyorum son sınıf*:) hangi bölümde okuyorsun ? Web tasarım, veri tabanı, ağ ?*
web tasarım bölümü okuyorumm :)

---------- saat 13:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:42 eklenmişti ----------

Arkadaşlar güzel hoş ama abartı değil mi? Bence bu forum kurallarını okuma işini fazlaca abartıyorsunuz, olmaması gerekiyor. Hani karşınızdaki bir insan, anlama kapasitesi var tek seferde anlamaz ikincisini yaparsınız. İlk sayfada üç beş tane uyarı olmamalı diye düşünüyorum. Bu iş fazlaca dikkatimi çekiyor. Umarım yerini bulur..
bi nevi tesekkr ederim bu iletin için... cidden yanii birascıkk abartma olmuss ama olsun sorun değil. bir kişi söledikten sonra diğerlerinin ne haddinee anlamadım arkadaslar sonucta arkadasımızında dediqi qibi bende bir insanım ve bir kerecikdee anlıyablyrm :s

---------- saat 13:47 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:44 eklenmişti ----------

Hoş geldiniz.

Bilgisayar bölümünde okuyan bir kız olarak bölümünden memnun musun?
Nasıl, lisede iyi şeyler öğretebiliyorlar mı?

Ben birkaç liseye gittim de öğretmenler daha kendileri öğrenme aşamasındalar.
Tamam öğrenmenin sonu yok ama çok toylar be.
Aynı zamanda yenilikçi olanları da çok az.

Sizde nasıl kardeşim?

bizim okulumuzz yetersizz olduqu için cok fazla bir şey öğrenemedim..bilgisayar lab. daha yeni sıfırdan yenilendi .. bana 2 tane bilgisayar öğretmeni denk geldi mezn olur olmaz ataması yapılan onlar bize değilde bir nevi biz onlara yardım ediyorduk.. :) ama olsun yinede gecinipp gidiyordukk hiç olmasa iki taraf olarakta birseyler öğreniyorduk :)

Rapx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Hoşgeldin :) bende bilgisayar sınıfı veritabanı programcılığı son sınıfındayız (:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
images
images