Be5tE
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5
bence de
şirinem ben asıl seninle olan röportajı da bekliyorum...
beste duy seyircinin sesini kuşum...
halkın sesine kulak vericem ama herşey sıraylaaa
bence de
şirinem ben asıl seninle olan röportajı da bekliyorum...
beste duy seyircinin sesini kuşum...
sırada kim var beste
Rica ederim. Beyenmenize sevindim.![]()
röportaj yapmayı öğrenmişsin ama türkçeyi öğrenememişsin. beyenmek değildir o 'BEĞENMEK' TİR.
röportaj yapmayı öğrenmişsin ama türkçeyi öğrenememişsin. beyenmek değildir o 'BEĞENMEK' TİR.
Ah ah...seciL:
Forumdaki tatlı çekişmeleri Komik yazılar kısmında küçük atışmaları Kahvede sabahalara kadar muhabet edip işe gitmeyi Kalabalık diye laf yetiştirmek adına Edit büdüt yapmayı
Forumda eski saygı ortamının oluşmasını Boş konular yerine içeriği dolu ve güldürüürken düşündüürcü konuları İlla son cümleyi ben diyecem demiyen üyeleri
Paylaşımın olduğu ,Buluşulup gülünen,eğlenilen ve forumda bunların paylaşıldığı
Zamnaları özlüyorum Acısıyla tatlısıyla Eski SDN yi özlüyorum. Eskiyi özlediğim için alınanlar çok oldu Eminim forumun eski halini bilselerdi eminim hak verirlerdi
Yahu üstadım, bazen 3-5 yıllık konuları hortlatıyorlar diye kızıyorlar bazılarına da...takip:..
aynen ya azcık rahat rahat yatsaydı konuYahu üstadım, bazen 3-5 yıllık konuları hortlatıyorlar diye kızıyorlar bazılarına da...
Tam 12 senelik konuyu... Kemikleri bile çürümüş bir ölüyü hortlatmışsın yav.
Ama röportajı okudum. Severim çünkü.
Birşey dikkatimi çekti... Bu röportajı yapan arkadaş tam 11 yıldır bir daha siteye hiç girmemiş.
Konu içinde yorumları bulunanların da takriben %90'ı on yıldan bu yana buralara bir daha hiç uğramamışlar!![]()
Yahu üstadım, bazen 3-5 yıllık konuları hortlatıyorlar diye kızıyorlar bazılarına da...
Tam 12 senelik konuyu... Kemikleri bile çürümüş bir ölüyü hortlatmışsın yav.
Ama röportajı okudum. Severim çünkü.
Birşey dikkatimi çekti... Bu röportajı yapan arkadaş tam 11 yıldır bir daha siteye hiç girmemiş.
Konu içinde yorumları bulunanların da takriben %90'ı on yıldan bu yana buralara bir daha hiç uğramamışlar!![]()
Benim bahsettiğim zaten Seçil hanım değildi, onunla röportajı yapan Beste hanımdı.zaten son girişi yakın tarihli, tekrar aktif olmasını isterim doğrusu forumda da ...