Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewet
bende wide screen kullanıyorum ve monitorun yarısı boşa gidiyor, orasıda elektrik yakıyo napcaz, burdan yetkililere sesleniyorum, aldığınız paranın bir kısmıyla da wide screen kullananların elektrik giderlerine yardımcı olunuz:mrgreen::mrgreen:
yani kötü bi görünüm wide screen kullanıyorum kendimimi kötü hisstediyom bi tarafa yaslanmış diğer tarafta nokia reklamı sitede daha çok yer kablıyo
reklam alıcaz diye böyle yapmayın canım lütfen
ayrıca nokia yı beğenmedim farklı bi reklam alın
Eğer daha fazla reklam almak istiyorsanız,sağlı sollu alın,ama forum ortada kalsın.Gerçekten sürekli sola doğru bakmak,yorucu.SDN boyun fıtığından kırılacak haberiniz olsun
gercekten yaa böle hic olmamis ben
eski SDN yi istiorum ortalisindan
cok sinir oldum bisey daha var sagdaki reklamlara mouse umla
tiklamadan hepsiburda.com un web sitesi aciliyor
üst kismi hele hic hosuma gitmedi herseyi daricik yere sokusturmaya
calistirilmis gibi gözüküyor
görüntü gözümden resmen düstü üzgünüm ...
Çok güzel olmuş hani derler ya her site için farkımız olmalı diye inanın bana siz çok farklısınız bu web site tasarımında daha nasıl şaşırtabilirsiniz bu kadar kişiyi çok merak ediyorum ilginç olabilecek aklıma gelen alıntı yapılırken onlarda 45 derecelik açıyla filan gözükse ne bilim buttonlar ters olsa benim hayallerim sizin gerçekleriniz
Ciddi olmak gerekirse içeriği son derece başarılı bir teknoloji sitesine hiç yakışmayan bi anasayfa ve forum.