anfy
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
Reklam yayını bitti hepinizin gözü aydın..
an itibarıyla hala gözümün önünden geçiyor o araba
Reklam yayını bitti hepinizin gözü aydın..
Konuyu devam ettirmenin luzumu yok ama acer arkadaş şunu demek isterim ki eleştiri yapmak için finansman sağlamak zorunda değiliz.
NikeSteeL, sitede kalmak zorunda değiliz tabi ama o reklamın aynını diğer sitelerde de gördüm. O sitelerde hiç rahatsız edici olmuyor.
---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
Eleştiri yapanlarda sadece düşüncelerini dile getiriyor. Bunu azarlamanın ne anlamı var peki?
Arkadaşlar konuyu defalarca kez acıkladık.Reklamları veya yayınlandıkları bolgeleri biz secmiyoruz tamamen ajansların isteği doğrultusunda yapılan bir iş.
Bu yazıları yazmak için harcadığınız zamanda reklamları engellemek için bir program kurabilirsiniz veya biraz anlayışlı davranabilirsiniz..
Bence reklamın ölçüsü şudur: site haberlerini ve içeriğini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bu zamana kadar SDN de reklamda hiç sıkıntı olmadı taaki geçen günkü banka reklam arabasının ana sayfa haberleri üzerine çıkmasına kadar. Bende kendi sitemde reklam kullanıyorum. Ama ana içeriğin önüne yada yazıların arasına yerleştirmiyorum. Bu çok önemli..
reklam karşı değilim, ancak reklamın kocaman olup gözüme gözüme sokulmasından rahatsızım. madem sdn kalite deemek göstersin burda da kalitesini..
Zamanında çözüm yöntemi olarak ADBlock öneriyorlardı, artık o da yetmiyor.
Beni ciddiye alacaklarını bilsem onlara ana sayfanın nasıl stabil bir tasarım olması gerektiğini (çizimlerle) gösteririm
sdn den resmen sogudum hiçbir internet sitesinde uygulanmayan reklamlar verılıyor ana sayfaya bır reklam koyulmus taracıya 3 4 defa sdn gırmeye calıstıgımda anca gecıyor reklam bırde telefonla gırenlerı dusunsek,avea dan adminler bile sıkayetci olurken onların reklamları yapıllıyor.Reklam editoru bence sdnden kovulmalı yoksa uyeler sdn yı bırakacak
Sanmıyorum ki ciddiye almama gibi bir durum oluşsun. Bence siz bu çizimleri bir konu altında önerin veya özel mesajla. En azından benim böyle bir fikrim ve bunu yapabilecek yeteneğim olsa yapardım.
Çizimlerini bana gönderebilirsin, çok seviniriz :yes: