SDN Resmi Steam Grubu Kurulmuştur

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
tecavüz kaçınılmazsa :D
raaq36.jpg
Oo metal gear :) abi okul olmasa sonuna kadar oynayacağım, okul başladı onu da bıraktım.. Efsane hikayesi var ama, peace walker dan gelerekten..

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Geleceğimi görüyorsunuz arkadaş. Vac yemedim ama 7 gün bani yapistirdilar :D

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
portal 2 için %66 indirim kuponu'yla ilgilenen var mı?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Elimde 1 adet iesabel oyunu keyi mevcut ilk mesaj atana vereceğim.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Elimde 1 adet woodle keyi var mesaj atana vereceğim

nafri1998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben kinguinden total war collection aldim ama bu paketi almadan once bende zaten total war shogun 2 vardi key calisti collection icindeki oyunlari verdi ama shogun 2yi envanterime eklemedi bosa ustune 2 defa almis gibi oldum shogun 2 yi ne yapmaliyim veya kime basvurmaliyim shogun 2 envanterime gonderilebilir hediye olsun?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler steam hesabı var uygun gibi geldi bana bu işlerden alıp satım işlerinden anlayan biri var mı bana yardımcı olabilecek ?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
@scorpion Bir adam vardı hesabını satıyordu da gayet uygun fiyata bırakıyordu 200 liralık hesabı 80 tl gibi fiyata vericekti bende daha önce yapmadığım için bilgili birine danışayım dedim fakat adam sahtekar çıktı konuşmalarından anladım daha sonra yalan oldu elden alayım deyince falan çevirdi lafı :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
@Bepob

Bu konuda benim tavrım belli. İkinci el oyun hesabı alacaksan ya tanıdık bir arkadaşın olacak ya da içini dışını bildiğin birisi.

Adamın canı sıkıldığı zaman hesabı elinden elir dımdızlak ortada kalırsın.

keremcevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Foruma yeni üye oldum ve soruyu nereye soracağımı bilemedim. Onun için buraya yazıyorum. Ben steamden pazartesi günü indirimde olduğu için 60 liraya just cause 3 oyununu aldım. Pazartesi günü indirimin son günüydü ama satın almadan önce baktığımda hala 60 liraydı. Ve bana bu ingilizce mesaj geldi.
There was an error with a recent Steam purchase.

We've saved your cart (including discounts) for 72 hours so you can attempt your purchase again.
ingilizce bilmiyorum onun için bu mesajın ne manaya geldiğini bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Foruma yeni üye oldum ve soruyu nereye soracağımı bilemedim. Onun için buraya yazıyorum. Ben steamden pazartesi günü indirimde olduğu için 60 liraya just cause 3 oyununu aldım. Pazartesi günü indirimin son günüydü ama satın almadan önce baktığımda hala 60 liraydı. Ve bana bu ingilizce mesaj geldi.
There was an error with a recent Steam purchase.

We've saved your cart (including discounts) for 72 hours so you can attempt your purchase again.
ingilizce bilmiyorum onun için bu mesajın ne manaya geldiğini bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Satin almada problem olustu, 72 saat icinde tekrar satin alabilirsin indirimin gecerli olacak diyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyunu alirken bir hata olustuysa paranin hala mevcut olmasi lazim. Neden tekrar para yatirasin ki?

keremcevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunu alirken bir hata olustuysa paranin hala mevcut olmasi lazim. Neden tekrar para yatirasin ki?
Steamden ikinci defa oyun alıyorum. Yeniyim bu konularda. Onun için pek bilmiyorum. Peki ne yapmam gerekiyor? Paramı geri almam gerekiyorsa nasıl alayım? Veya oyunu almam gerekiyorsa nasıl alayım? Hata oluştu diyor hatadan kasıt nedir anlamadım. :( Lütfen yardımcı olun. Şimdi pttye gidip paramı geri alma şansım var mı?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Steamden ikinci defa oyun alıyorum. Yeniyim bu konularda. Onun için pek bilmiyorum. Peki ne yapmam gerekiyor? Paramı geri almam gerekiyorsa nasıl alayım? Veya oyunu almam gerekiyorsa nasıl alayım? Hata oluştu diyor hatadan kasıt nedir anlamadım. :( Lütfen yardımcı olun. Şimdi pttye gidip paramı geri alma şansım var mı?

Bu tür hatalar genelde steam serverleri yogun olunca ortaya cikiyor. Steamde büyük bir indirim oldugu zaman, yaz/kis veya yilbasi indirimlerinde bu sorunla sık sık karsilasabilirsin.

Ben PTT'de sistemin nasil isledigini bilmiyorum maalesef. Daha önce bu yolla islem yapan varsa lütfen arkadasa yardimci olsunlar. Sallamasyon bilgiler vererek vaktinizi calmak istemem.

Su an satin alma islemi gerceklestiremiyor musun?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432

Ben bu hatayla 1-2 kez karşılaştım ve herhangi bir para çekildiğini hatırlamıyorum. Ptt dediğinize göre sanırım İninal kart ile alışveriş yapıyorsunuz. İnternetten de harcamanızı görebilirsiniz. Bunun dışında eğer sadece oyunun parası mevcutsa kartın içinde tekrardan satın alımı dener misiniz?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Para cekilmisse karttaki bilgilerle steam destege basvurabilirsin. Böyle bir durum söz konusu ise oyunu listeye ekliyorlar. Ben de ayni sorunu yasamistim ve satin aldigim oyunu sonradan listeye eklemislerdi.