Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Oo metal geartecavüz kaçınılmazsa
![]()

Oo metal geartecavüz kaçınılmazsa
![]()
Bana vermemis steam neseEvet, envanter>steam yolunu izleyin.
hikaye çok karışık ben bişey anlamadım 1 görev kaldı oyun bitsin de ondan sonra anlatınOo metal gearabi okul olmasa sonuna kadar oynayacağım, okul başladı onu da bıraktım.. Efsane hikayesi var ama, peace walker dan gelerekten..
@rawkid gibi olursan VAC ban yiyebilirsin.[emoji14]
Geleceğimi görüyorsunuz arkadaş. Vac yemedim ama 7 gün bani yapistirdilar![]()
Satin almada problem olustu, 72 saat icinde tekrar satin alabilirsin indirimin gecerli olacak diyor.Foruma yeni üye oldum ve soruyu nereye soracağımı bilemedim. Onun için buraya yazıyorum. Ben steamden pazartesi günü indirimde olduğu için 60 liraya just cause 3 oyununu aldım. Pazartesi günü indirimin son günüydü ama satın almadan önce baktığımda hala 60 liraydı. Ve bana bu ingilizce mesaj geldi.
There was an error with a recent Steam purchase.
We've saved your cart (including discounts) for 72 hours so you can attempt your purchase again.
ingilizce bilmiyorum onun için bu mesajın ne manaya geldiğini bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Peki nasıl yapacağım yardımcı olursanız parayı pttye yatırmıştım zaten.Satin almada problem olustu, 72 saat icinde tekrar satin alabilirsin indirimin gecerli olacak diyor.
Çok sağolunYetkili abiyi cagiriyorum. @scorpion
Oyunu dün satın almıştım. 72 saat kısıtlı bir süre. Bugün pttye gitmek gerekiyorsa gideyim. Şu an zamana karşı yarışıyorum. Lütfen acil cevaplarsanız çok sevinirim.Çok sağolun
Steamden ikinci defa oyun alıyorum. Yeniyim bu konularda. Onun için pek bilmiyorum. Peki ne yapmam gerekiyor? Paramı geri almam gerekiyorsa nasıl alayım? Veya oyunu almam gerekiyorsa nasıl alayım? Hata oluştu diyor hatadan kasıt nedir anlamadım.Oyunu alirken bir hata olustuysa paranin hala mevcut olmasi lazim. Neden tekrar para yatirasin ki?
Steamden ikinci defa oyun alıyorum. Yeniyim bu konularda. Onun için pek bilmiyorum. Peki ne yapmam gerekiyor? Paramı geri almam gerekiyorsa nasıl alayım? Veya oyunu almam gerekiyorsa nasıl alayım? Hata oluştu diyor hatadan kasıt nedir anlamadım.Lütfen yardımcı olun. Şimdi pttye gidip paramı geri alma şansım var mı?
Steamden ikinci defa oyun alıyorum. Yeniyim bu konularda. Onun için pek bilmiyorum. Peki ne yapmam gerekiyor? Paramı geri almam gerekiyorsa nasıl alayım? Veya oyunu almam gerekiyorsa nasıl alayım? Hata oluştu diyor hatadan kasıt nedir anlamadım.Lütfen yardımcı olun. Şimdi pttye gidip paramı geri alma şansım var mı?