- Reaksiyon puanı
- 2,148
Hocam daha eskiye gitmek istemiyorum dedin ama origins hikaye sırası olarak zaten en eskisi
Origins > Asylum > City > Knight![]()
çıkış zamanı önemli benim için

Hocam daha eskiye gitmek istemiyorum dedin ama origins hikaye sırası olarak zaten en eskisi
Origins > Asylum > City > Knight![]()
deadpool indirime girmiş ama daha da indirimli almanın yolu var mı? :mrgreen:
ekliyorumSteamden ekleyin cs go atarız gençler kardeşinizi yalnız bırakmayın NevermoreTR
Teşekkürlerelimde woodle oyun keyi var özelden ilk isteyene vericem
Elimde bir tane daha woodle oyunu keyi var ilk mesaj atana verecegim
Arkadaşlar rainbow six siege oynıyan varmı aranızda varsa eklesin beraber oynıyabiliriz Steam : okinkurt .
Yok diye biliyorum.Selam gençler, Steam üzerinde olan bir oyunu iki farklı pc üzerine kurmamda sakınca var mı?
1. İş Yeri PC
2. Evde ki laptop
Selam gençler, Steam üzerinde olan bir oyunu iki farklı pc üzerine kurmamda sakınca var mı?
1. İş Yeri PC
2. Evde ki laptop
Onları alıyorsun, 17 tl verip, sana verdiği görevleri kazandıkça silah item düşürüyorsun, Kiminde çok iyi item, Kiminde kötü item. Şansa kalmışBeyler bu cs godaki operasyon bileti var 17 tl ye o ne işe yarıyor
Onları alıyorsun, 17 tl verip, sana verdiği görevleri kazandıkça silah item düşürüyorsun, Kiminde çok iyi item, Kiminde kötü item. Şansa kalmış![]()
Zarara girmezsin, bence paran varsa al derim. Bu dediğim sınırsız diye biliyorum bir kez alınca görevleri tamamlıyorsunuz hep.Peki sizce almalımıyım ve ne zamana kadar geçerli bu dedikleriniz.Alsam zarara girermiyim peki düşen itemlerle.
Zarara girmezsin, bence paran varsa al derim. Bu dediğim sınırsız diye biliyorum bir kez alınca görevleri tamamlıyorsunuz hep.
Ne demekAnladım alayım o zaman bir miktar para vardı hesapta sağ olun.
Arkadaşlar elimde "Valkyria Chronicles" oyunu için %75 indirim kuponu var. 1 marta kadar geçerli. Durup dururken geldi benim işime yaramaz isteyen birine verebilirim
Resimlerden anladığım kadarıyla anime ile ilgili bir oyun japon tipli elemanlar var![]()
Evet, envanter>steam yolunu izleyin.Kuponlar nereye geliyor mobil uygulamadan görebiliyor muyuz