Catidayken cekseydin keske![]()
Gelirsen yaparizHadi bugün payday 2 yapalım?
Steam'ci arkadaşlar bir sorum veya sorun var. @edox
Steam'e giriş yapıyorum lakin sizin için tavsiye ediliyor bölümünde oturum açmam isteniyor fakat zaten steam hesabıma giriş yapmış durumdayım. Giriş yap diyince sıkıntı olmuyor ama neden bunu yapıyor? Yeni birşey mi, sizde de var mı?
![]()
Hocam aynı sorun benimde başıma geliyor arada. Steam uygulamasından girmeme rağmen bazen hesaptan çıkıyor üye girişi istiyor 5-10 saniye sonra kafayı toplayıp otomatik giriş yapıyor. Daha çözüldü de denemem arada oluyor.
@__kadıköyRAP__
Steamden kaynaklanan bir durum. Kendi profilime girmek istedigim zamanda ayni sorunla karsilasiyorum.
O kadar az mı?
ver bir arkadaşına steam hesabının şifresini. güvendiğin birine. şifreyi değiştirsin. şu tarihe kadar verme de. madem kendine hakim olamıyorsun...https://steamdb.info/calculator/76561198138678781/?cc=tr
Arkadaşlar aklımda steam hesabımı satma düşüncesi var bu siteden hesap yaptığımda en düşük 144 tl'ye bu hesap gider diyor. Yine de buraya sorayım. Bu hesap kaça gider? Satmak istesem makul fiyat olarak ne istemeliyim? Derslere odaklanmam lazım istemsiz oturup duruyorum pc ye satsam hiç değilse elime biraz para geçer![]()