keremcevik
Öğrenci
Şu an steamden tekrardan satın aldım 89 liraya. Ama anlamadım. Şimdi zaten daha önce 60 lira verdim. Şİmdi de satın aldım steamden 89 liraya. Kafam karıştı
Yani şimdi bana onay gelir mi oyunu indireceğime dair.

89 lira verdiyseniz Steam destekten oyunu iade edebilirsiniz.Şu an steamden tekrardan satın aldım 89 liraya. Ama anlamadım. Şimdi zaten daha önce 60 lira verdim. Şİmdi de satın aldım steamden 89 liraya. Kafam karıştıYani şimdi bana onay gelir mi oyunu indireceğime dair.
İade talep et dedim. Peki bundan sonra hangi adımı atmam gerekiyor?
Evet sepetten kaldırdım. Tekrar da eklemedim.
İnanın sabahtan beri uğraşıyorum. Steam desteğe mesaj attım cevap vermediler. Bir de üstüne dili ingilizce anlaşılmıyor. Artık lanet olsun bir daha steamden oyun alırsam.Artık yapıcak birşey yok. Sizede teşekkür ederim ilgilendiniz benimle.
Arkadaşlar, steam de harcama yapmamış biri arkadaş olarak ekleme yapıp multi oyun oynayabilir mi?
Yani para harcamamış biri kısıtlı hesaba sahip oluyor öyle değil mi? Arkadaş sadece Knight için hesap açmış.Arkadaş eklemeyi kısıtlı durumda olan hesap yapamaz. Ama karşıdaki kişi istek yollarsa kabul edebilir. Yani oynayabilir.
Aynen öyle kısıtlı hesap oluyor. 15 TL harcayıp açabilir. Sorun olmaz oynayabilir Knight O.Yani para harcamamış biri kısıtlı hesaba sahip oluyor öyle değil mi? Arkadaş sadece Knight için hesap açmış.
Yani para harcamamış biri kısıtlı hesaba sahip oluyor öyle değil mi? Arkadaş sadece Knight için hesap açmış.
Dün gece bağlanamamıştım ama şimdi bağlanabiliyorum.Steam Hesabına şu an bağlanabilen var mı? Dün akşamdan itibaren bağlantı sağlayamıyorum.
Arkadaşlarınla oynayacaksan değer.Beyler h1z1 almak istiyorum da 2 farklı modu var just ve king of diye farkı ne ve almalımıyım 20 tl değer mi ?arkadaşla oynamak için alacağım.
Arkadaşlarınla oynayacaksan değer.
Farklarını bilmiyorum. Ben oynarken tek bir giriş vardı.
Onu bilmiyorum işte.Şimdi arkadaşta just ve king of varda ikisini bir alamıyorum tekini alacağım acaba hangisini almam lazım
Arkadaslar benim steam hesabımın kilidi açık idi suan tekrar kapalı ne pazar açık ne arkadaş ekleniyor sorun nedir ?
@scorpion
Herhangi bir hata aliyor musun?