SDN Resmi Steam Grubu Kurulmuştur

keremcevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an steamden tekrardan satın aldım 89 liraya. Ama anlamadım. Şimdi zaten daha önce 60 lira verdim. Şİmdi de satın aldım steamden 89 liraya. Kafam karıştı :( Yani şimdi bana onay gelir mi oyunu indireceğime dair.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Önceden eklediginiz oyunu sepetten kaldirip tekrar mi satin aldiniz? O kadar cekmemesi lazimdi. Oyun listeye eklendi mi?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
İade talep et dedim. Peki bundan sonra hangi adımı atmam gerekiyor?

Para bildigim kadari ile hesabiniza yatirilacak. Oyunu almak isterseniz indirimli fiyatini beklemeniz gerekecek. Siz oyunu sepetten kaldirip tekrar mi eklediniz? Benim bilmek istedigim bu sahsen.

keremcevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnanın sabahtan beri uğraşıyorum. Steam desteğe mesaj attım cevap vermediler. Bir de üstüne dili ingilizce anlaşılmıyor. Artık lanet olsun bir daha steamden oyun alırsam. :( Artık yapıcak birşey yok. Sizede teşekkür ederim ilgilendiniz benimle.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
İnanın sabahtan beri uğraşıyorum. Steam desteğe mesaj attım cevap vermediler. Bir de üstüne dili ingilizce anlaşılmıyor. Artık lanet olsun bir daha steamden oyun alırsam. :( Artık yapıcak birşey yok. Sizede teşekkür ederim ilgilendiniz benimle.

Steam destek aninda cevap vermiyor maalesef. En az üc ila yedi gün arasi beklemeniz gerekiyor.

Rica ederim.

iyi forumlar

Steame mesaj atma konusunda yardima ihtiyaciniz varsa seve seve yardimci olurum. Mesaji ingilizce olarak yazmak her zaman daha avantajli. Ne hikmetse ingilizce mesajlara daha cabuk geri dönüs yapiyorlar.

keremcevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun ben google çeviriden çeviri yapıp mesaj attım zaten. Ama yine cevap vermediler. Bu saatten sonrada yapacak birşey kalmadı zaten. 72 saat süre veriyorlar. Bir mesaj yazıncada 1 hafta sonra cevap veriyorlar. Böylede iğrenç sistemleri var.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Steam support gerçekten berbat, bana da 1 ay sonra cevap vermişlerdi.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Elimde 1 adet particula oyun keyi mevcut isteyene vereceğim.

arkabisrem

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Steam Hesabına şu an bağlanabilen var mı? Dün akşamdan itibaren bağlantı sağlayamıyorum.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Dün gece 24:00'a kadar maç yaptık o saatlerde foruma ulaşılamıyor du.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler h1z1 almak istiyorum da 2 farklı modu var just ve king of diye farkı ne ve almalımıyım 20 tl değer mi ?arkadaşla oynamak için alacağım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Beyler h1z1 almak istiyorum da 2 farklı modu var just ve king of diye farkı ne ve almalımıyım 20 tl değer mi ?arkadaşla oynamak için alacağım.
Arkadaşlarınla oynayacaksan değer.
Farklarını bilmiyorum. Ben oynarken tek bir giriş vardı.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Arkadaşlarınla oynayacaksan değer.
Farklarını bilmiyorum. Ben oynarken tek bir giriş vardı.

Şimdi arkadaşta just ve king of varda ikisini bir alamıyorum tekini alacağım acaba hangisini almam lazım

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaslar benim steam hesabımın kilidi açık idi suan tekrar kapalı ne pazar açık ne arkadaş ekleniyor sorun nedir ?
@scorpion

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Herhangi bir hata aliyor musun?
13d01ea3428c31b123d28015b454dcf0.jpg

Hocam dediğim gibi ben oyunlar aldım silahlar aldım hesabım kısıtlı değildi şuan kısıtlı durumda ne yapabilirim ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hesap kisitlamasi daha önce kaldirildiysa tekrardan kilitlenmemesi lazim. E-posta adresine herhangi bir bildirim geldi mi?

Son günlerde sana tekrar e-posta adresini onaylamak icin bir mesaj yolladilar mi?