SDN Resmi Steam Grubu Kurulmuştur

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
@scorpion hocam dediğim gibi ne hile kullandım ne bişe daha dün çalışıyor idi niye böyle oldu anlamadım gitti!
Edit: steam support a ticket attım ama bakalım ne olacak .

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hesap kisitlamasi daha önce kaldirildiysa tekrardan kilitlenmemesi lazim. E-posta adresine herhangi bir bildirim geldi mi?

Son günlerde sana tekrar e-posta adresini onaylamak icin bir mesaj yolladilar mi?
Hayır gelmedi hocam, bende öyle biliyorum ama..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
@scorpion hocam dediğim gibi ne hile kullandım ne bişe daha dün çalışıyor idi niye böyle oldu anlamadım gitti!

En son ne zaman steamden skin veya oyun satin aldin? Steam moderatörünün dedigine göre; Hesap limitleri bir senelik kaldiriliyormus. Bir sene dolduktan sonra herhangi bir satin alma islemi gerceklesmezse bazi özellikler tekrar kilitleniyormus.

"It happens to all steam accounts and it remains unlimited for 1 year after making a purchase on steam, after 1 year if you do not make a purchase some features become limited again."

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
En son ne zaman steamden skin veya oyun satin aldin? Steam moderatörünün dedigine göre; Hesap limitleri bir senelik kaldiriliyormus. Bir sene dolduktan sonra herhangi bir satin alma islemi gerceklesmezse bazi özellikler tekrar kilitleniyormus.

"It happens to all steam accounts and it remains unlimited for 1 year after making a purchase on steam, after 1 year if you do not make a purchase some features become limited again."
Hocam en son 1 hafta önce kasa sattım en basiti, ondan önce bir sürü item aldım cs oyun içi, neden olur ki böyle bişe ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyun ici sayilmiyor bildigim kadari ile, magazadan islem yapman gerekiyor. Imkanin varsa magazadan item almaya calis bakalim. Pahali bir sey olmasina gerek yok.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Oyun ici sayilmiyor bildigim kadari ile, magazadan islem yapman gerekiyor.
Yok hayır mağazadan yaptım, zaten hesap kısıtlamadan kalkalı 3-4 ay falan oldu, şikayet mi etti acaba biri oyunda beni acaba ? Hack tarzı şeyler hiç açmadım dahi ve beni üzen durum bana hiçbir yerden mesaj gelmemesi.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Acaba güncel kurdan dolayı böyle birşey olmuş olabilir mi? Belki kur güncellenince hesabı yeterli harcama yapmadığı için kısıtlanmış olabilir.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sadece bir kisinin raporlamasiyla valve islem yapmaz. Bug da olabilir bak, daha önce bu sorunla karsilasanlar olmustu.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Acaba güncel kurdan dolayı böyle birşey olmuş olabilir mi? Belki kur güncellenince hesabı yeterli harcama yapmadığı için kısıtlanmış olabilir.
Hocam o kısıtlama kalktığı zaman bir daha geri şey etmemesi gerekmez mi ? Çok saçma olmaz mı kapatması steamin? Ben şahsen adam mı oynatiyorsun dedim burdan..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sorun bug'dan kaynaklaniyorsa kendiliginden cözülür. Konuyu arastiriyorum, bir sey bulursam haber veririm.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
@scorpion hocam kendi kendine çözülme ihtimali de varmıdır ? Çünkü daha dün sağlam idi o kadar arkadaş ekledim onu bunu yaptım hatta dün pazarda gezdim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Rica ederim.

Agritin, bunun icin buradayim zaten :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
@Duhan.Soysal

Steam forumundan mesaj geldi.

Bir kac üye de ayni sorunla karsilasmis, tahminen senden kaynakli bir durum degil. Deneme amacli beles bir oyun indirsin dediler. Olmazsa cözülene kadar beklemeye devam edeceksin :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
@Duhan.Soysal

Steam forumundan mesaj geldi.

Bir kac üye de ayni sorunla karsilasmis, tahminen senden kaynakli bir durum degil. Deneme amacli beles bir oyun indirsin dediler. Olmazsa cözülene kadar beklemeye devam edeceksin :)
Çok sağol hocam hemen deniyorum. Bildirim buraya, o arkadaslara da şimdiden olmazsa dahi Teşekkürler ^^

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu sorun en son 22-23 mart'ta ortaya cikmis. Tamamen düzelmemis olabilir diyorlar.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Randomly Limited account? :: Help and Tips

Burada yazilanlara göre sunlari deneyebilirsin.

- Demo veya F2P oyun indir
- Oyunun bir kac dkk inmesine izin ver
- Steamden cik tekrar giris yap

Gördügün gibi bu konu hakkinda 38 sayfalik bir konu mevcut. Kesinlikle senden kaynakli oldugunu sanmiyorum.
İlginize alakanıza çok teşekkür ediyorum, zaman bulup gelişmeyi buraya yazarım, aklınızda küçük boyutlu ücretsiz bir oyun falan varmıdır hocam ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
İlginize alakanıza çok teşekkür ediyorum, zaman bulup gelişmeyi buraya yazarım, aklınızda küçük boyutlu ücretsiz bir oyun falan varmıdır hocam ?

Oyunu tamamen indirmen gerekmedigi icin herhangi birini indirebilirsin. Yaklasik 2-3 dkk civari indir, dediklerimi yaptiktan sonra tekrar sil oyunu.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ticket attiktan sonra ilk gelen mesaj sadece onay mesaji. Ne dediklerini yine de ögrenebilir miyim?

Tabii ki buyrun hocam;

Hello Duhan,

Thank you for contacting Steam Support.

We have chosen to limit access to some community features as a means of protecting users from those who abuse Steam merely for purposes such as spamming and phishing.

To access all features of Steam, you will need to spend at least $5.00 USD within the Steam store.

Some examples of purchases that qualify:
-Adding the equivalent of $5 USD or more to your Steam Wallet.
-Purchasing game(s) that are equal to $5 USD or more from the Steam store.
-Adding a Steam Wallet card that is equal to $5 USD or more to your Steam account.
-Purchasing a Steam gift that is equal to $5 USD or more from the Steam store (Receiving a Steam gift from a friend doesn't count).

Each Steam purchase total will be tracked in USD. If your Steam store's currency isn't in USD, it will be tracked and converted to USD automatically using daily exchange rates.

Please also note that CD Keys, retail purchases, and gifts do not remove limited user restrictions.