SDN reklam vs. firefox

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trauma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
firefox kullanıyorum ve SDN anasayfada bulunan "forumdan son başlıklar" daki linklerden ilk 7 sine tıklanmıyor
sanırım şu anda üstte bulunan SONY reklamından olsa gerek
ne yapmam lazım ?
yardımcı olursanız sevinirim (A)

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Opera'ya geç içerik engellemeyle rahat et..uzun bir süredir bir tane bile reklam görmedim :P

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
arkadaşım şöle bir çözüm yapabilirim sana ben öle yapıyorum sayfayı yeniliyorum sayfayı o reklamın çerçevesine gelmeyecek bir şekilde fareyi kenarda tutuyorum.... valla gayet hoş çalışıyor :D

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
myefsane dedi ki:
arkadaşım şöle bir çözüm yapabilirim sana ben öle yapıyorum sayfayı yeniliyorum sayfayı o reklamın çerçevesine gelmeyecek bir şekilde fareyi kenarda tutuyorum.... valla gayet hoş çalışıyor :D
çok yaratıcı oldugun belli :D:D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
trauma dedi ki:
myefsane dedi ki:

çalışıyorya ona bak |)

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
myefsane dedi ki:
trauma dedi ki:
myefsane dedi ki:

çalışıyorya ona bak |)

walla bi süredir SONY reklamı yerine başka bi reklam oluyo Anasayfa da :D sorun olmuyor
eklenti ne işe yaradı ben hala anlamadım :S

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
arkadaşım orada engelel çıkıyor olması gerekiyor çıkmasa bile eklentiyi kurdukdan sonra reklamın üzerien gelip (resim iseresmi engelle) Flash ise araçlar Adblock tıkla oradan grafiği bul engelle maus yine yakınlarda olmasın :} (:

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
myefsane dedi ki:
arkadaşım orada engelel çıkıyor olması gerekiyor çıkmasa bile eklentiyi kurdukdan sonra reklamın üzerien gelip (resim iseresmi engelle) Flash ise araçlar Adblock tıkla oradan grafiği bul engelle maus yine yakınlarda olmasın :} (:

dediğin gibi yaptım saolasın
ama reklam gitti gene tıklanmıyo
neyse en iyisi sayfayı yenilemek mouse u uzak tutmak
senin taktik :D

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
myefsane dedi ki:
Dostlar ne yapiyorsunuz. Siz reklamlari engellerseniz SDN nereden para kazanacak. Aman troy duymasin :)
Bu arada cozum basit. Bende Internet Explorer ile duzgun calisiyor. Firefox kullanmak icin kasmayin kendinizi :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
sadece oradaki reklamı engelledik yaw :D o monitör reklamın günde 50 kere tıklıyorum monitör alacam da :D

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu kadar insanın gözüne sokulan! iğrenç bi reklam olamaz. ayıp sdn ye. milletle makara yapar gibi ne o öyle her sayfaya ilk girdiğinde kocaman bi reklam. -AYIP-

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Naaa dedi ki:
bu kadar insanın gözüne sokulan! iğrenç bi reklam olamaz. ayıp sdn ye. milletle makara yapar gibi ne o öyle her sayfaya ilk girdiğinde kocaman bi reklam. -AYIP-
Her sitede boyle reklamlar var. Hatta daha buyukleri de var. Webde ayakta durmak kolay mi? Reklamsiz nasil ayakta duracaksin? Ne kadar buyuk olursa o kadar kar getirir ve bizler de SDN icerisinde o kadar imkana sahip oluruz.. Asil reklama karsi cikmak AYIP

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kimseciq dedi ki:
Naaa dedi ki:
Her sitede boyle reklamlar var. Hatta daha buyukleri de var. Webde ayakta durmak kolay mi? Reklamsiz nasil ayakta duracaksin? Ne kadar buyuk olursa o kadar kar getirir ve bizler de SDN icerisinde o kadar imkana sahip oluruz.. Asil reklama karsi cikmak AYIP

komiksin.. ve aynı zamanda koyunsun. her zaman bulursun takip ediceğin birini.. koyun mantığı (anladıysan).. ben 2,5 senedir bir ilçenin sitesini yürütüyorum ve az çok biliyorum bu işleri sen yorma o kafanı bu işlere.iyi akşamlar.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sonuçta bu site su yakmıyor reklamda haklı olabilirler... Yeri ve boyutu konusu tabiki tartışılabilir ama ben kendi sitem de reklamı adamların gözene sokmuştum nerede ise :) ben hak veriyorum. Reklam konusunda çünkü başka sdn ye destek nasıl olabiliriz...

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Naaa dedi ki:
kimseciq dedi ki:
Naaa dedi ki:

komiksin.. ve aynı zamanda koyunsun. her zaman bulursun takip ediceğin birini.. koyun mantığı (anladıysan).. ben 2,5 senedir bir ilçenin sitesini yürütüyorum ve az çok biliyorum bu işleri sen yorma o kafanı bu işlere.iyi akşamlar.
Hem bu isleri anliyorum yazmissin hem de hakaret ediyorsun. Bu islerden anlasan hosting masraflarindan da haberin olur ki SDN gibi cok ziyaretcisi olan bir siteyi basit bir hosting plan ile idare edemezsin. Senin dandik ilcenin sitesi ile SDN bir mi

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tamam kimsecik uzatmaya gerek yok;) ama hepsini geçtim insanlar şu google reklamından nasıl para kazanıyor anlamış değilim. çok denedim ben ama imkanı yok:)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Naaa dedi ki:
tamam kimsecik uzatmaya gerek yok;) ama hepsini geçtim insanlar şu google reklamından nasıl para kazanıyor anlamış değilim. çok denedim ben ama imkanı yok:)

27 dolarda durdu daha gelmedi 10.000 üyeli forumu olan arkadaşım 200 dolar aldı...ee bizide gördü tabi :D

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Naaa dedi ki:

düşünceler farklı olabilir ama çatışma yaratmasına izin vermeyin..

kimseciq dedi ki:

Her işin bi yöntemi gerekleri wardır
internettin de gereklerinden biri reklam diye düşünüyorum
saygu duymalıyız SDN'nin yaptıklarına ve reklamlarına
sonucda cok şey öğrendik , öğreniyoruz SDN sayesinde