SDN Ramazan Sohbetleri 2015

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Allah kabul etsin kardeşim. :)
giderek saçma sapan sorulmaya başlandı zaten, koca koca kadınlar adamların soruları bile bir garip.
adam gibi soru sorsalar bir şey öğrensek bizde nasiplenecez.cevabı belli başlı sorular hep...

Amin İnşaİnşallah , Allah sizinkini de kabul etsin. :) Aynen saçma gelmeye başladı da adam kendini dinlettiriyor. :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@Lazzz @neet Kusura bakmayın oruç açıyordum. :) Cevap veremedim. :)

Hoca sakin bir şekilde şöyle dedi;
Günah değil. Eğer sende öldürme hissi uyandırıyorsa oynama. Eğer çok oynamak istiyorsan araba yarışı oyna, zeka oyunu oyna dedi. :D
Allah kabul etsin sorun değil ben videoyu buldum :D
[video=youtube;P6XMFMcwBBE]https://www.youtube.com/watch?v=P6XMFMcwBBE[/video]

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Su adamdaki iyi niyet herkeste yok. Böyle soru soranlara vereceksin odunun zorunu.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Acaba gerçekte zombi öldürsek günaha girer miyiz :mrgreen:

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Yemeyi içmeyi diyanet saatinde kesip namaz için bi saat bekleyenler buralarda mı :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Konuyu ben actim diye mi mesaj atmiyonuz :D mod. acsydi suan en hit konu olurdu varya :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Öyle bisey vardı bir de değil mi? :-)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Harbi bitmis. Gelen giden yok buralara [emoji53]

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Düştük mü tek haneli sayılara? O değilde ne ara geldide gidiyor bu Ramazan?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Evet hocam bende bazen sinir oluyorum bu duruma.Donanım haber de zibilyon tane konuda karınca kolonisi gibi bir sürü adam dolanırken Sdn'de sayfayı 5 kere yeniledikten sonra bir kişi anca bir şeyler yazıyor [emoji20]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sdn bitmedi, bitirildi! tam bir yönetim zafiyeti örneğidir sdn forum.

bundan 2 sene önce böyle bir konu açılmış olsaydı şimdi 40 lı sayfalara ulaşmıştı. ideolojik görüşene ters düşen herkesi keyfe keder banlayıp, dost edindiğimiz pırlanta gibi insaları aramızdan çekip aldı, sözde yöneticiler. kalanlar ise dostlarını kaybedince soğudu forumdan ve bir bir ayrıldılar.

bazen face ortamında buluşup sohbet muhabbet edildi ama bir forum ortamı yakalanamadı ve artık hiç bir şey eskisi gibi olmadığı için tümden koptu ilişkiler.

SDN aslında ben gibi eski üylere çok büyük acılar yaşattı. bize çok iyi insanları tanıma fırsatı tanıyıp bizi birbirimize kardeş yaparak. önce kardeş yaptı bizi, sonra ise kardeşi kardeşten ayırdı. çok dil döktük sudan sebeplerle banlanan üyelere af gelsin, 1 kereye mahsus banlar açılsın diye. ama yönetim tam bir taş kafa.

sözün kısası, işi ehline vereceksin arkadaş. sen gel sen gel, sen gelme diyerek yönetim kurulmaz. bu kafayla ileride bu günler bile aranır.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Siz bayağı dertliymişiniz...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Neden dertli olmasın? En basitinden mustang, ahbari, seyyah gibi adamlar forumdan uçtuktan sonra tadı tuzu kalmadı buranın.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sdn uçurma odaklı FORUM oldu Son zamanlarda.. Forumu FORUM yapan değerlerden uzaklaştı. Belki beğenilmeyen technopat bile buradan canlıdır.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Dün gece sülalecek(50 kişiden fazla) beraber iftar-sahur yaptık. "Nerede o eski ramazanlar" derken özlemini çektiğimiz günlerden birini yaşadım adeta. Her aile evinden bişey getirdi, iftar saati gelince upuzun bi sofra kuruldu. Açıkçası bu kadar akrabayı düğün dışında bi arada gördüğümü hatırlamıyorum. İftardan sonra yaş grupları kendi aralarında takıldı. Koşuşturan çocuklar, top oynayan gençler, sohbet eden büyüklerimiz... Sahur yaklaşınca yeniden hazırlıklar başladı, sahurumuzu yapıp dağıldık. Eve dönerken hissettiğim duygular tarif edilemez.
Velhasıl, ramazanın tadı birlikte olunca daha iyi çıkıyo. İmkanınız varsa toplayın çevrenizdeki herkesi.

affan_yesil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün gece sülalecek(50 kişiden fazla) beraber iftar-sahur yaptık. "Nerede o eski ramazanlar" derken özlemini çektiğimiz günlerden birini yaşadım adeta. Her aile evinden bişey getirdi, iftar saati gelince upuzun bi sofra kuruldu. Açıkçası bu kadar akrabayı düğün dışında bi arada gördüğümü hatırlamıyorum. İftardan sonra yaş grupları kendi aralarında takıldı. Koşuşturan çocuklar, top oynayan gençler, sohbet eden büyüklerimiz... Sahur yaklaşınca yeniden hazırlıklar başladı, sahurumuzu yapıp dağıldık. Eve dönerken hissettiğim duygular tarif edilemez.
Velhasıl, ramazanın tadı birlikte olunca daha iyi çıkıyo. İmkanınız varsa toplayın çevrenizdeki herkesi.
Çok haklısın mükemmel bir olay o durum bende çalıştığım ortam da bu denli yaşıyorum ama akrabalarım bir türlü birleşmedi hiç. [emoji19]

ZİHONER

Asistan
Reaksiyon puanı
12
alakasiz olacak ama dort ay oldu uturk davetiyesi bulamadim elinde nolan varsa uturk davetiyesi atarmi su ramazan icin

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Vay be.. Son iftari da yaptik. Ramazan bitti. Baya baya bitti.. Ama nedense bu sene ne tuttugum orucun, ne kildigim namazin zevkini aldim. Ramazanin havasina giremedim. Allah tuttugumuz oruclari, kildigimiz namazlari kabul etsin.

Ramazan bayraminiz mübarek olsun :)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Vay be.. Son iftari da yaptik. Ramazan bitti. Baya baya bitti.. Ama nedense bu sene ne tuttugum orucun, ne kildigim namazin zevkini aldim. Ramazanin havasina giremedim. Allah tuttugumuz oruclari, kildigimiz namazlari kabul etsin.

Ramazan bayraminiz mübarek olsun :)

Senin de mübarek olsun. Ramazan'ı seviyordum ya. Sahurlar falan 4.30da yatıyordum her gün sabah 1de Kalkıp 5e kadar pc oyna zaten ne kalıyor 4 saat o da geçiyor bir şekilde :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Sdn uçurma odaklı FORUM oldu Son zamanlarda.. Forumu FORUM yapan değerlerden uzaklaştı. Belki beğenilmeyen technopat bile buradan canlıdır.
Technopattan nefret ediyorum turkce kuraliymista fıs fıs fıs kac kez ban yedim ondan sebep mesela bi sorunumu yaziyom o kadar ozenerek virgul filan sonra ban yiyom cevap yaziyolar bise yazamiom, sonra tum noktalama isaretleri her seye dikkat ettim G2 TOT yöntemi yazdm diye ban yedim totu buyuk yazdm diye ama buyuk yazilmasi gerekiyor yani bu kadar sacma.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Senin de mübarek olsun. Ramazan'ı seviyordum ya. Sahurlar falan 4.30da yatıyordum her gün sabah 1de Kalkıp 5e kadar pc oyna zaten ne kalıyor 4 saat o da geçiyor bir şekilde :)
Aynen Ramazanın zevki bu kuzenimde gelir sahura kadar film mi izlersin disarda dolasirmisn hatta bizim yan daire bos kirada orda mahallece otururuz orda yatarz televizyon var kumanda yok ama telefonum saolsun (kumanda almaya useniom zaten gerekde kalmadi) yani ramazanin zevki ayri susanmak hariç 😄 simdi 11 12 de uyuyacam kim bilir.