SDN Ramazan Sohbetleri 2015

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
@bt38 Hocam patates susatır mı da? Ben genelde patates salatası yerim sahurda tok tutuyor. (Susattığını fark etmedim. Belki bende terslik var. :D)

Patates feci susatır ya. Biyoloji dersinden hatırlarsın, nişastanın bağlarını parçalamak için her bağa bi su lazım ;)
Hele patatesli ekmek yersen.. Allah kolaylık versin :)

Tuttuğumuz oruçlar, kıldığımız namazlar kabul olur İnşallah, hayırlı ramazanlar :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=52839]Rom.[/MENTION] biz Jiraiya06'yla hazırız. Yavuz'la sen de müsait olunca organize edelim bişeyler. [MENTION=74670]mazruf[/MENTION] hocam da Ankara'da sanırım, güzel bişeyler olur. [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] Selman abi de gelirse tadından yenmez.

Bu kadar mod(ve eski mod) varken üyeler de geri durmasın artık, Ankara ve civar illerde kim varsa bekleriz :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Patates feci susatır ya. Biyoloji dersinden hatırlarsın, nişastanın bağlarını parçalamak için her bağa bi su lazım ;)

Tuttuğumuz oruçlar, kıldığımız namazlar kabul olur İnşallah, hayırlı ramazanlar :)
Ramazan boyunca (iftar hariç) patates benden uzak dursun o zaman. :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

[MENTION=52839]Rom.[/MENTION] biz Jiraiya06'yla hazırız. Yavuz'la sen de müsait olunca organize edelim bişeyler. [MENTION=74670]mazruf[/MENTION] hocam da Ankara'da sanırım, güzel bişeyler olur. [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] Selman abi de gelirse tadından yenmez.

Bu kadar mod(ve eski mod) varken üyeler de geri durmasın artık, Ankara ve civar illerde kim varsa bekleriz :)
Foruma bir konu açmak lazim :) bakalim bu sene organizatör sen mi olsan :-P

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442

@Rom. biz Jiraiya06'yla hazırız. Yavuz'la sen de müsait olunca organize edelim bişeyler. @mazruf hocam da Ankara'da sanırım, güzel bişeyler olur. @mr_rain Selman abi de gelirse tadından yenmez.

Ben uyarım beyler :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177

@Rom. biz Jiraiya06'yla hazırız. Yavuz'la sen de müsait olunca organize edelim bişeyler. @mazruf hocam da Ankara'da sanırım, güzel bişeyler olur. @mr_rain Selman abi de gelirse tadından yenmez.

Foruma bir konu açmak lazim :) bakalim bu sene organizatör sen mi olsan :-P

Ben uyarım beyler :)
Uzun zaman aradan sonra süper olur gerçekten :)

Hatta gelebilirse SDN ana sayfa yönetimine de bi bilgilendirme yazısı falan yazılabilir.

@ReDo da buralardaydı onu da bi dürtelim :D @bt38 top sende konuyu açıver bi zahmet :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Gaviscon + Lansor kullanıyordum pek etkisini göremedim Lacombi nin görürsün diyorsun yani ? Pazartesi aile hekimine danışayım bakayım ne diyecek ...

onlari bende kullandim.sonra doktora gittim bana dedi ki tam adamina geldim uzmanlik alanim bu ilac cok iyi gelecek falan.dedigi de oldu

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=2]Troy[/MENTION] ankara'ya iftara gelse müthiş olmaz mı :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Öyle bir susadim ki anlatamam. Aksama cilginlar gibi su icecegim :drool:

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
artık çok var [MENTION=105823]bt38[/MENTION] çaktık sınavdan. tek isteğim babam dövmesin. d

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ramazanın ilk 15 günü yokuş çıkmak geri kalanı yokuş inmek gibidir derler:)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Aclik neysede susuzluk kötü be abi. Dilim damagima yapisti o derece, disarda 35° sicaklik var.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Normalde evde oturuyorum diye susamam saniyordum ama bugun sabah 7 de evden ciktim 4 saat disarda isim vardi yine susamadim. Ne guzel la :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bu sene ramazan muhabbeti çok olmuyor forumda :)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Susamıyorum ama çok acıkıyorum iftarda 1 bardak su içerim o kadar ama şu an mis gibi kıyma kokuyor bi de :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Evet! Nihat Hoca'ya yılın banko sorusu geldi. :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Evet! Nihat Hoca'ya yılın banko sorusu geldi. :D
beklemedeyiz ne sordu? :D

edit: twitter'a düşmüş. :D :D
"Hocam diyor call of duty oynarken zombi öldürmek diyor günah mı diyor yeni nesil beni şaşırtıyor"

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
beklemedeyiz ne sordu? :D

edit: twitter'a düşmüş. :D :D
"Hocam diyor call of duty oynarken zombi öldürmek diyor günah mı diyor yeni nesil beni şaşırtıyor"

Hhahahahahah videoyu bulup izlemek lazim hocanın k yüz ifadesini görmek lazim :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] [MENTION=38650]neet[/MENTION] Kusura bakmayın oruç açıyordum. :) Cevap veremedim. :)

Hoca sakin bir şekilde şöyle dedi;
Günah değil. Eğer sende öldürme hissi uyandırıyorsa oynama. Eğer çok oynamak istiyorsan araba yarışı oyna, zeka oyunu oyna dedi. :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Allah kabul etsin kardeşim. :)
giderek saçma sapan sorulmaya başlandı zaten, koca koca kadınlar adamların soruları bile bir garip.
adam gibi soru sorsalar bir şey öğrensek bizde nasiplenecez.cevabı belli başlı sorular hep...