• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Ramazan Sohbetleri 2015

İslami hassasiyetleri olan bi eczacıya ve doktora danış ilaçları ramazanda nasıl kullanıyım diye, imkanı yok derseler o zaman hocaya gidersin. İmkanı varsa zaten tutabilirsin demektir :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sahurdan sonra Counter' a giriyim dediydim herkes Türk :D sahurunu yapan girmiş :D

Hocam benim hastalık ilaç sorun değil ilacı gece içerimde midenin aç kalmaması lazım tavsiyen için teşekkürler ben bir doktor bulayım iç hastalıklarından ona sorayım.

Bende reflü var şimdi benim 6 öğün yemek yemem lazım + kahvaltıdan yarım saat önce de ilaclarim var bakalım nasıl yapacağız... Acaba farz mi bu tür hastalığı olana bilgisi olan var mı ?
Kaptan tutamayanlar için diyanet her yıl fidye parası belirliyor durumu müsait olanlar bundan verebilir, sağlık söz konusuysa zorlama yok oruçta

Kaptan tutamayanlar için diyanet her yıl fidye parası belirliyor durumu müsait olanlar bundan verebilir, sağlık söz konusuysa zorlama yok oruçta
Yok hocam zaten midede ağrı ve bulantı olmadıkça tutucam. Bulantı ağrı olduğunda tutamam zaten midede ne varsa dışarı çıkıyor.

Sahurda 8 lahmancun yedim çok susadım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yok hocam zaten midede ağrı ve bulantı olmadıkça tutucam. Bulantı ağrı olduğunda tutamam zaten midede ne varsa dışarı çıkıyor.

Ne güzel horon tepiyorsun :)

Göbeğide salmışın :tt2::clap:

Nasıl kiskandim :( sabah 9 iş başı. Akşam 5 sözde. Allah c.c sabır verir. Benim yerime de uyu [emoji3]
10 gün sonra benim de yaz okulu başlıyo, o zamana kadar böyle :D

Geçen sene ben de Ramazanda çalışmaya başlamıştım, Allah kolaylık versin :)

Çok şükür hazırlığı da gecmisiz şimdi koyup kafayı uyuyabilirim :)

Ramazanda klasiklesen bir video yükleyeyim

[video=youtube;lVEgf_xWO2k]https://www.youtube.com/watch?v=lVEgf_xWO2k[/video] :D

10 gün sonra benim de yaz okulu başlıyo, o zamana kadar böyle :D

Geçen sene ben de Ramazanda çalışmaya başlamıştım, Allah kolaylık versin :)
Sağol benim de bütler var. İnşallah bitirirsin. Allah c.c sanada kolaylık versin.

Oruçlu oruçlu cs:go'ya girmeyin, hele rekabetçiye hiç girmeyin. Boşuna günaha girersiniz. Ben yaptım siz yapmayın :glare:

Açlık hafiften başdönmesi yapmaya başladı. Neyse, son 18 dakika(ankara için)

Yüce mevlam kimsey açlıkla sınamasın. Allah tüm açlara açıkta kalanlara yardım etsin çok zor çok.

Bugün de doyduk çok şükür, Allah olmayanlara da versin.

Bugün sahura kadar uyuyacağım dün uykusuz kaldık iyi mi :)
Sahura da gözleme yapılıyormuş keyfim yerinde

:D

10294271_1044000625634649_4741476398151338666_n.png

Bu saatte kadar oturduk. Uykuda geldi, şimdi uyursam uyanamam eee napıcaz? :P

7:00 den 16:00 ya, 9 saat uyku ideal görünüyo şimdilik :D

Hocam şimdi kötü bir şey ifade etmiyorum, sorgulamıyorum sadece meraktan soruyorum, yanlış anlamayın ama; orucu uykuya tutturarak açların halini ne kadar anlamış oluruz? Oruç tutmanın ne manası kalıyor bu şekil?

Ayetlerde "açın halinden anlamak için oruç tutun" mu diyo yoksa "oruç tutun" mu diyo?

Benim uyku düzenim haziran başından beri buna yakın şekildeydi zaten. 4-5 gibi yatıyodum, şimdi yemekten sonra biraz daha bekleyip yatıyorum.

Orucun manalarından birisi açların halinden anlamak olabilir amenna, ama sadece ona da indirgemeyelim :) [MENTION=350013]memogoren[/MENTION]

Sahurdan sonra steam'de takilanlar yok mu? Toplanip bir seyler yapsak fena olmaz :)

[MENTION=312196]edox[/MENTION] iki gündür hayvan gibi şiyaaptım ve The Wolf Among Us'ı bitirdim hele bugün çok oynadım :D
Saat 4'e kadar ne diyorsanız varım yapalım bir şeyler :)

[MENTION=312196]edox[/MENTION] bende sadece CS:GO var, gireceksen bi maç yaparız

[MENTION=105823]bt38[/MENTION]

CS haricinde her seye varim. Asiri nefret etmeye basladim counter'den.