• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Ramazan Sohbetleri 2015

rawkid

Dekan
Öncelikle Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun. Allah hepimize kolaylık, sağlık, sıhhat versin. Yılın en uzun zamanlarında Oruç tutmak pek kolay olmayacak gibi. Yine de Allah kolaylığını verir.

Her sene olduğu gibi bu sene de İftar öncesi ve sahur öncesi muhabbetlerini burada yapalım :)

Herkese Hayırlı Ramazanlar :)

Hayırlı ramazanlar. :)

Hayırlı ramazanlar kimler uyumuyor sahura kadar gencler :) yarin nasipse önemli bir sinav sonucum açıklanıyor iki mutluluk bir arada olur inşallah

Allah razı olsun. Bu sene işimiz daha zor. Allah cümlemizin yâr ve yardımcısı olsun. Amin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayırlı ramazanlar kimler uyumuyor sahura kadar gencler :) yarin nasipse önemli bir sinav sonucum açıklanıyor iki mutluluk bir arada olur inşallah

Amin kaptan. Normalde bende sahura kadar uyumuyucaktım da çok yorgunum :closedeyes:

Bende uyumam. Gece kalkınca iştahım olmuyor. :)

Ben sınava çalışacağımdan dolayı niyetlenemeyeceğim. Niyetlenecekler Allah yâr ve yardımcınız olsun.

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum en güzel aylara girdik bu oruçlu günlerimizde sadece midemize sahip çıkmayacağız aynı zamanda dilimize elimize gözümüze de sahip çıkmalıyız.Bereket ayı tövbe ayı müjde ayı :) Saygılar..

Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan

Ramazanı dolu dolu geçirenlerden olmak duasıyla başlayalım, sonumuz hayrolsun.

Ramazan'ı öyle yaşayalım ki sadece yemek saatlerimizin değişmesinden ibaret olmasın :)

O değil bu sene en uzun oruç saatlerinin olduğu sene :) Allah sabir versin özellikle calisanlara

Bizim tutacagimiz oructa ne var ki? Tarlada günesin altinda calismiyoruz, maden ocaginda calismiyoruz.. bilgisayarin basinda veya uykuda iftari bekliyoruz :)

Hayırlı Ramazanlar cümleten.
Bu sene bakalım mübarek nasıl geçecek. Susuzluk çok zor oluyor, bir kaç gün deneyeceğim baktım olmuyor direkt yıllık izine çıkacağım.

Hayırlı Ramazanlar cümleten.
Bu sene bakalım mübarek nasıl geçecek. Susuzluk çok zor oluyor, bir kaç gün deneyeceğim baktım olmuyor direkt yıllık izine çıkacağım.

Hocam çayı sahurda sadece 1 bardak için ve bol bol su için ayrıca 3-4 dilimde karpuz vs. öneriyorlar.

Çok çay içiyorum malesef. Bi de yufkasız sahur olmaz bizim evde.. :D
Hayırlısıyla bi başlayalım bakalım..

Annemde sigara böreği yapmış misal bide ara sıra yumurta yapıyor tok kalmak için ama bu doğrulanmış gerçek doktorlar diyor idrar sökücü olduğu için 1 bardaktan fazla çay içilmesini önermiyorlar.

Bende reflü var şimdi benim 6 öğün yemek yemem lazım + kahvaltıdan yarım saat önce de ilaclarim var bakalım nasıl yapacağız... Acaba farz mi bu tür hastalığı olana bilgisi olan var mı ?

Gevrek gevrek diye de çığırmasalar [emoji1]
Herkese hayırlı ve mutlu ramazanlar...

Bende reflü var şimdi benim 6 öğün yemek yemem lazım + kahvaltıdan yarım saat önce de ilaclarim var bakalım nasıl yapacağız... Acaba farz mi bu tür hastalığı olana bilgisi olan var mı ?

İslami hassasiyetleri olan bi eczacıya ve doktora danış ilaçları ramazanda nasıl kullanıyım diye, imkanı yok derseler o zaman hocaya gidersin. İmkanı varsa zaten tutabilirsin demektir :)

Sahurdan sonra Counter' a giriyim dediydim herkes Türk :D sahurunu yapan girmiş :D

Hayırlı ramazanlar. Çok şükür ki başladık, rabbim sonunu görmeyi nasip etsin.

O değil 5 te yattım şimdi uyandım, neden ya ben daha uyuyacaktim öğlene kadar

Susamadim ama aciktim nedense. Açlığa dayanirim ama susuzluk bitiriyo adamı.
[MENTION=38650]neet[/MENTION] sen yine avatari degistiricen mi :D

hayır dolu bir ramazan geçirelim inşallah. :) [MENTION=385184]mic check[/MENTION] soru mu bu şimdi? :P

Herkese hayırlı Ramazanlar... (Orucun yarısı uykuyla geçti. :D)

Arkadaşlar orucu taklaya getirmeyecek :D film tavsiyeniz var mı? Vakit geçirmek için.