- Reaksiyon puanı
- 260
Ekran kartını söyle ben oynayabilir misin söyleyeyimMsi Gp60 ile GTA 5 oynayan var mı?

Ekran kartını söyle ben oynayabilir misin söyleyeyimMsi Gp60 ile GTA 5 oynayan var mı?
Nvidia GTX950MEkran kartını söyle ben oynayabilir misin söyleyeyim![]()
Lowda oynarsın.Nvidia GTX950M
Sağlık olsun.Lowda oynarsın.
Witcher 3 hariç hiçbir oyun çıkış fiyatını haketmez bana göre. Ne olursa olsun 150 lira çok bir oyuna.Sağlık olsun.![]()
O kadar para vericem. Elimde kalmasın.
Witcher 3 için bir şey diyemem , oynamadım ama para varsa GTA 5'e değer bence.Witcher 3 hariç hiçbir oyun çıkış fiyatını haketmez bana göre. Ne olursa olsun 150 lira çok bir oyuna.
1080p med-high arası oynar. 40 fps civarı.Lowda oynarsın.
Ben de öyle düşünmüştüm aslında. Almadan göremeyeceğim sanırım. Alsam para boşa gitmez sanırım.(akıcılik anlamıda.Oyunu seviyorum zaten)1080p med-high arası oynar. 40 fps civarı.
Teşekkür ederim. Ilk fırsatta alacağım oyunu.Yok fazla düşünmeye gerek yok. Zaten grafikleri pek de hoşuma giden güzel bir oyun değil. 765M ile High ayarlarda oynadım, sadece shader mediumda idi. 40 fps minimum alıyordum. Ki hani oyunda low seçeneği yok.
Güzel mi oyun?Elimde üc tane Life Is Strange (1.bölüm) steam hediyesi var, isteyen arkadaslar varsa steam üzerinden verebilirim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Not: VAC yiyenlere vermiyorum tek sartim bu.
Spoiler yememek için hemen hızla baktım.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Oyun bende var, ama simdiye kadar indirip oynama firsatim olmadi. Youtube'dan birkac video izle ona görer karar ver![]()
Sorum değil. Hoşuma giderse alırım devamını.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Yalniz dedigim gibi, benim verecegim sadece bir bölümlük olan sürümü. Devam oynayabilmen icin geri kalanini da alman gerekiyor.
Oyun 5 bölümden olusuyor cünkü.
Yok yok problem olmaz.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Ben söyleyiyimde sonra isyan cikmasin![]()
Çok teşekkürler.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Oyun yollandi.
Ben alabilirim hocamElimde son bir tane kaldi arkadaslar.
Tesekkurler[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] [MENTION=385184]mic check[/MENTION]
Oyun yollandi arkadaslar.