- Reaksiyon puanı
- 1,317
Ben ordan da otlandım sorun yokCommander'i DHL'den beleşe alabiliyorsunuz 6 keyle beraber , kazık yemişsiniz :mrgreen:

Ben ordan da otlandım sorun yokCommander'i DHL'den beleşe alabiliyorsunuz 6 keyle beraber , kazık yemişsiniz :mrgreen:
Yok mu H1Z1 oynayacak ?
15 tl olsun bekle beniYok mu H1Z1 oynayacak ?
Oyunda cok bug var mi? Bildigim kadari ile daha erken erisimde. Yilbasi indirimlerinde almayi düsünüyorum.
Ben aslinda erken erisimde olan oyunlardan uzak durmaya calisiyorum. Adamlar oyunu satiyorlar sonra dönüp yüzüne bile bakmiyorlar. Dayz kac senedir erken erisimde.. oyun 2013de cikti hala tamamlayamadilar.
Bende var ama hiç oynamadım.Far cry 3'ün multiplayer özelligi varmis heralde varsa oynayan girebiliriz ama bana ogretmesi lazim![]()
Girelim bugun o zamanBende var ama hiç oynamadım.![]()
2'de arkadaşla h1z1 gireceğiz. Sonra ders çalışmam lazım.Vaktim olursa haber veririm.Girelim bugun o zaman![]()
2'de arkadaşla h1z1 gireceğiz. Sonra ders çalışmam lazım.Vaktim olursa haber veririm.![]()
Bir ara size misafir olayım. O müthiş sol ayaklı internetinizle oyunları indireyim.(sol ayak esprisini umarım yakalarsınız yoksa rezil olurum)Steam bu aralar yine bonkör davranmaya basladi. 2GB güncellemeyi iki dakika icinde indirmek tarif edilemez bir duygu.
Yilbasi indirimlerinde yine süründürecek o ayri.
![]()
Heralde , önce 5mbit internet daha sonra 1 mbit internet ile GTA V indirdim desem ruhunuz sıkılır.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Buyur gel hocam.
Anladim sanirim sorun yok![]()
Beyler outlast 1. ve 2. oyununu bitirenler var mı ?
Bizzat yarisina kadar oynadim ama hepsini oynamis gibi biliyorum. Sorunuz nedir?Beyler outlast 1. ve 2. oyununu bitirenler var mı ?