D
Deleted member 312196
SDN Okuru
[MENTION=385184]mic check[/MENTION]
Rica ederim.
Rica ederim.
Demek KF2 aldınız Eklerseniz birlikte oynarız.Killing floor - 1 isteyen steam profilini mesaj atabilir, hediye olarak gönderilecektir sadece Türkiye 'de geçerlidir.
Adım .....arma: Cold war assault isteyen var mi? Biraz eski oyun ama, kendi listeme eklemeden sorayim dedim. Yabanciya gidecegine forumdan birisine vereyim
Adım ....
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] hocamdan al daha ucuza gelirSteam'de GTA V 120 TL olmuş. Cüzdanıma bakayım.Para varsa alabilirim. :lol::4:
Vertical Drop Heroes HD2J44M-0LMJB-HR0QK
R385R-W3R0D-FTNWN
Buyrun arkadaşlar hayrını görün g2a rastgele key den aldıklarımdan kaldı 2 tane Zaten diğer ikiside hesabımda olan 50 kuruşluk oyunlarmış Büyük ihtimal bunlarda hesabımda vardır başkaları yararlansın. Alan da ne çıktığını yazsın merak sonuçta
(güzel bişey çıkarsa ağlarım :crying: )
Vertical Drop Heroes HD
Commander: Conquest Of The Americas Gold
Aynen.Commander'ın parası iyiymiş aslında hesabı değerlendirir
Aynen.
Bunlar iade edilip para alınabiliyor mu? [emoji14]
Sağlık olsun. Teşekkürler bu arada.Aklıma gelmedi mi sanıyorsun Malesef olmuyor olsa zengindim şuan [emoji14]
Gta V'te her seferinde çözünürlük ayarını sıfırlamasının sebebi nedir?
Yoo. Her açtığımde pencere olarak başlıyor. Direkt en başta. Ayarlara girip full screen yapıyorum her seferindem.Alt+tab mi yapiyorsun?
Hayır.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Teamviewer kullaniyor musun?
Hayır.
Oyunda zaten 60hz. Bilgisayardaki ayarı nereden değiştireceğim?O zaman oyunda ayarladigin hz (tazeleme) sayisi ile bilgisayarindaki ayar tutmuyor. Hem oyunda hem de bilgisayarda 60hz yapip dener misin?
Oyunda zaten 60hz. Bilgisayardaki ayarı nereden değiştireceğim?
Denetim masasina girip cözünürlük ayarlarindan degistireceksin.
Görüntü ayarlari -> gelismis -> monitör. Oradan tazeleme ayarini 60hz'e ayarla.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Monitör titreşimini düzelt (yenileme hızı) - Windows Yardım
Her ikiside 60Hz'deymiş zaten. Demek ki sıkıntı başka.
Her ikisi de 1920*1080 olarak ayarlı.Tabi oyun her seferinde onu resetliyor.Peki oyunda sectigin cözünürlük ile ekran cözünürlügü ayni mi? Oyuna girerken tam ekran olmasi icin alt+enter'i denedin mi?