SDN Oyun Cafe

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Denedim yalnız vista ve eski sürümlerde çalışıyor
Sharpkeys denedin mi? W7 ile uyumluydu.

Benim çok isime yaradı tavsiye ederim. Home end Pgup bir de mail web:home tuşlarını spotify'ım için müzik tuşlarına dönüştürdüm sen de istediğine dönüştürebilirsin. Benim bir de Y basmıyor ara sıra onu da shift sağ yaptım.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Sharpkeys denedin mi? W7 ile uyumluydu.

Benim çok isime yaradı tavsiye ederim. Home end Pgup bir de mail web:home tuşlarını spotify'ım için müzik tuşlarına dönüştürdüm sen de istediğine dönüştürebilirsin. Benim bir de Y basmıyor ara sıra onu da shift sağ yaptım.

Denedim çalışmadı

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Left 4 Dead 2 inmek üzere. Hikayeyi bitirip multiplayer oynamak istiyorum. Oyuna sahip olanlarla oynayabiliriz.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
1 mgb/s internet var bende ama AKK yok. :D

Bu akşam olmaz bu iş. 8 saat felan diyor :D Buna benim cs oynadığım saatleri eklersek 11-12 saatte anca iner. Yarın akşam gireriz.
[MENTION=312196]edox[/MENTION] bu steam büyük bir inatla 250 kbs indirmeye devam ediyor. Güncelleme oyun vs farketmiyor. Hız düşüklüğü sadece steam'de. Farklı serverlarda değiştirmiyor hızı. Ne yapıcam bunu ben.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
@edox bu steam büyük bir inatla 250 kbs indirmeye devam ediyor. Güncelleme oyun vs farketmiyor. Hız düşüklüğü sadece steam'de. Farklı serverlarda değiştirmiyor hızı. Ne yapıcam bunu ben.

Steamden kaynaklandigini düsünmüyorum acikcasi. Farkli serverlerde sorununu cözmüyorsa steami engelleyen bir seyler olabilir.

Benim indirme hizinda bir sorun yok cünkü.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

L4D2'ye gelecek birkac kisi olursa ben de indirebilirim. Az kisi ile sarmiyor oyun nedense.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Steamden kaynaklandigini düsünmüyorum acikcasi. Farkli serverlerde sorununu cözmüyorsa steami engelleyen bir seyler olabilir.

Benim indirme hizinda bir sorun yok cünkü.

TTnet müşteri hizmetlerini arıyım diyorumda steam'den indirme yaptığımda hız düşük geliyor deyince mal gibi kalmalarından korkuyorum :D Kız gelirse karşıma anlamaz belki steam felan. Bu akşam veya yarın ararım.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] cs'de rankın ne dostum beraber girmek isterim. L4D2'oynalınacaksa topluca onuda oynarım.Tera, C9, Archage oynayanınız varsa onlarada beklerim :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] Tam da sana soracaktım oyunu. Sendr varmış diye. :)
[MENTION=426894]ArdaBrkee[/MENTION] 7 gb oyun L4d2. 300 kb ile 5-6 saatte indirmiştim. Belki daha fazla. :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Öncelikle oyunda kamera açısı rezalet. Karakteri siz yönetmiyorsunuz. Hani bi God of war, Asassins Creed gibi değil. İleri ve geri mantığı. Sadece dövüş sahnelerinde mekan açılıyor orada serbest dövüş var. Dövüş demişken oyunda çok kolay pata küte dal gitsin. Gelene geçene parry+counter mantığı herkesi öldürmek çok kolay ve yapay zeka rezalet. Kale savunmasında binlerce kişiye karşı tek başınıza savunuyorsunuz mesela kaleyi. Bizim adamlar sadece seyrediyor. Oyunu oynarken ayar oldum. Ve sabah 8 de oturup saat 14 civarı bitirdim oyunu bundan daha komik bir şey var mı? 20 tl verip pişman olduğum nadir oyunlardan. Almayın kardeşim.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Öncelikle oyunda kamera açısı rezalet. Karakteri siz yönetmiyorsunuz. Hani bi God of war, Asassins Creed gibi değil. İleri ve geri mantığı. Sadece dövüş sahnelerinde mekan açılıyor orada serbest dövüş var. Dövüş demişken oyunda çok kolay pata küte dal gitsin. Gelene geçene parry+counter mantığı herkesi öldürmek çok kolay ve yapay zeka rezalet. Kale savunmasında binlerce kişiye karşı tek başınıza savunuyorsunuz mesela kaleyi. Bizim adamlar sadece seyrediyor. Oyunu oynarken ayar oldum. Ve sabah 8 de oturup saat 14 civarı bitirdim oyunu bundan daha komik bir şey var mı? 20 tl verip pişman olduğum nadir oyunlardan. Almayın kardeşim.
Teşekkürler uzun uzun anlattığın için. Vazgeçtim almaktan. :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Su okullar acilmadan l4d2 etkinligi yapalin dicektim ama. [MENTION=312196]edox[/MENTION] bu aksam icin etkinligi ayarlasakmi ne yapsak. Hem oyunu indirmeyenler aksama kadar da indirmis olur :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Oyun bağışları için irtibata geçebiliriz bağış yapmayı seven arkadaşlar :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=385184]mic check[/MENTION]

Bu akşam müsait değilim maalesef, yarın akşama olur mu?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=385184]mic check[/MENTION]

Bu akşam müsait değilim maalesef, yarın akşama olur mu?
Yarin aksamda ben musait olamam okullar acilicak toparlanmasi vs. Belki p.tesi aksami olabilir. Ama söz veremem. Ben bu aksam musaitim :D