SDN OKURU Hakkında...

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mrb arkadaslar ya cok mrak ediyorum ve sormak istiyorum. Forumda son zamanlarda SDN okuru diye kullancilar gôrûyorum acaba bunlar gercek kullanicilarmi yoksa bot fln mı pek gercek gibi gelmi bana :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Neredeyse 2 aydır var :D Gerçek insanlar ama foruma üye olmamışlar, bu sebeple mesajları onaydan geçerek yayınlanıyor.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hmm ya eskiden kayıtsız üye die geciyodu o yüzden sasırdım

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben bu sdn okuru olmasını pek sevmedim çünkü biz zaten yorumları yazabilmek için üye oluyoruz bu sefer kimse üye olacağını sanmıyorum :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben bu sdn okuru olmasını pek sevmedim çünkü biz zaten yorumları yazabilmek için üye oluyoruz bu sefer kimse üye olacağını sanmıyorum :)

ya tabi ôle dûsûnenlerde olabilir ama kimse unutmamalı ki ûyelik avantajlarıda var

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ya tabi ôle dûsûnenlerde olabilir ama kimse unutmamalı ki ûyelik avantajlarıda var
tamam da burada bir sorunumuz olduğunda onu çözmek veya başkalarının sorunu çözmek amacımız değilmi bu artık üye olmadanda yapılıyor o zaman foruma üye olucak biri olmaz sdn okuru olarak yazar sorununu.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Üye olmayanların konu açma hakları yok sadece onaydan geçerek mesaj yollayabiliyorlar.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Üye olmayanların konu açma hakları yok sadece onaydan geçerek mesaj yollayabiliyorlar.
tamam ben üye olmanın daha fazla avantajı olduğunu biliyorum ama yorum yazarak soru sorabiliyorlar tabi burada yöneticilerin fikri önemli :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ben kendi adıma şu söyleyebilirim ki karşımda bir üye olursa onun problemini çözmek için daha fazla uğraşırım. Üye olmadan atılan mesajlara ben de çok sıcak bakmıyorum ama sonuçta bizim onayımızdan geçtiği için sıkıntı da yaratmıyor; tek sıkıntısı bize ek bir görev daha gelmiş olması ki o da zaten moderatörün alması gereken sorumluluklardan biri :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben kendi adıma şu söyleyebilirim ki karşımda bir üye olursa onun problemini çözmek için daha fazla uğraşırım. Üye olmadan atılan mesajlara ben de çok sıcak bakmıyorum ama sonuçta bizim onayımızdan geçtiği için sıkıntı da yaratmıyor; tek sıkıntısı bize ek bir görev daha gelmiş olması ki o da zaten moderatörün alması gereken sorumluluklardan biri :)
tabi ki hakılsınız bende pek o tür yorumlara sıcak bakmıyorum ama herkez sizin gibi olmuyor :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yani sonucta SDN yônetimi bûyûk tecrübeli bi yônetimdir. Aldıkları bu kararın kendi icinde mantiklı sebepleri vardır eminim o yüzden acıkcası bize pek fazla bisey sôylemek düsmez bu konunun acilis sebebi ise Sdn okuru adi altindaki kullanıcıların acaba bot mu suphesine kapilmam ve merakımdır