ben bu sdn okuru olmasını pek sevmedim çünkü biz zaten yorumları yazabilmek için üye oluyoruz bu sefer kimse üye olacağını sanmıyorum![]()
tamam da burada bir sorunumuz olduğunda onu çözmek veya başkalarının sorunu çözmek amacımız değilmi bu artık üye olmadanda yapılıyor o zaman foruma üye olucak biri olmaz sdn okuru olarak yazar sorununu.ya tabi ôle dûsûnenlerde olabilir ama kimse unutmamalı ki ûyelik avantajlarıda var
tamam ben üye olmanın daha fazla avantajı olduğunu biliyorum ama yorum yazarak soru sorabiliyorlar tabi burada yöneticilerin fikri önemliÜye olmayanların konu açma hakları yok sadece onaydan geçerek mesaj yollayabiliyorlar.
tabi ki hakılsınız bende pek o tür yorumlara sıcak bakmıyorum ama herkez sizin gibi olmuyorBen kendi adıma şu söyleyebilirim ki karşımda bir üye olursa onun problemini çözmek için daha fazla uğraşırım. Üye olmadan atılan mesajlara ben de çok sıcak bakmıyorum ama sonuçta bizim onayımızdan geçtiği için sıkıntı da yaratmıyor; tek sıkıntısı bize ek bir görev daha gelmiş olması ki o da zaten moderatörün alması gereken sorumluluklardan biri![]()