SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Xiaomi Mi Band kullanan var mi?

Ben ben ben :D

rZGJp1.jpg

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaşlar cs:go da kullanmadığınız skin olan silahları bağış şeklinde almaya açığım :D çok aşırı derecede skin hastasıyım...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bilen varsa bilgilendirsin rica ediyorum
CS:GO eşya hediye etmek

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dostlar Turkcell Superonline'a geçtiğinden beri essek gibi bir ping sorunum var. Laptop ta yeni sorun laptop ta mi int de mi anlamanin yolu var mi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dostlar Turkcell Superonline'a geçtiğinden beri essek gibi bir ping sorunum var. Laptop ta yeni sorun laptop ta mi int de mi anlamanin yolu var mi
Cep telefonundan hız testi yap modeme yakın tut telefonu oradaki ping ile pc deki ping arasında dağlar kadar fark olacak mı ona bir bak eğer pingler arasında fazla fark varsa problem pc de diyebiliriz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
notebook'taki wifi 54mbps olduğu için öyle bizim ayıcık o yüzden TP-Link mr3030 mu ne kullanıyor...

inine girdim çektim resimleri...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

ZİHONER

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar madem muhabbet cafe icimi dokeyim belki dertlesen olur ben pc bagimlisi oldum ciktim surekli kafamda bilgisayar bilgisayar var akli, dan gitmiyor bu isi cozemiyorum ya tam birakiyorum ya da full onundeyim sizde de boyle bir sorun vamridir zaten onune oturmamin sebebide onune oturdugum zaman kaybettigim zamani hatirlamamak icin yani hatalarimi unumak icin kalkmiyorum ki aklima gelmesinler yasama sevinci kalmiyor insanda artik

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Arkadaslar madem muhabbet cafe icimi dokeyim belki dertlesen olur ben pc bagimlisi oldum ciktim surekli kafamda bilgisayar bilgisayar var akli, dan gitmiyor bu isi cozemiyorum ya tam birakiyorum ya da full onundeyim sizde de boyle bir sorun vamridir zaten onune oturmamin sebebide onune oturdugum zaman kaybettigim zamani hatirlamamak icin yani hatalarimi unumak icin kalkmiyorum ki aklima gelmesinler yasama sevinci kalmiyor insanda artik
ggwp demek düşer bize aramıza hoşgeldin.

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Yeni modemler gelmiş istesek değiştirirler mi acaba deneyecekmisin modem değişikliğini ?
Hocam bende süperonline lıyım Bu aralar sıkıntımı var süperonlinelarda daha 1 yıl oldu alalı 72 Mb/s 150 Akk almıştık.
Hızı harikaydı Speed test yaptığımda 13 Mb/s düşmüş Faturayı ödediğimden 1 gün sonra Akk nız doldu dedi hiç bişi anlamadım sorun ne olabilir ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Cep telefonundan hız testi yap modeme yakın tut telefonu oradaki ping ile pc deki ping arasında dağlar kadar fark olacak mı ona bir bak eğer pingler arasında fazla fark varsa problem pc de diyebiliriz.
Speedteste hep 1 ms çıkıyor ama bilgisayarlardan ping test sitesinden yapinca 100-120 pere cikiyor en az 85 ms oluyor

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bizi 16 mbps'i zor görüyoruz şükrediyoz adamlar 50 mbps'den şikayetçi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...