SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Arkadaşlar paypal aldım aktifleştirdim. Mail geldi. Diyor ki hesabınız kısıtlandığından şu anda hesabınızdan para çekemezsiniz. Para göndermeye devam edebilirsiniz diyor. Ben kartı aktifleştirmemi isterken paypal hesabı açmamı istedi. Açmadım. Bundan kaynaklı bi şey mi? Yardımcı olur musunuz

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Arkadaşlar paypal aldım aktifleştirdim. Mail geldi. Diyor ki hesabınız kısıtlandığından şu anda hesabınızdan para çekemezsiniz. Para göndermeye devam edebilirsiniz diyor. Ben kartı aktifleştirmemi isterken paypal hesabı açmamı istedi. Açmadım. Bundan kaynaklı bi şey mi? Yardımcı olur musunuz

Sorunu halletim. Paypal hesabı açınca oldu. Paypal nakit kartı da hesaba kaydettim. Ama karttaki 25 lira gözükmüyor paypal hesabında.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Haftaya cuma deadpool çıkıyor [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Amd nin laptop ekran kartı performansı ve desteği söylendiği kadar kötü mü yoksa abartılıyormu ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Adam bilgisayarı bozmuş ya. Ağzıma her laf geliyor zor tutuyorum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaslar elimde 1000gb 5400rpm hdd, 500gb 7200rpm hdd var. Hangisini kullansam? 7200 ile win 10 hızını düşünemiyorum ama :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Geçmiş olsun hocam umarım düzelir
Sağolasın hocam, bu arada adam alırken dedi ki, bilgisayarı 4 gün sonra vereceğim, yaptıktan sonra teste falan sokacağım falan dedi. Bugün babam gitmese pc ye bakacakları yok. Alel acele yaptıkları için power kırıldı. Neyse ya, vardır bunda da bir hayır. Bilgisayara "anakartına para vermek için değecek bir bilgisayar" demiş. Biliyorum dell kaliteli bir bilgisayar. Sırf bu yüzden 500 tl verip anakart alacağım.
Öncesi;
f2bd339be8d05e66b53cdd5f3805ae70.jpg

sonrası;
7a01a69bd6ebe815dbba207e641dc943.jpg

Şu kadarcık kart 500 tl.

b8d9cead8f73f5ab9f596c95d869fd9a.jpg

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Tankurt birinci olsun istiyorum ama Ebru Gündeş sevinmesin istiyorum keşke başkasının ekibinde olsaydın Tankurt !!

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Hafiften salıyorum artık. Abi adam şuan bu işlemi yapmasaydı ekran kartını ben tamir ederdim anakart haşat durumda şuan. Söktüm ne varsa götürücem taksın ne çıkardılarsa.
Bak bende sana kendi olayımı anlatayım;
4 ocak da bilgisayar servise gitti, 24 ocak da geri döndü 26 ocak da tekrar gönderdim çünkü arçelik 20 iş günü geçmesin ve ben yasal haklarımı kullanmayayım diye bilgisayarı tamir etmeden gönderdi şikayet de falan bulundum bir kadın beni aradı servis pili değiştirmiş ana kart değişecek dedi ben de kadınlara olan zaafımdan ötürü fazla çemkiremedim sonuç olarak hâlâ bekliyorum son 1 ay da bilgisayar'a sadece 2 gün el sürdüm onun dışında bilgisayar serviste yatıyor.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bak bende sana kendi olayımı anlatayım;
4 ocak da bilgisayar servise gitti, 24 ocak da geri döndü 26 ocak da tekrar gönderdim çünkü arçelik 20 iş günü geçmesin ve ben yasal haklarımı kullanmayayım diye bilgisayarı tamir etmeden gönderdi şikayet de falan bulundum bir kadın beni aradı servis pili değiştirmiş ana kart değişecek dedi ben de kadınlara olan zaafımdan ötürü fazla çemkiremedim sonuç olarak hâlâ bekliyorum son 1 ay da bilgisayar'a sadece 2 gün el sürdüm onun dışında bilgisayar serviste yatıyor.
... Lanet olsun böyle işe.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
LG G FLEX 2 değeri anlaşılmayan telefonlardan biri bana göre. Donanım özellikleri LG G4'ten daha iyi olmasına rağmen fiyatı da düştü. Hayret çok garipsiyorum.
Çünkü M9 ile G Flex 2 revize edilmemiş S810 kullanıyorlar.

Cayır cayır yanıyor uzun lafın kısası.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Uplay den alınan bir oyun steam den birisiyle oynanabilir mi? Yani Uplay de bir oyuna sahipsiniz, steam deki arkadaşınız da aynı oyuna sahip. Birlikte oynayabilir misiniz?

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bıktım artık şu ttnetten 4.kez arıza kaydı oluşturdum hala internet kopuyor modende vs sıkıntı yok diyor ee daha neyde sıkıntı var bana dns otomatiktemi diyor dns manuel ayarlayın diyor ttnetin dns verdi kopma gitmesi gerekiyor diyor kusura bakmasınlar ama sağlam bir laf saydım
Ayni sıkınti bizdede vardi cozum olarak paralel ev telefonlarini sökmüştük

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aynen doğru oymuş.Teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

teşekkürler.

Peki, bu adam hep mi böyle ukala yoksa her zaman mı?
çok itici ya. Küçük dağları ben yarattım havaları var.
Neyse seven sevsin ben sevmiyorum hatta onun yüzünden sdn videolarından soğuyorum.
Neyse ya görmediğim sürece sorun yok.
Evet adamin gomlegi cok teknolajik gomlekten canavar cikacak resmen

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Salı günü yine bir kontrol yine bir endoskopi bizi bekler. Ayvayı yedim.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Reflu, gastrit, ülser, 12 parmak bağırsakta yara, intestinal metaplazi ( hücre değişimi ) ne yok ki :D
hmm bırcoguyla bende savasıyom ondan sordum ılac bı fayda etmıyor acıl rekoru kırmıstım bır ara yeme ıcme cok önemlıde ınsan ne yıcegını sasırıyor artık ...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
hmm bırcoguyla bende savasıyom ondan sordum ılac bı fayda etmıyor acıl rekoru kırmıstım bır ara yeme ıcme cok önemlıde ınsan ne yıcegını sasırıyor artık ...
İlaçlar bana iyi geldi 6 aydır aksatmadan kullandım, yaraların durumunu öğrenmek için endoskopi ye giricez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...