- Reaksiyon puanı
- 1,877
iPhone 6 güç tasarrufunda bugün toplam 6 buçuk saat ekran süresi verdi. İyi mi sizce?
Bekleme ne kadar?
iPhone 6 güç tasarrufunda bugün toplam 6 buçuk saat ekran süresi verdi. İyi mi sizce?
Bekleme ne kadar?
12 saat 37 dk
Arkadaşlar paypal aldım aktifleştirdim. Mail geldi. Diyor ki hesabınız kısıtlandığından şu anda hesabınızdan para çekemezsiniz. Para göndermeye devam edebilirsiniz diyor. Ben kartı aktifleştirmemi isterken paypal hesabı açmamı istedi. Açmadım. Bundan kaynaklı bi şey mi? Yardımcı olur musunuz
Kendin sor.aynen... 1 ay filan mı? uzadı...
Sal gitsin.Adam bilgisayarı bozmuş ya. Ağzıma her laf geliyor zor tutuyorum.
Hafiften salıyorum artık. Abi adam şuan bu işlemi yapmasaydı ekran kartını ben tamir ederdim anakart haşat durumda şuan. Söktüm ne varsa götürücem taksın ne çıkardılarsa.Sal gitsin.
Hafiften salıyorum artık. Abi adam şuan bu işlemi yapmasaydı ekran kartını ben tamir ederdim anakart haşat durumda şuan. Söktüm ne varsa götürücem taksın ne çıkardılarsa.
Sağolasın hocam, bu arada adam alırken dedi ki, bilgisayarı 4 gün sonra vereceğim, yaptıktan sonra teste falan sokacağım falan dedi. Bugün babam gitmese pc ye bakacakları yok. Alel acele yaptıkları için power kırıldı. Neyse ya, vardır bunda da bir hayır. Bilgisayara "anakartına para vermek için değecek bir bilgisayar" demiş. Biliyorum dell kaliteli bir bilgisayar. Sırf bu yüzden 500 tl verip anakart alacağım.Geçmiş olsun hocam umarım düzelir
Bak bende sana kendi olayımı anlatayım;Hafiften salıyorum artık. Abi adam şuan bu işlemi yapmasaydı ekran kartını ben tamir ederdim anakart haşat durumda şuan. Söktüm ne varsa götürücem taksın ne çıkardılarsa.
... Lanet olsun böyle işe.Bak bende sana kendi olayımı anlatayım;
4 ocak da bilgisayar servise gitti, 24 ocak da geri döndü 26 ocak da tekrar gönderdim çünkü arçelik 20 iş günü geçmesin ve ben yasal haklarımı kullanmayayım diye bilgisayarı tamir etmeden gönderdi şikayet de falan bulundum bir kadın beni aradı servis pili değiştirmiş ana kart değişecek dedi ben de kadınlara olan zaafımdan ötürü fazla çemkiremedim sonuç olarak hâlâ bekliyorum son 1 ay da bilgisayar'a sadece 2 gün el sürdüm onun dışında bilgisayar serviste yatıyor.
Çünkü M9 ile G Flex 2 revize edilmemiş S810 kullanıyorlar.LG G FLEX 2 değeri anlaşılmayan telefonlardan biri bana göre. Donanım özellikleri LG G4'ten daha iyi olmasına rağmen fiyatı da düştü. Hayret çok garipsiyorum.
Uplay den alınan bir oyun steam den birisiyle oynanabilir mi? Yani Uplay de bir oyuna sahipsiniz, steam deki arkadaşınız da aynı oyuna sahip. Birlikte oynayabilir misiniz?
AhahahahaAdam'ın tek rakibi türk hava yolları 😂😂😂
Su biletlerden bir de ben mi alsam [emoji4]Yok yok ikizi var (bilmiyorum biyolojik ikizi mi) onu bu konuda kimse geçemez. Uçuruyoruz bedavaya geliyor yine üye oluyor biz onu tatile çıkardıkça inkar edip geliyor.
Ayni sıkınti bizdede vardi cozum olarak paralel ev telefonlarini sökmüştükBıktım artık şu ttnetten 4.kez arıza kaydı oluşturdum hala internet kopuyor modende vs sıkıntı yok diyor ee daha neyde sıkıntı var bana dns otomatiktemi diyor dns manuel ayarlayın diyor ttnetin dns verdi kopma gitmesi gerekiyor diyor kusura bakmasınlar ama sağlam bir laf saydım
Evet adamin gomlegi cok teknolajik gomlekten canavar cikacak resmenaynen doğru oymuş.Teşekkürler.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
teşekkürler.
Peki, bu adam hep mi böyle ukala yoksa her zaman mı?
çok itici ya. Küçük dağları ben yarattım havaları var.
Neyse seven sevsin ben sevmiyorum hatta onun yüzünden sdn videolarından soğuyorum.
Neyse ya görmediğim sürece sorun yok.
mide sıkıntısımı var gastrıt felanSalı günü yine bir kontrol yine bir endoskopi bizi bekler. Ayvayı yedim.
Reflu, gastrit, ülser, 12 parmak bağırsakta yara, intestinal metaplazi ( hücre değişimi ) ne yok kimide sıkıntısımı var gastrıt felan
hmm bırcoguyla bende savasıyom ondan sordum ılac bı fayda etmıyor acıl rekoru kırmıstım bır ara yeme ıcme cok önemlıde ınsan ne yıcegını sasırıyor artık ...Reflu, gastrit, ülser, 12 parmak bağırsakta yara, intestinal metaplazi ( hücre değişimi ) ne yok ki
Şimdiden geçmiş olsun hocam.Salı günü yine bir kontrol yine bir endoskopi bizi bekler. Ayvayı yedim.
İlaçlar bana iyi geldi 6 aydır aksatmadan kullandım, yaraların durumunu öğrenmek için endoskopi ye giricez.hmm bırcoguyla bende savasıyom ondan sordum ılac bı fayda etmıyor acıl rekoru kırmıstım bır ara yeme ıcme cok önemlıde ınsan ne yıcegını sasırıyor artık ...