Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Hahahahahahhaha üzüldüm ya seviyorum abimi. Banlanınca böyle içim acıyor.Adam'ın tek rakibi türk hava yolları 😂😂😂
Hahahahahahhaha üzüldüm ya seviyorum abimi. Banlanınca böyle içim acıyor.Adam'ın tek rakibi türk hava yolları 😂😂😂
Desene üye olan arkadaşlar o saçma sıkıcı vBulletinden kurtuluyorlar. İnşallah sorunsuz güzel akıcı bir forum olur.Tema değil Vbulettin'i bırakıp Xenforo'ya geçiş yapıyoruz.
Hocam bilgi için teşekkürler, vBulletini bırakıp xenforoya geçmek akıllıca olur. Sıkıcı vBulletin arayüzü uçuyor desenizeŞu aralar hummalı bir çalışm var ve bu tip sorunlar muhtemelen geçmişte kalacak. Çünkü yeni sisteme geçilmek üzere olduğundan mevcut sistemin hataları ile vakit kaybetmek istemeyiz![]()
Hoşgeldiniz. Umarım forumda keyifli güzel zamanlarımız geçer. Herkese iyi geceler.Selamlar herkeseForumda yeniyim, en azından tekrar aktif olma yolunda yürüyorum.
15 yaşından sonrası kullanıyor diye biliyorum ben kullanmaya başladığım da 17'ydim bi problem yaşamadım.
Sanmıyorum innial al olmazsa paypal nakit le aralarında ki fark innial'e 2000 TL paypal'ın 5000tl limitli olması ben almadan önce araştırdım bayağı sende araştır forum da birkaç konu var onlara bak. innial için 12 yaşından büyük olmak yeterli diye hatırlıyorum.Ben 13 üm. Hani kartı alırım almasına da. Aktifleştirmede problem yaşarım büyük ihtimal.
Peki neye göre banlanıyor üyeler? Yâni "aha post kasmış hemen uçuralım" mı diyorsunuz.Yok yok ikizi var (bilmiyorum biyolojik ikizi mi) onu bu konuda kimse geçemez. Uçuruyoruz bedavaya geliyor yine üye oluyor biz onu tatile çıkardıkça inkar edip geliyor.
dün dürdür bugün bugündür sadece ileriye bakın...
Eskilerdensiniz sanırım. Forum ahalisi uyumuş bulunmakta. Çok şükür ben kendi adıma iyiyim. Siz nasılsınız? Hayatta insan düşe kalka güçlü olmayı öğreniyor. Çok derinlere dalmayayım ben.selam millet nasılsınız? Uzun bir aradan sonra bir bakayım dedim durumlar ne diye![]()
selam millet nasılsınız? Uzun bir aradan sonra bir bakayım dedim durumlar ne diye![]()
Merak ettim o kişiyi şimdi.
Sanmıyorum innial al olmazsa paypal nakit le aralarında ki fark innial'e 2000 TL paypal'ın 5000tl limitli olması ben almadan önce araştırdım bayağı sende araştır forum da birkaç konu var onlara bak. innial için 12 yaşından büyük olmak yeterli diye hatırlıyorum.
Yeni bir hizmete geçiliyor geleceğini düşünüyorum ben. Biraz daha sabır etmek gerekBildiriiiim! Gel artık gel! Ne olursan gel yeter ki gel !
Biliyorum biliyorum söyleyesim geldi bir an içinYeni bir hizmete geçiliyor geleceğini düşünüyorum ben. Biraz daha sabır etmek gerek.
Bıktım artık şu ttnetten 4.kez arıza kaydı oluşturdum hala internet kopuyor modende vs sıkıntı yok diyor ee daha neyde sıkıntı var bana dns otomatiktemi diyor dns manuel ayarlayın diyor ttnetin dns verdi kopma gitmesi gerekiyor diyor kusura bakmasınlar ama sağlam bir laf saydım
Bu sdn nin büyük bir ayıbıdır o zaman ben de herkese moron diyeyim report etmeme rağmen adam millete salvolar atmaya devam ediyordu yaşı da küçük herhalde bu dengesizinHakaretten dolayı değil multi üyelikten dolayı uçmuş![]()
Bu bu table tennis touch'ı indirmeyen kaldı mı?
Play store'da indirim'e giren bir oyun 20 kuruştan satılıyor.O nedir![]()
Hooop sakin! Sende gitme hocam burdanBu sdn nin büyük bir ayıbıdır o zaman ben de herkese moron diyeyim report etmeme rağmen adam millete salvolar atmaya devam ediyordu yaşı da küçük herhalde bu dengesizin