SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşla yeni açacağımız [açtıkda video yok adam akıllı] kanalın adını versem bu reklam olur mu eğer olmazsa destek olurmusunuz...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Hele bi geçiş tamamlansın. Önümüzdeki maçlara bakıcaz :wink:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hele bi geçiş tamamlansın. Önümüzdeki maçlara bakıcaz :wink:
Hocam şu tapatalk'ı bi halledin. Büyük ihtimal sizin sunucularınızdan bildirim gelmediği için tapatalktan gelmiyor. Bu konuda aydınlatırsanız mutlu olurum :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Hocam şu tapatalk'ı bi halledin. Büyük ihtimal sizin sunucularınızdan bildirim gelmediği için tapatalktan gelmiyor. Bu konuda aydınlatırsanız mutlu olurum :)

Şu aralar hummalı bir çalışm var ve bu tip sorunlar muhtemelen geçmişte kalacak. Çünkü yeni sisteme geçilmek üzere olduğundan mevcut sistemin hataları ile vakit kaybetmek istemeyiz :wink:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
dün dürdür bugün bugündür sadece ileriye bakın...

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Paypal almaya karar verdim. Annemin üstüne alacağım da. Kendi üstüme almanın hiç yolu var mıdır?
15 yaşından sonrası kullanıyor diye biliyorum ben kullanmaya başladığım da 17'ydim bi problem yaşamadım.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Alakasız mesaj göndermekten dolayı ceza almış.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Adam'ın tek rakibi türk hava yolları [emoji23][emoji23][emoji23]

Yok yok ikizi var (bilmiyorum biyolojik ikizi mi) onu bu konuda kimse geçemez. Uçuruyoruz bedavaya geliyor yine üye oluyor biz onu tatile çıkardıkça inkar edip geliyor.

The Seagulls Fl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu aralar hummalı bir çalışm var ve bu tip sorunlar muhtemelen geçmişte kalacak. Çünkü yeni sisteme geçilmek üzere olduğundan mevcut sistemin hataları ile vakit kaybetmek istemeyiz :wink:
Hocam merhaba nasılsınız? Bu nasıl bir sistem. Hangi sistem? Bu arada yukarıdaki hocam ceza almış sanırım. Ceza almasına üzüldüm gerçekten. Sürekli mi ceza aldı? Eğer geçici ise yanında kullanıcının aldıkları ceza günleri yazarsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Herkese iyi geceler. Size de iyi görevler diliyorum :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...