- Reaksiyon puanı
- 16,127
niye ki? adam 60 yaşında ve göstermek istemiyorsa?Artık şu nick'lerin altında üyelerin yaşlari da yazsa artık mecburi olsa.
niye ki? adam 60 yaşında ve göstermek istemiyorsa?Artık şu nick'lerin altında üyelerin yaşlari da yazsa artık mecburi olsa.
puhahaahaniye ki? adam 60 yaşında ve göstermek istemiyorsa?
60 yaşında olmanın ne gibi zararı var ? O yaş olayı gözükmeli ki çoluk çocuk ile muhatap olmayalım. İnsanın hitap şekillerini görmediğin için senin için fark eden birşey yok sanırım.niye ki? adam 60 yaşında ve göstermek istemiyorsa?
onda neler kurulu? benim kinde whatsapps,360 security,bass boster,internet speed meter,gsam battery monitor,gps test,gps durum,osciprime var boğuluyor...tapatalkta akma keyfi
boş ver takma kafaya bir kere gelicen dünyaya...O değil de sigarayı bırakamıyorum .s
Aynen eninde sonunda öleceğiz değil miboş ver takma kafaya bir kere gelicen dünyaya...
onda neler kurulu? benim kinde whatsapps,360 security,bass boster,internet speed meter,gsam battery monitor,gps test,gps durum,osciprime var boğuluyor...
ve TurkcellTV+' tablet'te foxcrime'ı bir ben mi izliyorum?
resim yok pikselleri gözükmüyor ch@t527'nin pikselleri gözüküyordu bu gene iyi...sunlar var simdilik. is goruyor. ama ekranin pikselleri sayiliyor sen nasil kullaniyorsun bunu
5400 cok kotu .Yeni formatli hali bile yavasArkadaslar elimde 1000gb 5400rpm hdd, 500gb 7200rpm hdd var. Hangisini kullansam? 7200 ile win 10 hızını düşünemiyorum ama
Müzik ve Film hariç kullandığım bütün program ve oyunları legal içerik olarak kullanmanın vakti geldi Windows 10 Pro lisansımla format atıp ücretsiz alternatifler kullanacağım Yoksa sağlıklı olmuyor bu bilgisayar. Ayrıca adobe flash da kullanmayacağım bundan sonra.
Türk telekom ne zamandır bilgilendirme yapmadan internet hızını düşürmeye başladı ? Saniyede 1.6 mb indiriyordum şimdi 1.0mb ye düşmüş upload hızıda düşmüş ve hiç bilgilendirme yok bir sebepte yok
Ttnetten ne beklersin ki uydunete yada superonline geçin derim.
Uydunet hiçbir zaman Telekom altyapısını kullanmaz. Sadece Uydunet altyapısı en sonunda türktelekom santraline bağlanır. Attığım ss evimdeki Uydunet. Sadece altyapı farkı çok şey değiştirir. Tabi sadece altyapı farkı demek yanlış olur ttnetin fiberi daha pingli ve upload hızı uydunette 4mbit iken ttnetin fiberinde 2mbit sınırı var.Superonline burada yine telekom altyapısını kullanıyordur uydunette öyledir hatayda fiber yok değişen bir şey olacağını sanmıyorum
Uydunet hiçbir zaman Telekom altyapısını kullanmaz. Sadece Uydunet altyapısı en sonunda türktelekom santraline bağlanır. Attığım ss evimdeki Uydunet. Sadece altyapı farkı çok şey değiştirir. Tabi sadece altyapı farkı demek yanlış olur ttnetin fiberi daha pingli ve upload hızı uydunette 4mbit iken ttnetin fiberinde 2mbit sınırı var.
TTNET;
Hızlı internete tepki olarak doğdu.
Bitirdi mi? Daha geçen hafta ben mozilla için flash playerini indirdim adobe'nin kendi web sitesinden hala kalkmadı mı acaba ?Adobe desteği bitirdi, herkesten de bırakması konusunda uyardı.
Bence senin durumun istisnai bir durum. Bende de milisaniyelik kopmalar oluyordu şikayette bulundum ertesi gün modemimi değiştirdiler sorun çözülmüştü.Burada superonline'a küfür edersiniz telekom kasti mi yapıyor bilmiyorum ama superonlineda sık sık kopma olurken ttnette zerre kopma sorunu yok superonline 99 liralık akksiz tarifesindeydim ve tahaütlüydüm 5 dakikada bir kopma sorunu ve adamların kafasına göre hızımı düşürmesi canımdan bezdirmişti geçen sene 100 defa aramışımdır müşteri hizmetlerini en son yalvara yalvara bi hale girdiler ayrılmamam için 1 ay bedava internet bile verdiler ben ona rağmen bu sorunlar yüzünden tahaütü bozup 240 lira civarında para ödeyip ttnete geçmiştim memnunum şu an her ne kadar akk olsa da kopma sorunu ve öyle kafasına göre hız düşümü yok.
hayır değişen birşey oluyor superonline doğuştan özel şirket yapısı ve anlayışında telekomcular devlet memuru zihniyetinde superonline müşteri hizmetleri daha iyi telekomda bugün git yarın gelme kafası hakim...Superonline burada yine telekom altyapısını kullanıyordur uydunette öyledir hatayda fiber yok değişen bir şey olacağını sanmıyorum
telekom sabote ediyor memur kafası...Burada superonline'a küfür edersiniz telekom kasti mi yapıyor bilmiyorum ama superonlineda sık sık kopma olurken ttnette zerre kopma sorunu yok superonline 99 liralık akksiz tarifesindeydim ve tahaütlüydüm 5 dakikada bir kopma sorunu ve adamların kafasına göre hızımı düşürmesi canımdan bezdirmişti geçen sene 100 defa aramışımdır müşteri hizmetlerini en son yalvara yalvara bi hale girdiler ayrılmamam için 1 ay bedava internet bile verdiler ben ona rağmen bu sorunlar yüzünden tahaütü bozup 240 lira civarında para ödeyip ttnete geçmiştim memnunum şu an her ne kadar akk olsa da kopma sorunu ve öyle kafasına göre hız düşümü yok.
Ton baliginin altindaki nedir?
Proteinnnnn